Ilias83 Σεπτέμβριος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Καλά ρε... Μη βαράτε...Το 6 δεν το έχω παίξει και ξαναλέω:Μιλάω για εποχή που τα γραφικά ήταν τετράγωνα...Τότε δεν είχα καν δικό μου υπολογιστή.Μεταφέρω την αίσθηση που είχα παίζοντας με τους φίλους μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 17, 2006 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 18:05] Καλά ρε... Μη βαράτε... Το 6 δεν το έχω παίξει και ξαναλέω: Μιλάω για εποχή που τα γραφικά ήταν τετράγωνα... Τότε δεν είχα καν δικό μου υπολογιστή. Μεταφέρω την αίσθηση που είχα παίζοντας με τους φίλους μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 17, 2006 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Λογικά είναι από τα πρώτα κοινά online game για pc και xbox360, έχουν να πέσουν κόντρες και κάψιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 εγω εχω τα πρωτα test drive του 87-89 που ηταν τα καλητερα για την εποχη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 17, 2006 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Πρεπει να ειναι και γαμω....αντε αντε....να βγει το carbon να ζεσταθουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Σεπτέμβριος 17, 2006 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Μου φενεται οτι δε θα ασχολειθω φετος με το carbon Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 17, 2006 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 JdCZT απ'οτι βλεπω δεν εχει bmw???M3?? Θα σε κοντραρα με audia...χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Σεπτέμβριος 17, 2006 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Συμφωνα με τη σελιδα www.cheatcc.com το παιχνιδακι για pc θα ειναι διαθεσιμο στις 24/10/2006.Φενεται πολυ μαματο.Πηγα και στην official σελιδουλα και ψιλοψαρωσα.Αληθεια για να πας απο τη μια μερια της Hawai στην αλλη ποσο θες;Ρωταω γιατι κοιτουσα ενα videaki και στο χάρτη,ενω ετρεχε και ετρεχε το παληκαρι,δεν κουνιοταν σχεδον καθολου.http://www.cheatcc.com/pc/pcrd.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Σεπτέμβριος 17, 2006 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 21:06] JdCZT απ'οτι βλεπω δεν εχει bmw???M3?? Θα σε κοντραρα με audia...χεχε Nαι κριμα αλλα δε ξερουμε ακομα ποσο moddable ειναι.Στο NFS Porsche Unleashed βαλανε το M3 απο το MW.Αν δε στο ειπα ειμαι και maranello fan αλλα δε ξερω αν τιθεται θεμα συναγωνισμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 απο οτι ξερω με το test drive κ το need for speed θα εχουμε να παιξουμε για πολυ καιρο ακομα μας περιμενει ξενυχτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Σεπτέμβριος 17, 2006 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 εγω που το εχω στο xbox καλο ειναι...δεν ξερω αν βγει καλητερο στο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Σεπτέμβριος 17, 2006 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 23:22] εγω που το εχω στο xbox καλο ειναι...δεν ξερω αν βγει καλητερο στο pc Παιρνουν ωρα οι διαδρομες εννοωντας αν οι αποστασεις ειναι κουραστικα μεγαλες.Ποση ωρα θες για να πας απο τη μια μερια της Hawai στην αλλη;Και κατι αλλο απο χειρισμο σε συγκριση με καποιο nfs αν εχεις παιξει εστω σε κονσολα τι λεει;Απο τα videos μου φανηκε πολυ καλος και δεν επιανες τρελες ταχυτητες ουτε προσπερνουσες τα υπολοιπα αυτoκινητα σταματημενα οπως στο nfs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Σεπτέμβριος 17, 2006 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 δεν εχω παιξει αρκετα αλλα ειναι πολυ μεγαλο το Map....Και οι ταχυτητες ςινα φυσιολογικες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 17, 2006 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Τακας δεν εχω παιξει αρκετα αλλα ειναι πολυ μεγαλο το Map....Και οι ταχυτητες ςινα φυσιολογικες... κανα παντελικακι παιζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 17, 2006 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 Δεν θυμάμαι... Βασικά θυμάμαι οτι έπαιζα με ένα φίλο στο pc του test drive την εποχή που είχε βγει το πρώτο (ή δεύτερο NFS) και το προτιμούσαμε... Πολύ τετράγωνο όμως... Κακώς γενίκευσα ίσως πάντως αν θυμάμαι καλά και το 4 δεν ήταν άσχημο... Αν πήγαινες να πάρεις στροφή με ποιο πολλά απ'οσα έπρεπε το πλήρωνες (όχι όπως στο NFS που έπρεπε να προσπαθήσεις για να φέρεις σβούρα) Το 4 δεν ήταν που είχε το απίστευτο Cobra? Ναι το 4 ηταν με το cobra που γυρναγε για την πλακα,αν θυμαμαι καλα γιατι πανε και χρονια... Αρχική απάντηση από theHitma@n Α ρε spammer:innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 18, 2006 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Θα μπορουμε να διαλεξουμε και ποια κοπελα θελουμε για συνοδηγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥ http://www.testdriveunlimited.com/ απο οτι ειδα στο treiler στην αντιπροσοπεια κατεβαζεις και τα τσαμια στο αμαξει σαν το NFS: Porsche Unleashed που κατεβαζεις την κουκουλα το προτο αμαξει που θα παρω στο test drive θα ειναι το 350Z αφου δεν εχει την αγαπημενη μου τοyota supra. αλα στο nfs carbon θα εχω κ τα 2 στο γκαραζ μου σαν αληθινο μεσα http://pc.gamezone.com/gamesell/screens/s26702_1.htm το 350Z σκεφτητε οτι το κανονικο ειχει Βασική Τιμή:55.780,00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 19, 2006 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 αντε να βγει το περιμενω πως και πως... θα ηθελα ομως να ηταν dx10! Εχουν βγει και νεα videakia στο site... Αξιζει να τα δειτε! Level ανεβαινεις αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Οκτώβριος 19, 2006 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Το test drive 6 ήταν το τελευταίο ασφάλτινο και δεν είχε φτιαχτεί από την accolade, όπως τα προηγούμενα, αλλά από την infogrames.Ήταν το χειρότερο της σειράς και όσοι έχετε δοκιμάσει μόνο αυτό, λογικό είναι να σχηματίζετε άθλια εικόνα και για τα υπόλοιπα.Το unlimited το περιμένω κι εγώ με ενδιαφέρον.Επειδή όμως δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν θα παίζει και single player ή θα είναι σαν το motor city online και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Οκτώβριος 19, 2006 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan JdCZT απ'οτι βλεπω δεν εχει bmw???M3?? Θα σε κοντραρα με audia...χεχε Ουτε εχει το MAZDA RX-8 μου η το RX-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.