Jos3ph Ιανουάριος 30, 2007 #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Πολωνέ , πολύ καλή συμπεριφορά έχει , μήπως χρειάζεσαι τιμονιέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2007 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Για οσους παιζουν με keyboard τους συνηστω να αυξησουν το sensivity πανω απο 50%. Εγω το εχω περιπου 75% και μπορω να πω οτι με βολευει πολυ περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 31, 2007 Author #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 κλειδια τελος οποιος πηρε πηρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 31, 2007 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Απορώ πως μερικοί κατάφεραν και πήραν...20 φορές προσπάθησα μαύρη οθόνη έβγαζε..Ευτυχώς έχω ένα ελπίζω να κάνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 31, 2007 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Αν ενδιαφερεται καποιος για κλειδι και δεν προλαβε να παρει.... Ας μου στειλει ΠΜ Γιατι εχω παρει δυο (ποτε δεν ξερεις) Θα το παρει ο προτος που θα στειλει το ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 31, 2007 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Εστειλα αλλά είναι γεμάτα τα πμ σου polonos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 31, 2007 Author #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Αν ενδιαφερεται καποιος για κλειδι και δεν προλαβε να παρει.... Ας μου στειλει ΠΜ Γιατι εχω παρει δυο (ποτε δεν ξερεις) Θα το παρει ο προτος που θα στειλει το ΠΜ στιλε μου αν γινεται π.μ το κλειδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 31, 2007 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 το κλειδι το πηρε ο χρηστης dubber Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 31, 2007 Author #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 ρε πολονε διεγραψε τιποτα απο τα μηνιματα σου εχεις γεμισει ρε πολονε στιλε το κλειδι π.μ για να μπω χωρις συνδεση απο το ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Ιανουάριος 31, 2007 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 παιδια ολο μαυρη οθονη μουβγαζε επι 3 μερες :(:( δε προλαβα να παρω κλειδι κ πριν λιγο τελειωσε το κατεβασμαααααα κ το εγκατεστησα.. σνιφ σνιφ.. δεν υπαρχει καποιος τροπος να παιξω εστω offline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 1, 2007 Author #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Warlord παιδια ολο μαυρη οθονη μουβγαζε επι 3 μερες :(:( δε προλαβα να παρω κλειδι κ πριν λιγο τελειωσε το κατεβασμαααααα κ το εγκατεστησα.. σνιφ σνιφ.. δεν υπαρχει καποιος τροπος να παιξω εστω offline? δυστηχως δεν παιζει και χωρις ιντερνετ ζηταει cd-key και δεν υπαρχει κατι ακομα οσοι εχουν κλειδι εχουν για τους αλους δεν θα μπορεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 1, 2007 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Στα vista παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 1, 2007 Author #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 εδω δεν εχουμε CD-key για να δουλεψει και εσυ μας λες αν παιζει στα vista. με τον πονο μας παιζεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 1, 2007 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 BILL5 εχεις ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasAlex Φεβρουάριος 1, 2007 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Ρε παιδιά, υπάρχει τρόπος να βρεθεί κανένα κλειδί?Εγώ πλήρωσα και τη συνδρομή στο Fileplanet, και πριν μπορέσω να πάρω κλειδί, μου βγάζει ότι όλα τα κλειδιά εξαντλήθηκαν. :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasAlex Φεβρουάριος 1, 2007 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Μια ερώτηση. Μόλις το έκανα εγκατάσταση. Πουθενά δεν μου ζήτησε κλειδί. Πάω να το ανοίξω και μου λέει πως η άδεια χρήσης θα λήξει σε 3 μέρες. Το ανοίγω και μετά από λίγο μου βγάζει message πώς υπάρχει πρόβλημα με το .exe και πώς το πρόγραμμα τερματίζεται. Καμία συμβουλή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Φεβρουάριος 1, 2007 #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 polone εγω ποτε θα εχω ΠΜ??? :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Φεβρουάριος 1, 2007 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Μια προταση σε οσους καταφεραν να το κανουν εγκατασταση:Δεν μαζευομαστε ολοι μαζι να κανουμε καμια ονλινε κοντρα;Πιστευω θα βγαλουμε αρκετο γελιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 1, 2007 #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Τα κλειδια απο μενα τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Φεβρουάριος 1, 2007 #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Εγώ βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα στον θείο! Γιατί μιλάτε για beta ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.