Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 17:01]

Αν μιλας για ενα αρχειακι 1,6gb αν θυμαμαι καλα... απλα καντο delete....

3.75 GB, και μετά από ένα 2ωρο πήρε λίγη φόρα! Θα δείξει :giveup: :jump: :banging:

Αρχική απάντηση από Geo_K

Το ίδιο ισχύει σε όλους. Στις 4 Φεβρουαρίου τελειώνει η open beta.

Αναρωτιέμαι εάν θα αφήσουν ανοιχτό το "Offline mode".

Και ποιο το νόημα μιας beta έκδοσης που λήγει σε 5-6 μέρες??

Ας πούμε ότι εγώ το εγκατέστησα προχτές και δεν πρόλαβα να παίξω... Τι βλακείες είναι αυτές??

Η Beta 2 του MS Office 2007 που είχα έληξε χτες, γιατί απλά χτες βγήκε και το τελικό προϊόν... Εφ'όσον το παιχνίδι θα βγει το Μάρτη, γιατί δεν το αφήνουνε μέχρι τότε??

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...

EDIT: Εκτός βέβαια αν σκοπεύουν να βγάλουνε και demo τώρα...

EDIT 2: Είμαι παντελώς άκυρος! Τώρα είδα στο Gamer's Hell ότι βγαίνει 13 Φεβρουαρίου... Καλά, εγώ θυμάμαι ότι κάποιος είπε 1η Μαρτίου... Τεσπα, θα προσπαθήσω να συνέλθω το συντομότερο... :hehe:

παιδάκι είσαι και φαίνεσαι , [ fun mode ]

Αμα δεν σου αρέσει το racing ή δεν έχεις τιμόνι , τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του ...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!???!!!::Ε:!@$@%$!#$%@#!%!@#$!@#%

Την Enzo την οδήγησες; είναι μία βόλτα που παίρνεις στην αρχή ακόμα για να πάρεις 80.000 μαζεμένα ...

Τέσπα , άλλο arcade racing , άλλο RBR άλλο GTR2 ( δεν το έχω παίξει ακόμα ούτε το LFS ) και άλλο simulation ... Το TDU είναι ότι πιο κοντινό σε αληθινό έχω οδηγήσει ... Και έχω οδηγήσει απο σαράβαλο 106 rallye ( τι να κάνουμε το είχε σκίσει ο άλλος ... ) μέχρι Αudi S4 ( το RS4 μου την γλύτωσε ... )

test1mq9.th.jpg test2gi3.th.jpg test3qz5.th.jpg test4hb6.th.jpg

To παιχνιδάκι είναι εξαιρετικό, αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, πιστεύω πως αξίζει κανείς να το αγοράσει και όχι να το κατεβάσει.Εφόσον έχετε και δυνατό μηχάνημα, τότε θα το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο (HDR+AA).Μου θύμισε παλιές καλές εποχές NFS-Porsche 2000 και NFS III-Hot Pursuit.Το επίσημο site της Atari αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει στις 16/02/07.

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 20:06]

Ρε παιδια το κατέβασα εβαλα και το key αλλα δεν μπαινει online.. Καθε φορα που ανοιγω το παιχνιδι μου ζητάει να ορίσω προφίλ... Και δεν σώζει τπτ! Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Ενεργοποίησε πρώτα καινούργιο account στο GameSpy και ύστερα στην εντολή Profile πληκτρολόγησε τον κωδικό και το e-mail που σου έχει δοθεί ώστε να συνδεθείς online.

Αρχική απάντηση από Geo_K

Ενεργοποίησε πρώτα καινούργιο account στο GameSpy και ύστερα στην εντολή Profile πληκτρολόγησε τον κωδικό και το e-mail που σου έχει δοθεί ώστε να συνδεθείς online.

Gamespy id ειχα... Με το mail μου και το pass που κάνω login στο site... Αλλα τα βαζω αυτά και τπτ... :(

Πολύ κακό για το τίποτα. Το παιχνίδι έχει πολύ καλά γραφικά (συνεπώς πολύ βαρύ) αλλά το gameplay παραμένει το ίδιο χείριστο της σειράς των test drive από την εποχή που τα έβγαζε η accolade. Τά αυτοκίνητα στρίβουν σα σπιρτόκουτα και δεν υπάρχει καμμία αίσθηση ρεαλισμου. Επίσης κατά τη γνώμη μου στα racing παιχνίδια ο ήχος είναι πολύ σημαντική παράμετρος. To test drive unlimited υστερεί σημαντικά. Μόνο ο ήχος των αυτοκινήτων είναι ρεαλιστικός. Τα φρεναρίσματα και οι ήχοι των collision τους είναι άστα να πάνε. Μετά την απογοήτευση του carbon αναγκαστικά θα παιχθεί (αν και θέλει βαρβάτη κάρτα γραφικών). Αν όμως η επίσημη κυκλοφορία του συμπέσει με το dirt βλέπω να τρώει χώμα.....

Καλά ρε , με το πληκτρολόγιο το έπαιξες ? τς τς τς , πάρε πρώτα τιμόνι ...

ΥΓ και εγώ με πληκτρολόγιο το παίζω , αλλά τις πλαγιολησθήσεις τις κάνω με τον εύκολο τρόπο ( χειρόφρενο!! ) τώρα άμα είχα και τιμόνι , δεν θα ίσιωνα ποτέ!!!!

ΥΓ2 αμα δω το game στο e-shop θα το τσιμίσω μαζί με το Drive Force Pro !!!

Αρχική απάντηση από nickstamat

Και ποιο το νόημα μιας beta έκδοσης που λήγει σε 5-6 μέρες??

Ας πούμε ότι εγώ το εγκατέστησα προχτές και δεν πρόλαβα να παίξω... Τι βλακείες είναι αυτές??

Η Beta 2 του MS Office 2007 που είχα έληξε χτες, γιατί απλά χτες βγήκε και το τελικό προϊόν... Εφ'όσον το παιχνίδι θα βγει το Μάρτη, γιατί δεν το αφήνουνε μέχρι τότε??

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...

EDIT: Εκτός βέβαια αν σκοπεύουν να βγάλουνε και demo τώρα...

EDIT 2: Είμαι παντελώς άκυρος! Τώρα είδα στο Gamer's Hell ότι βγαίνει 13 Φεβρουαρίου... Καλά, εγώ θυμάμαι ότι κάποιος είπε 1η Μαρτίου... Τεσπα, θα προσπαθήσω να συνέλθω το συντομότερο... :hehe:

εχουμε διωρθοση για το παιχιδι στης 13 θα βγει τελικα για τα υπολιπα ειναι κανονικα

σαν φτοχος της παρεας ξεκινισα με ενα Αudi s3 μετα πηρα μια ferrari f430 golf r32 πουλησα το Αudi και τωρα βεβεως δεν θα ελιπε απο τα χεργια μου το 350 z nismo και ανεβασμενω με up 3 και το golf με up3 η ferrari εχει κανει χιλμ τα 2 ειναι ακομα στο 0:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.