Σιμος Ιανουάριος 29, 2007 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Ρε παιδια εγω το εκανα χθες χωρις προβλημα!Μηπως εχετε επιλεξει να μπλοκαρει τα Pop up παραθυρα o browser σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 29, 2007 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Εγώ πάντως το κατέβασα και παίζει μια χαρά.... Πολύ ωραίο αν και λίγο βαρύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Ιανουάριος 29, 2007 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 οχι εβαλα οφφ το ποπ απ μπλοκερ κ σε ΙΕ κ σε ΦΦ κ παλι το ιδιο κ σημερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 29, 2007 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Τα ίδια και σε εμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Ιανουάριος 29, 2007 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Πολύ μπροστά το game , ήδη σκέφτομαι την αγορά του μαζί με ένα τιμόνι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 29, 2007 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Εγω παντως το κατεβαζω τωρα χωρις κανενα προβλημα..... Αν και θελει 12 ωρες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 29, 2007 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Μερικές φωτο που τράβηξα... Ηigh Details HDR on no AA (τα fps είναι μια πονεμένη ιστορία... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 29, 2007 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Ελπίζω η final version να έχει wide screen υποστήριξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 29, 2007 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Έχω μείνει μλκας από τη λεπτομέρεια που έχει στα γραφικά (ειδικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 29, 2007 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Το κατεβασα 2 φορες απο τον uk server με flashget και το zip βγαινει corrupted.3 ιδια αρχεια και τις 2 φορες!Κανεις που να το κατεβασε απο uk και να παιζει.. υπαρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Ιανουάριος 29, 2007 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Σε ενα forum διαβασα οτι corrupt βγαζει με καποιες εκδοσεις του winrar!Αν δοκιμασεις με winzip οπως ελεγε στο forum το προβλημα λυνεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 30, 2007 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από SlotKiller Το κατεβασα 2 φορες απο τον uk server με flashget και το zip βγαινει corrupted.3 ιδια αρχεια και τις 2 φορες!Κανεις που να το κατεβασε απο uk και να παιζει.. υπαρχει; Aπό UK το έχω κατεβάσει και παίζει κανονικά...Για δοκίμασε ότι λέει ο Σίμος.3.70 beta 2 η έκδοση του WinRar που χρησιμοποίησα εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2007 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Τιποτα και με αυτη τη version του winrar.Ισως κατι πεχτηκε λογω του flashget. Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι τα 2 αρχεια κατεβηκαν και δοκιμαστηκαν σε διαφορετικα μηχανηματα.Απ οτι ειδα το fileplanet το κατεβασε το αρχειο οπωτε το κατεβαζω απο τορρεντ τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 30, 2007 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Παιδες επειδη στο official site δεν βρήκα άκρη ρίχνει ενας μια εικόνα απο το honda civic type -r ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 30, 2007 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 1) Εχει το Type-R?2) Ρε γαμώτο ότι settings και να βάλω, ότι ανάλυση, δεν παίζει ομαλά και στρωτά με το σύστημα της υπογραφής. Γιατί? Μήπως λόγω beta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 30, 2007 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από mech51072) Ρε γαμώτο ότι settings και να βάλω, ότι ανάλυση, δεν παίζει ομαλά και στρωτά με το σύστημα της υπογραφής. Γιατί? Μήπως λόγω beta? Ναι ρε γμτ... Εγώ με την 5900ΧΤ (να δω πότε θα αποφασίσω να την πετάξω, βαρέθηκα πια) έπαιζα οποιοδήποτε παιχνίδι, έστω και με Low Detail... Στο TDU, βάζω Low Details και 640x480 και την κλοκάρω και όσο πάει και πάλι κολλάει... :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2007 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Για να συνδεσεις online το tdu πρεπει να εχεις καποιο subscription στο gamespy?Βαζω το nick, email & pass που εχω στο fileplanet και δεν το δεχετε? Γιατι ρε παιδια? Εσεις offline το παιζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 30, 2007 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 19:05] 1) Εχει το Type-R?2) Ρε γαμώτο ότι settings και να βάλω, ότι ανάλυση, δεν παίζει ομαλά και στρωτά με το σύστημα της υπογραφής. Γιατί? Μήπως λόγω beta? Ισως googlara λάθος , αλλά και πάλι και να το εχει [σε μια car list βρηκα acura+honda] θα ειναι στο full ver οποτε αστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2007 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 To επαιξα λιγο offline για να δω τι λεει μιας και δεν εβγαλα ακρη με τους servers της atari. To παιχνιδι τα σπαει λεμε. Λες μετα απο 14 χρονια να αγορασω παιχνιδι; Παντως φαινεται οτι ειναι ακομα σε beta σταδιο. Οταν το αβαλα high ειχα μεγαλο προβλημα στα graphics video. (ελειπαν προσωπα κτλ). Σε med το παιζω, οχι και με το καλυτερο frame rate, αλλα εχει πολυ καλο γραφικο. Κατι που με προβληματισε ομως ειναι οτι δε μπορεις να κανεις γρηγορες κινησεις (ελιγμους) με το πληκτρολογιο. Ενα πραγμα σαν το Flight Simulator X! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 30, 2007 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Εγω προσοπικα περιμενα κατι καλυτερο .... Δεν μάρεσει καθολου η συμπερηφορα αυτοκινητου..... Αλλα ειναι beta ακομα και εχουμε μελλον μπροστα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.