Ivris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 Λιγα λογια πριν ξεκινησω το μικρο preview αυτου του καταπληκτικου mmorpg! Αρκετα χρονια τωρα ασχολουμαι με τα mmorpgs σαν κυρια ενασχοληση για να γεμιζω τον ελευθερο χρονο μου.Πολυ παλια ηταν η κυρια ασχολια της ζωης μου,οταν επαιζα το θρυλικο ultima online,ειχα καταντησει καλωδιο και φυσικα ο Ο.Τ.Ε με ειχε "αναβαθμησει" σε πελατη πρωτης θεσης,ας ειναι καλα το παναρχαιο πστν και μετα το isdn. Anyway,το παρελθον ειναι εκει για να μαθαινεις απο αυτο και δεν εννοω τους εξοφλητικους λογαριασμους,αναφερομαι στο καψιμο και εχω να πω πως ειναι καλο να καιγεσαι αλλα παντα με μετρο,το real life ειναι σαφως καλυτερο και αξιζει να προσπαθεις να το κανεισ ακομα πιο ομορφο και καλυτερο.<---αυτο ηταν καπωσ οφτοπικ Λοιπον εν ετη 2006 εχω μια αρκετα μεγαλη λιστα με τα mmorpgs που εχω παιξει,οπως ultima online,diablo2 single+battle net,dark age of camelot,everquest 2,lineage2,wow,guild wars,saga of ryzom αι αρκετα αλλα trial accounts. Δυστηχως η ευτυχως με την εισοδο του adsl στην ελλαδα το world of warcraft ηταν εκει την καταλληλη στιγμη και ετσι εγινε και το μεγαλο μπαμ με την εισοδο ενος μεγαλου πλυθησμου ελληνων gamers πραγμα το οποιο με χαροποιησε και αλλεσ φορες με ξενισε ,γεγονοτα οπως το οτι δεν ηξεραν να σταθουν επαξια στο συνολο της community καθως και τα κριτηρια τους να θεωρουν αυτο το mmorpg το κορυφαιο ολων. Φυσικα δεν ειμαι εδω σε αυτεσ τισ γραμες για να ερθω σε αντιθεση με τους hardcore WoW gamers αλλα δεν μπορω και να δεχτω οτι σαν endgame σου προσφερει μαζικα raids 40 ατομων και δυστηχως δεν σου δινει την επιλογη να αναβαθμησεις gear αν δεν εισαι στο μπουγιο των raiders που αυτοματως σημαινει 5 ωρεσ nline και μερικεσ φορεσ πολλες παραπανω...τσι λοιπον αφησα εκει age kai warlock me tier 2 kαι ελαχιστα απο tier 2.5 και παμε στο TCOS!!! The Cronicles of Spellborn.Link για το official site θα βρειτε εδω TCOS Λιγα Λογια για το Game:απο το lvl 1 μπορεις να φορεσεις οτι γουσταρεις,πχ φτιαχνεισ ενα μαγο και μπορεισ να φορεσεις plate armor ή robes να διαλεξεις τοξο σαν οπλο η staff ακομα και axe. Δεν σε περιοριζει κανενας στο τι θα φορεσεις,αν επιθυμεισ με τα ιδια items μπορεις να φτασεις sto level cap που ειναι το 50,ανα πασα στιγμη μπορεισ να αγορασεισ καινουργια να τα βαψεις οπως γουσταρεισ,να κανεισ τατου σε σημεια του σωματος του χαρακτηρα σου,να φτιαξεις(craft) ta dika soy items οτι σχεδιο και σχημα θελεις εσυ. Το παιχνιδι δεν ειναι item based αλλα skill based,ενα στυλ counter strike οπου τα οπλα δεν εχουν καμια αξια αλλα ο παιχτης καθαυτου! Το παιχνιδι δεν εχει instances ουτε dungeons εχει world bosses kai bosses που απαιτουν γκρουπ αλλα μην φανταστειτε 40 ατομα,αντε το πολυ μεχρι 10. Το παιχνιδι προσφερει pvp ,quests τα οποια ειναι σειρες απο τα οποια μαθαινεις το Lore του παιχνιδιου ,την ιστορια του αλλα και την εξελιξη του,ιντριγκες μεταξυ των οικων και τα λοιπα. Στο site που εδωσα πιο πανω στο download section μπορειται να βρειτε τα βιντεο του παιχνιδιου ωστοσο περιεχει ελαχιστα απο θεμα game play. Εδω σας παραθετω μερικα βιντεακια απο την παρουσιαση του παιχνιδιου που εγινε στην γερμανια τα οποια αξιζει να τα δειτε! Video 1 και Video 2 Τελος να πω οτι το παιχνιδι ειναι σε σταδιο Closed Beta,μεσα στον σεπτεμβριο αναμενεται η open beta και τον οκτωμβριο ειναι το release. Ευελπιστω να σασ δω online οταν με το καλο βγει και η δημιoυργια guild θα ηταν καλη φαση! Φιλικα Ivris EDIT: ε αυτο το λινκ μπορειται να δειτε και αλλα βιντεακια απο το gameplay (οχι download,αλλα watchable) Videos
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.