Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

Καλά ρε... Μη βαράτε...

Το 6 δεν το έχω παίξει και ξαναλέω:

Μιλάω για εποχή που τα γραφικά ήταν τετράγωνα...

Τότε δεν είχα καν δικό μου υπολογιστή.

Μεταφέρω την αίσθηση που είχα παίζοντας με τους φίλους μου...

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 18:05]

Καλά ρε... Μη βαράτε...

Το 6 δεν το έχω παίξει και ξαναλέω:

Μιλάω για εποχή που τα γραφικά ήταν τετράγωνα...

Τότε δεν είχα καν δικό μου υπολογιστή.

Μεταφέρω την αίσθηση που είχα παίζοντας με τους φίλους μου...

:coax:

Συμφωνα με τη σελιδα www.cheatcc.com το παιχνιδακι για pc θα ειναι διαθεσιμο στις 24/10/2006.Φενεται πολυ μαματο.Πηγα και στην official σελιδουλα και ψιλοψαρωσα.Αληθεια για να πας απο τη μια μερια της Hawai στην αλλη ποσο θες;Ρωταω γιατι κοιτουσα ενα videaki και στο χάρτη,ενω ετρεχε και ετρεχε το παληκαρι,δεν κουνιοταν σχεδον καθολου.

http://www.cheatcc.com/pc/pcrd.html

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 21:06]

JdCZT απ'οτι βλεπω δεν εχει bmw???M3??

Θα σε κοντραρα με audia...χεχε:D

Nαι κριμα αλλα δε ξερουμε ακομα ποσο moddable ειναι.Στο NFS Porsche Unleashed βαλανε το M3 απο το MW.Αν δε στο ειπα ειμαι και maranello fan αλλα δε ξερω αν τιθεται θεμα συναγωνισμου. :p

Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 23:22]

εγω που το εχω στο xbox καλο ειναι...δεν ξερω αν βγει καλητερο στο pc

Παιρνουν ωρα οι διαδρομες εννοωντας αν οι αποστασεις ειναι κουραστικα μεγαλες.Ποση ωρα θες για να πας απο τη μια μερια της Hawai στην αλλη;Και κατι αλλο απο χειρισμο σε συγκριση με καποιο nfs αν εχεις παιξει εστω σε κονσολα τι λεει;Απο τα videos μου φανηκε πολυ καλος και δεν επιανες τρελες ταχυτητες ουτε προσπερνουσες τα υπολοιπα αυτoκινητα σταματημενα οπως στο nfs :help:

Αρχική απάντηση από Ilias83

Δεν θυμάμαι... :blink:

Βασικά θυμάμαι οτι έπαιζα με ένα φίλο στο pc του test drive την εποχή που είχε βγει το πρώτο (ή δεύτερο NFS) και το προτιμούσαμε...

Πολύ τετράγωνο όμως...

Κακώς γενίκευσα ίσως πάντως αν θυμάμαι καλά και το 4 δεν ήταν άσχημο...

Αν πήγαινες να πάρεις στροφή με ποιο πολλά απ'οσα έπρεπε το πλήρωνες (όχι όπως στο NFS που έπρεπε να προσπαθήσεις για να φέρεις σβούρα)

Το 4 δεν ήταν που είχε το απίστευτο Cobra?

Ναι το 4 ηταν με το cobra που γυρναγε για την πλακα,αν θυμαμαι καλα γιατι πανε και χρονια...

Αρχική απάντηση από theHitma@n

:coax:

Α ρε spammer:innocent:

• 2 weeks later...

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥ http://www.testdriveunlimited.com/

απο οτι ειδα στο treiler στην αντιπροσοπεια κατεβαζεις και τα τσαμια στο αμαξει σαν το NFS: Porsche Unleashed που κατεβαζεις την κουκουλα το προτο αμαξει που θα παρω στο test drive θα ειναι το 350Z αφου δεν εχει την αγαπημενη μου τοyota supra. αλα στο nfs carbon θα εχω κ τα 2 στο γκαραζ μου :):D:jump:

σαν αληθινο μεσα http://pc.gamezone.com/gamesell/screens/s26702_1.htm το 350Z σκεφτητε οτι το κανονικο ειχει Βασική Τιμή:55.780,00

• 3 weeks later...

Το test drive 6 ήταν το τελευταίο ασφάλτινο και δεν είχε φτιαχτεί από την accolade, όπως τα προηγούμενα, αλλά από την infogrames.Ήταν το χειρότερο της σειράς και όσοι έχετε δοκιμάσει μόνο αυτό, λογικό είναι να σχηματίζετε άθλια εικόνα και για τα υπόλοιπα.

Το unlimited το περιμένω κι εγώ με ενδιαφέρον.Επειδή όμως δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν θα παίζει και single player ή θα είναι σαν το motor city online και αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.