ktsirakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 ρε παιδια χαιρετε, ειμαι καινουριος στο forum !Μήπως ξερει κανεις που θα βρω μνήμες rimmsπολυ δυσκολο ειμαι από αργος και δεν υπαρχει τιποταthanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Τι εννοεις ακριβως?rambus?Τι pc εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 @bladeναι ..παλιο Ρ4 που επαιρνε rimms...Και αθηνα να εμενες παλι δυσκολα θα εβρισκες...(χωρις να ειμαι και σιγουρος βεβαια)Μονο σε μεταχειρισμενα απο κανενα εδω περα ισως βρεις κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Εδω τσεκαρε απο greek-shop.de αλλα η τιμη τους ειναι απαγορευτικη...Τι μου θυμισες τωρα...!ειχα παρει 2*128 rambus 150-200 και ημουν χαρουμενος...τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 www.ocs.grwww.elx.gr τσέκαρε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Σου είχα απαντήσει σε αυτό το thread... Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπω το post μου Ίσως ξέχασα να πατήσω "αποστολή"... Τέσπα. όπως στα είπαν, μόνο μεταχειρισμένα και stockάδικα. Δες και στο www.stock-house.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/rambus-rdram.asp Δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Σεπτέμβριος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Έριξα μια ματιά στο stock-house.gr και βρήκα τις τιμές εξωπραγματικές τουλάχιστον!!! Μάλλον προσπαθούν να πιάσουν κορόϊδα όσους έχουν πολύ παλιά συστήματα και δεν έχουν ιδέα από εξελίξεις και τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Όντως στα περισσότερα είναι πανάκριβοι. Έβαλα το Link απλώς ως άλλο ένα μέρος που μπορεί να βρει κάποιος παλιό hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.