StathisRidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Θελω να αγορασω το Zalman Water Cooler Reserator 1plus και ισως γνωριζεται αν υποστηριζουν και τους νεους Dual 2 Duo . Επισης θα παρω και μια nvidia 7600 υποστηριζεται και αυτη..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Compatible with Intel Pentium 4 (Socket 775/478) and AMD Sempron/AMD64 (Socket 754/939/940) Εισαι οκ αφου εχεις socket 775. Εχει βγει και Reserator 1 v2,για τσεκαρε την... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StathisRidis Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα τσεκαρω και το καινουργιο μοντελο ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afterglow Ιούνιος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 για να μην ανοιγω νεο θεμα μιας και θελω να ρωτησω μια απο τα ιδια...το εχει κανεις και τι temps εχει?ποσο θορυβο κανει η αντλια?πουθενα δεν εχω βρει review για το ποσα db βγαζει η αντλια..και επισης αθηνα ξερει κανεις κανενα μαγαζι οπου να πηγαινα απο κοντα να το εβλεπα στη πραξη κιολας?το περιεργο ειναι οτι Πλαισιο και eshop εχουν σταματησει να το πουλανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στην zalman είναι το αλουμίνιο.Να πω βέβαια ότι δεν είμαι ο ιδικός για να μιλήσω.:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιούνιος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Η αντλια του ειναι εξαιρετικα αθορυβη. Κι αν βαλεις κατι μαλακο κατω απο τη βαση του reserator και δεν παιρνουν οι (περιορισμενοι) κραδασμοι της αντλιας, δε θα ακους σχεδον τιποτα.Αν δε θες να υπερχρονισεις τον επεξεργαστη, η λειτουργια του θα σε καλυψει 100%. Απο την αλλη, με τα 230 ευρω που εχει περιπου, μπορεις να στησεις ενα πολυ πιο αποδοτικο συστημα. Αλλα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να ασχοληθεις και να διαθεσεις αρκετο χρονο για να το υλοποιησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.