Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

Αν θυμαμαι καλα οταν παταγες το Enter αναβαν τα φωτα

Ψιτ Πανο αδε πιασε κανενα σοβαρο παιχνιδι (FC) :D

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

τι να κανουμε ελπιζω μην το αναβαλουνε παλι και το δουμε με το επομενο need for speed

τελικα θα ειναι για την ευρωπη διαθεσημο 16\3\07 Test Drive Unlimited και πολυ φοβαμαι οτι θα το ξανα αλαξουν.

• 2 weeks later...

100% απο χθές...

Το θέμα ειναι οτι δεν εχω καταλάβει τι ακριβως παιζει με το online ακομα...Κάθε φορά που ανοιγω το παιχνιδι ουτε saves εχω ουτε τπτ απο το οffline.. Ξανα μανα τα options και τα settings και δεν ξερω τι παίζει... :(

Αρχική απάντηση από aristos87

100% απο χθές...

Το θέμα ειναι οτι δεν εχω καταλάβει τι ακριβως παιζει με το online ακομα...Κάθε φορά που ανοιγω το παιχνιδι ουτε saves εχω ουτε τπτ απο το οffline.. Ξανα μανα τα options και τα settings και δεν ξερω τι παίζει... :(

ακομα δεν το ειδαμε διορθοση ζητισαμε η αλιως patch:woot: και μετα σου λενε παρτο original δεν φτανει που χανω τα save μου να πληροσω αυθεντικο κατι που ειναι μισο και ζηταει patch για να δουλεψει?

ωραιο παιχνιδι...και online πρεπει να χει μεγαλη πλακα...αλλα με τα γραφικα μου κανει κατι περιεργα με το HDR...επισης ειναι και High definition και υποστηριζει native αναλυση κανονικα για τους κατοχους wide screen..

Τελικά βρήκα το πρόβλημα που είχα... Το accound name στα Windows ήταν ελληνικά (Αρίστος) και δεν μπορούσε να φτιάξει dir για saves... Τώρα όμως που το άλλαξα απο τα options τον λογαριασμών στο control panel πάλι τα ίδια μιας και το ονομα του φακέλου στο documends and settings δεν άλλαξε... Πάντως έχω χάλια ήχο... Καμία σχεση με την ΒΕΤΑ! Λέτε να παιζει κανα προβ με την XFi?? Θα δοκιμάσω την onboard και θα δώ τι παίζει...

Για να καταλαβω κι εγω,το παιχνιδι εχει και single player ετσι?Υπαρχει κανενα πλεονεκτημα του multiplayer εκτως του οτι παιζεις με αλλα ατομα?Εννοω,μπορεις να κατεβασεις επιπροσθετα αυτοκινητα ή ρουχα απο το internet?Εμενα με ενδιαφερει να το παιξω μονο offline,δεν θα χρειαστω απαραιτητα τη λειτουργια του multiplayer για να το ολοκληρωσω ε?:confused: :confused: :confused:

Αρχική απάντηση από nickstamat [Χθες, στις 18:05]

Ναι ρε συ εννοείται! Offline παίζεις κανονικά!

Α,πολυ ωραια!Ευχαριστω για το info:flower:

Νομιζω στην beta ελεγε πως για να πας το progress στο 100% χρειαζεται να παιζεις σε online mode .....

Το λέει και στο κανονικό όταν δημιουργείς λογαριασμό, πως σε περίπτωση που δεν παίξεις online, δε θα μπορέσεις να τερματίσεις το παιχνίδι στο 100%.

παντως σε single player ειναι αρκετα δυνατο...αλλα σε online τι παραπανω εχει?? μπορει καποιος να μας αναφερει τις διαφορες αν το χει παιξει online....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.