Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blade_pan

Εδω εβγαλα εξω βολτα το μωρο...μου γκρινιαζε βεβαια οποτε την πηγαινα ταπα....:D

Ποιο είναι αυτό ρε συ??

btw, F430 Stage 3 FTW !! Επίσης, το Saleen πρέπει να λέει τρελά, αλλά απέχω πολύ ακόμα...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Ποιο είναι αυτό ρε συ??

btw, F430 Stage 3 FTW !! Επίσης, το Saleen πρέπει να λέει τρελά, αλλά απέχω πολύ ακόμα...

Μια cadillac βοδι ειναί:p αλλα δες συνοδηγο....:D

Αρχική απάντηση από BILL5 [Χθες, στις 17:46]

κλειδακι μονο σε εμενα μπωρεις να βρεις

E τότε κάνε τι καλή ρε σύ,στειλτο μαζί με τα details για download.Ε,φανταστικέ BILL:D :p

Βρε παιδιά τι απαράδεκτο πράγμα έιναι αυτό?

3.6gb dl για 3 ημέρες λειτουργικότητας μόνο?

Υπάρχει τρόπος παράκαμψης?

πρόλαβα μόνο 10' να το παίξω λόγω διαβάσματος...Ελεος!

Παιδια εμενα παιζει ακομα, την ημερα που μου εβγαλε το μηνυμα οτι θελει 0 μερες για να ληξει η αδεια, γυρισα την ημερομηνια μια μερα πισω, 3 Φλεφαρη, απενεργοποιω και τον αυτοματο συνχρονισμο , και ολα οκ, (την αλαζω καθε μερα). Δοκιμαστε το και αν δε παιζει κανε απεγκατασταση καθαριστε τη registry και ξανα κανε εγγατασταση στο παιχνιδι (μαλλον θα παιξει, δε το εχω δοκιμασει, επειδη δε μου εχει κλειδωσει).

Εχω μερικές ερωτήσεις για τους τυχερούς που το δοκίμασαν.

Το τιμόνι, στην εσωτερική κάμερα, πόσο γυρνάει; Είναι ελάχιστο, σαν τα παλιά NFS ή είναι περισσότερο;

Εκτός απο κοντέρ και στροφόμετρο, δουλεύουν και άλλα όργανα; Λειτουργίες όπως φώτα, αλάρμ κλπ παίζουν;

Η βενζίνη τελειώνει ή είναι unlimited;

Κάποιος που έχει πάιξει με τιμόνι, μπορεί να πει εντυπώσεις απο το χειρισμό/ρεαλισμό των αυτοκινήτων;

Υπάρχει εναλλαγή μέρας/νύχτας; Ο καιρός αλλάζει;

Αυτά για την ωρα. :o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.