Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SlotKiller

Το κατεβασα 2 φορες απο τον uk server με flashget και το zip βγαινει corrupted.

3 ιδια αρχεια και τις 2 φορες!

Κανεις που να το κατεβασε απο uk και να παιζει.. υπαρχει;

Aπό UK το έχω κατεβάσει και παίζει κανονικά...

Για δοκίμασε ότι λέει ο Σίμος.

3.70 beta 2 η έκδοση του WinRar που χρησιμοποίησα εγώ..

Τιποτα και με αυτη τη version του winrar.

Ισως κατι πεχτηκε λογω του flashget. Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι τα 2 αρχεια κατεβηκαν και δοκιμαστηκαν σε διαφορετικα μηχανηματα.

Απ οτι ειδα το fileplanet το κατεβασε το αρχειο οπωτε το κατεβαζω απο τορρεντ τωρα.

Αρχική απάντηση από mech5107

2) Ρε γαμώτο ότι settings και να βάλω, ότι ανάλυση, δεν παίζει ομαλά και στρωτά με το σύστημα της υπογραφής. Γιατί? Μήπως λόγω beta?

Ναι ρε γμτ... Εγώ με την 5900ΧΤ (να δω πότε θα αποφασίσω να την πετάξω, βαρέθηκα πια) έπαιζα οποιοδήποτε παιχνίδι, έστω και με Low Detail... Στο TDU, βάζω Low Details και 640x480 και την κλοκάρω και όσο πάει και πάλι κολλάει... :rant:

Για να συνδεσεις online το tdu πρεπει να εχεις καποιο subscription στο gamespy?

Βαζω το nick, email & pass που εχω στο fileplanet και δεν το δεχετε? Γιατι ρε παιδια? Εσεις offline το παιζετε?

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 19:05]

1) Εχει το Type-R?

2) Ρε γαμώτο ότι settings και να βάλω, ότι ανάλυση, δεν παίζει ομαλά και στρωτά με το σύστημα της υπογραφής. Γιατί? Μήπως λόγω beta?

Ισως googlara λάθος , αλλά και πάλι και να το εχει [σε μια car list βρηκα acura+honda] θα ειναι στο full ver οποτε αστο.

To επαιξα λιγο offline για να δω τι λεει μιας και δεν εβγαλα ακρη με τους servers της atari.

To παιχνιδι τα σπαει λεμε. Λες μετα απο 14 χρονια να αγορασω παιχνιδι; :hehe:

Παντως φαινεται οτι ειναι ακομα σε beta σταδιο. Οταν το αβαλα high ειχα μεγαλο προβλημα στα graphics video. (ελειπαν προσωπα κτλ). Σε med το παιζω, οχι και με το καλυτερο frame rate, αλλα εχει πολυ καλο γραφικο. Κατι που με προβληματισε ομως ειναι οτι δε μπορεις να κανεις γρηγορες κινησεις (ελιγμους) με το πληκτρολογιο. Ενα πραγμα σαν το Flight Simulator X!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.