BILL5 Φεβρουάριος 4, 2007 Author #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από THRESH Απο που μπορώ να το κατεβάσω πλέον,μαζί με κάνα κλειδάκι?? κλειδακι μονο σε εμενα μπωρεις να βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 4, 2007 #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από BILL5 κλειδακι μονο σε εμενα μπωρεις να βρεις Λολ, γιατί αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2007 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Εδω εβγαλα εξω βολτα το μωρο...μου γκρινιαζε βεβαια οποτε την πηγαινα ταπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 4, 2007 #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από blade_pan Εδω εβγαλα εξω βολτα το μωρο...μου γκρινιαζε βεβαια οποτε την πηγαινα ταπα.... Ποιο είναι αυτό ρε συ?? btw, F430 Stage 3 FTW !! Επίσης, το Saleen πρέπει να λέει τρελά, αλλά απέχω πολύ ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2007 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Εδω η ΤΤουμπα μου...το περιεργο ειναι πως το ηλεκτρονικο κοντερ εγραφε 266...:...: Η ποιοτητα ειναι μαπα του Paint οχι του παιχνιδιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2007 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Ποιο είναι αυτό ρε συ?? btw, F430 Stage 3 FTW !! Επίσης, το Saleen πρέπει να λέει τρελά, αλλά απέχω πολύ ακόμα... Μια cadillac βοδι ειναί αλλα δες συνοδηγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 5, 2007 Author #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Λολ, γιατί αυτό?? ξεχασα μπωρεις να δοσεις και εσυ το κλειδακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 5, 2007 #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από BILL5 [Χθες, στις 17:46] κλειδακι μονο σε εμενα μπωρεις να βρεις E τότε κάνε τι καλή ρε σύ,στειλτο μαζί με τα details για download.Ε,φανταστικέ BILL:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 5, 2007 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Δεν καταλαβαινω τι λετε... Προσπαθουσα να μην κλεισω το παιχνιδι το πρωι μπας και συνεχιζω και παιζω - εκανα δλδ Minimize,αλλα εκλεισε το pc... και παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Φεβρουάριος 5, 2007 #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Καλά μωρέ , θα βγει σε μία βδομάδα το κανονικό και θα παίξουμε με την ησυχία μας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 7, 2007 #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Βρε παιδιά τι απαράδεκτο πράγμα έιναι αυτό?3.6gb dl για 3 ημέρες λειτουργικότητας μόνο?Υπάρχει τρόπος παράκαμψης?πρόλαβα μόνο 10' να το παίξω λόγω διαβάσματος...Ελεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Φεβρουάριος 8, 2007 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Παιδια εμενα παιζει ακομα, την ημερα που μου εβγαλε το μηνυμα οτι θελει 0 μερες για να ληξει η αδεια, γυρισα την ημερομηνια μια μερα πισω, 3 Φλεφαρη, απενεργοποιω και τον αυτοματο συνχρονισμο , και ολα οκ, (την αλαζω καθε μερα). Δοκιμαστε το και αν δε παιζει κανε απεγκατασταση καθαριστε τη registry και ξανα κανε εγγατασταση στο παιχνιδι (μαλλον θα παιξει, δε το εχω δοκιμασει, επειδη δε μου εχει κλειδωσει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 8, 2007 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Το πρόγραμμα never expire το δοκίμασε κάνεις ? http://www.downloadjunction.com/product/store/6983/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 8, 2007 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Ρε παιδιά,απο που το κατεβάζω??Κλειδάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 8, 2007 Author #195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από THRESH Ρε παιδιά,απο που το κατεβάζω??Κλειδάκι? καλα τωρα το σκεφτηκες εσυ ? εδω και μια 5 μερες εχουμε να ασχοληθουμε με το παιχνιδι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Φεβρουάριος 8, 2007 #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Εδώ και 5 μέρες το ζητάει και αυτός όμως ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 9, 2007 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Κανονίστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasAlex Φεβρουάριος 12, 2007 #198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 βρε παιδιά για δώστε κανα κλειδί και απο δω μεριά. θέλω απεγνωσμένα να δοκιμάσω αυτό το παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kheadas Φεβρουάριος 12, 2007 #199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Εχω μερικές ερωτήσεις για τους τυχερούς που το δοκίμασαν. Το τιμόνι, στην εσωτερική κάμερα, πόσο γυρνάει; Είναι ελάχιστο, σαν τα παλιά NFS ή είναι περισσότερο; Εκτός απο κοντέρ και στροφόμετρο, δουλεύουν και άλλα όργανα; Λειτουργίες όπως φώτα, αλάρμ κλπ παίζουν; Η βενζίνη τελειώνει ή είναι unlimited; Κάποιος που έχει πάιξει με τιμόνι, μπορεί να πει εντυπώσεις απο το χειρισμό/ρεαλισμό των αυτοκινήτων; Υπάρχει εναλλαγή μέρας/νύχτας; Ο καιρός αλλάζει; Αυτά για την ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 13, 2007 #200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 1)Δυστυχως το τιμονι ειναι 1 στροφη...2)δεν θυμαμαι μαλλον οχι...3)unlimitedΣυμφωνω με τις ερωτησεις σου....και γω ξενερωσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.