o polonos Φεβρουάριος 1, 2007 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 ^^^ Παιζεις με την φωτια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Φεβρουάριος 1, 2007 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Και φυσικά σέρνεται μέχρι αηδίας! Μέσα σε 28 ώρες 1250 peers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 1, 2007 #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αν μιλας για ενα αρχειακι 1,6gb αν θυμαμαι καλα... απλα καντο delete.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Φεβρουάριος 1, 2007 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 17:01] Αν μιλας για ενα αρχειακι 1,6gb αν θυμαμαι καλα... απλα καντο delete.... 3.75 GB, και μετά από ένα 2ωρο πήρε λίγη φόρα! Θα δείξει :giveup: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Φεβρουάριος 1, 2007 #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 κλαψ, εμένα λήγει το beta σε 3 μέρες ... κλαψ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 1, 2007 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Τι λήγει κιόλας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Φεβρουάριος 1, 2007 #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Το ίδιο ισχύει σε όλους. Στις 4 Φεβρουαρίου τελειώνει η open beta.Αναρωτιέμαι εάν θα αφήσουν ανοιχτό το "Offline mode". Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 1, 2007 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Ρε παιδια το κατέβασα εβαλα και το key αλλα δεν μπαινει online.. Καθε φορα που ανοιγω το παιχνιδι μου ζητάει να ορίσω προφίλ... Και δεν σώζει τπτ! Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 1, 2007 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Geo_K Το ίδιο ισχύει σε όλους. Στις 4 Φεβρουαρίου τελειώνει η open beta. Αναρωτιέμαι εάν θα αφήσουν ανοιχτό το "Offline mode". Και ποιο το νόημα μιας beta έκδοσης που λήγει σε 5-6 μέρες?? Ας πούμε ότι εγώ το εγκατέστησα προχτές και δεν πρόλαβα να παίξω... Τι βλακείες είναι αυτές?? Η Beta 2 του MS Office 2007 που είχα έληξε χτες, γιατί απλά χτες βγήκε και το τελικό προϊόν... Εφ'όσον το παιχνίδι θα βγει το Μάρτη, γιατί δεν το αφήνουνε μέχρι τότε?? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό... EDIT: Εκτός βέβαια αν σκοπεύουν να βγάλουνε και demo τώρα... EDIT 2: Είμαι παντελώς άκυρος! Τώρα είδα στο Gamer's Hell ότι βγαίνει 13 Φεβρουαρίου... Καλά, εγώ θυμάμαι ότι κάποιος είπε 1η Μαρτίου... Τεσπα, θα προσπαθήσω να συνέλθω το συντομότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 1, 2007 #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Παιδάκια sorry αλλά εμένα δεν με ενθουσιάζει το παιχνίδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Φεβρουάριος 1, 2007 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 παιδάκι είσαι και φαίνεσαι , [ fun mode ]Αμα δεν σου αρέσει το racing ή δεν έχεις τιμόνι , τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του ...ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!???!!!::Ε:!@$@%$!#$%@#!%!@#$!@#% Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 1, 2007 #152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Τιμόνι δεν έχω αλλά τα μόνα παιχνίδια που παίζω το PC είναι racing και πολύ μάλιστα...Απλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω, δεν με ενθουσίασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Φεβρουάριος 1, 2007 #153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Την Enzo την οδήγησες; είναι μία βόλτα που παίρνεις στην αρχή ακόμα για να πάρεις 80.000 μαζεμένα ...Τέσπα , άλλο arcade racing , άλλο RBR άλλο GTR2 ( δεν το έχω παίξει ακόμα ούτε το LFS ) και άλλο simulation ... Το TDU είναι ότι πιο κοντινό σε αληθινό έχω οδηγήσει ... Και έχω οδηγήσει απο σαράβαλο 106 rallye ( τι να κάνουμε το είχε σκίσει ο άλλος ... ) μέχρι Αudi S4 ( το RS4 μου την γλύτωσε ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Φεβρουάριος 1, 2007 #154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 To παιχνιδάκι είναι εξαιρετικό, αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, πιστεύω πως αξίζει κανείς να το αγοράσει και όχι να το κατεβάσει.Εφόσον έχετε και δυνατό μηχάνημα, τότε θα το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο (HDR+AA).Μου θύμισε παλιές καλές εποχές NFS-Porsche 2000 και NFS III-Hot Pursuit.Το επίσημο site της Atari αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει στις 16/02/07. Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 20:06] Ρε παιδια το κατέβασα εβαλα και το key αλλα δεν μπαινει online.. Καθε φορα που ανοιγω το παιχνιδι μου ζητάει να ορίσω προφίλ... Και δεν σώζει τπτ! Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Ενεργοποίησε πρώτα καινούργιο account στο GameSpy και ύστερα στην εντολή Profile πληκτρολόγησε τον κωδικό και το e-mail που σου έχει δοθεί ώστε να συνδεθείς online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 2, 2007 #155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Geo_KΕνεργοποίησε πρώτα καινούργιο account στο GameSpy και ύστερα στην εντολή Profile πληκτρολόγησε τον κωδικό και το e-mail που σου έχει δοθεί ώστε να συνδεθείς online. Gamespy id ειχα... Με το mail μου και το pass που κάνω login στο site... Αλλα τα βαζω αυτά και τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Φεβρουάριος 2, 2007 #156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Πολύ κακό για το τίποτα. Το παιχνίδι έχει πολύ καλά γραφικά (συνεπώς πολύ βαρύ) αλλά το gameplay παραμένει το ίδιο χείριστο της σειράς των test drive από την εποχή που τα έβγαζε η accolade. Τά αυτοκίνητα στρίβουν σα σπιρτόκουτα και δεν υπάρχει καμμία αίσθηση ρεαλισμου. Επίσης κατά τη γνώμη μου στα racing παιχνίδια ο ήχος είναι πολύ σημαντική παράμετρος. To test drive unlimited υστερεί σημαντικά. Μόνο ο ήχος των αυτοκινήτων είναι ρεαλιστικός. Τα φρεναρίσματα και οι ήχοι των collision τους είναι άστα να πάνε. Μετά την απογοήτευση του carbon αναγκαστικά θα παιχθεί (αν και θέλει βαρβάτη κάρτα γραφικών). Αν όμως η επίσημη κυκλοφορία του συμπέσει με το dirt βλέπω να τρώει χώμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Φεβρουάριος 2, 2007 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Καλά ρε , με το πληκτρολόγιο το έπαιξες ? τς τς τς , πάρε πρώτα τιμόνι ...ΥΓ και εγώ με πληκτρολόγιο το παίζω , αλλά τις πλαγιολησθήσεις τις κάνω με τον εύκολο τρόπο ( χειρόφρενο!! ) τώρα άμα είχα και τιμόνι , δεν θα ίσιωνα ποτέ!!!!ΥΓ2 αμα δω το game στο e-shop θα το τσιμίσω μαζί με το Drive Force Pro !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 2, 2007 Author #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Και ποιο το νόημα μιας beta έκδοσης που λήγει σε 5-6 μέρες?? Ας πούμε ότι εγώ το εγκατέστησα προχτές και δεν πρόλαβα να παίξω... Τι βλακείες είναι αυτές?? Η Beta 2 του MS Office 2007 που είχα έληξε χτες, γιατί απλά χτες βγήκε και το τελικό προϊόν... Εφ'όσον το παιχνίδι θα βγει το Μάρτη, γιατί δεν το αφήνουνε μέχρι τότε?? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό... EDIT: Εκτός βέβαια αν σκοπεύουν να βγάλουνε και demo τώρα... EDIT 2: Είμαι παντελώς άκυρος! Τώρα είδα στο Gamer's Hell ότι βγαίνει 13 Φεβρουαρίου... Καλά, εγώ θυμάμαι ότι κάποιος είπε 1η Μαρτίου... Τεσπα, θα προσπαθήσω να συνέλθω το συντομότερο... εχουμε διωρθοση για το παιχιδι στης 13 θα βγει τελικα για τα υπολιπα ειναι κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2007 #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 γραφτηκα στο fileplanet,και τωρα καθε φορα που παω στο gamespy με θυμαται...?και εχει κατι Disable / Enable Ads και βλακειες....και μετα ζηταει χρηματα?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 2, 2007 Author #160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 σαν φτοχος της παρεας ξεκινισα με ενα Αudi s3 μετα πηρα μια ferrari f430 golf r32 πουλησα το Αudi και τωρα βεβεως δεν θα ελιπε απο τα χεργια μου το 350 z nismo και ανεβασμενω με up 3 και το golf με up3 η ferrari εχει κανει χιλμ τα 2 ειναι ακομα στο 0:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.