Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

οντως ειναι κολλημα το παιχνιδι.....απλα θα μπορουσε να χε πιο πολλα ιαπωνεζικα και απο Γερμανικα... Porsche..ημαρτον!!

αν και κατι ακουσα οτι σου ανοιγει RUF σε online mode μονο.....και skyline gtr:inlove:

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

εχθες το επαιξα για πρωτη φορα... Δεν με εντυπωσιασε και τοσο...

Καταρχην ο χειρισμος του ειναι ψιλο γεια σας...

2ον καποιος λεει οτι τον πεταει σαν φλιπερακι οταν τρακαρει... Σε καποιες φασης το ειδα κι εγω. ειχε πλακα... βοηθαει κιολας γιατι δεν χρειαζεται να βαλεις οπισθεν...

3ον μεχρι να μπει η οπισθεν οταν σκασεις σε κανα δεντρο παει τα χασαμε τα λεφτα...

4ον κανει διαφορα κοληματακια περιεργα ... μηπως φταιει καμια ρυθμιση στα γραφικα?

Τα εχω ολα ΟΝ και HIGH εχω βαλει και ενα HDR το οποιο δεν ξερω τι ειναι και AA 2x

5ον ενω στο παιχνιδι ο ηχος ειναι οκ στα βιντεακια δεν ακουω τιποτα παρα μονο σε πολυ λιγες σκηνες... Ξερεται γιατι?

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από pan [15-03-2007 09:45]

εχθες το επαιξα για πρωτη φορα... Δεν με εντυπωσιασε και τοσο...

Καταρχην ο χειρισμος του ειναι ψιλο γεια σας...

2ον καποιος λεει οτι τον πεταει σαν φλιπερακι οταν τρακαρει... Σε καποιες φασης το ειδα κι εγω. ειχε πλακα... βοηθαει κιολας γιατι δεν χρειαζεται να βαλεις οπισθεν...

3ον μεχρι να μπει η οπισθεν οταν σκασεις σε κανα δεντρο παει τα χασαμε τα λεφτα...

4ον κανει διαφορα κοληματακια περιεργα ... μηπως φταιει καμια ρυθμιση στα γραφικα?

Τα εχω ολα ΟΝ και HIGH εχω βαλει και ενα HDR το οποιο δεν ξερω τι ειναι και AA 2x

5ον ενω στο παιχνιδι ο ηχος ειναι οκ στα βιντεακια δεν ακουω τιποτα παρα μονο σε πολυ λιγες σκηνες... Ξερεται γιατι?

3 με χειροκίνητο είναι πιο γρήγορη η αλλαγή

4 μείωσε ανάλυση

Παιδιά έβαλα και εγώ το παιχνίδι αλλά στον πρώτο αγώνα κολλάει.(Χονολουλού νομίζω) Δεν ξεκινάει ο αγώνας, ενώ πατάω ENTER... Σπίτι πήρα κανονικά και ένα ΤΤ για αρχή. Τι έχω κάνει λάθος;

Αρχική απάντηση από marios007

STELIOSVIPER και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...

Ακριβώς το ίδιο αμάξι και το ίδιο πρόβλημα...

Δεν είχα χρόνο να το ψάξω πάντως για να βρω λύση.

και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω. μηπως βρηκατε τη λυση? το ιδιο αμαξι εχω και κολλαει στον πρωτο αγωνα.

Βρήκα λύση μάλλον τυχαία. Εβγαλα εκτός την σύνδεση στο internet και το Firewall (comodo) και ως δια μαγείας όλα εντάξει!!!! Δοκίμασε και πες μου....

Ξέρη κάποιος που φτιάχνουμε τα Lotus και που βρίσκουμε την Lamborghini Countach 25th Anniversary και τις RUF;;;;

Αρχική απάντηση από Devil_7 [30-03-2007 14:50]

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να παίξω online? Θέλει gamespy? Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Cd-key έχω.

ένα λογαριασμό gamespy και username που να μην υπάρχει . Εγώ έφαγα δύο μέρες να βρω , δεν είχα και έμπνευση .......

Φίλε ennia δοκίμασε εγκατάσταση από την αρχή με το internet και το Firewall off. Την πρώτη φορά που θα ανοίξεις το παιχνίδι να τα έχεις off. Κάνε μια προσπάθεια έτσι.

για κατσε ρε φιλε! καλα το firewall πες οτι εμποδιζει.....αλλα η συνδεση στο νετ γιατι? δλδ αν θες να παιξεις online, δεν μπορεις? να σας πω και κατι αλλο που παρατηρησα. οταν ανοιγεις το παιχνιδι να κατσεις με την ησυχια σου να παιξεις, ολα οκ.αν ομως, εστω κατα λαθος, πατησεις το κουμπι των windows, περασεις στην επιφανεια εργασιας και μετα επιστρεψεις στο παιχνιδι, τοτε κανει κολληματα και σπασιματα.

Αρχική απάντηση από STELIOSVIPER

Φίλε ennia δοκίμασε εγκατάσταση από την αρχή με το internet και το Firewall off. Την πρώτη φορά που θα ανοίξεις το παιχνίδι να τα έχεις off. Κάνε μια προσπάθεια έτσι.

Θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Αρχική απάντηση από ennia

STELIOSVIPER εκανα αυτο που μου ειπες αλλα δεν εγινε τιποτα. κολλαει παλι στον πρωτο αγωνα. τι αλλο μπορει να φταιει???

Το έχεις αυθεντικό? αν ναι, αγόρασες την download έκδοση ή την έκδοση retal(dvd) ?

Η έκδοση download είχε πρόβλημα με αυτά ακριβώς τα συμπτώματα(παθών είμαι) και έβγαλαν σχετικό patch.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.