Jump to content

nf4 sli fan control από Windows

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπέρα παίδες, έχω μια DFI και κανονικά από Windows αλλάζω τις στροφές των ανεμιστήρων είτε με το smartguardian είτε με το speedfan.Έβαλα μια jetway, υλοποίηση nf4 sli, βάζω drivers/προγράμματα που χρειάζονται, αλλά τίποτα. Τo speedfan μου δείχνει οκ τις θερμοκρασίες,το smartguardian βγάζει αλλόκοτα και άσχετα νούμερα και κανένα από τα 2 δεν μπορεί να αλλάξει τις στροφές των ανεμιστήρων.Τι φταίει λέτε?Τι δεν έκανα που έκανα στην DFI?ή απλά δε γίνεται σε όλες τις εκδόσεις του nf4?

Δεν γινεται ρε συ μεσω software...Μονο αν βαλεις ρυθμιστη στροφων που πουλανε σε μαγαζια 'η το φτιαξεις μονος σου με ενα τριμμερακι...

Αρχική απάντηση από F i L

Δεν γινεται ρε συ μεσω software...Μονο αν βαλεις ρυθμιστη στροφων που πουλανε σε μαγαζια 'η το φτιαξεις μονος σου με ενα τριμμερακι...

Tότε πως το κάνω στη DFI?μάγος είμαι? :alien: :magic:

Ανάλογα τη μητρική μπορείς να ελέγχεις από κανέναν μέχρι όλους τους ανεμιστήρες. Εγώ πχ. που έχω μια MSI Neo4 FI από τα προγράμματα που είπες μπορώ να πειράζω μόνο το cpu fan. Ίσως να είσαι άτυχος με την Jetway και να μην υποστηρίζει τέτοιες λειτουργίες. Πάντως αν ξέρεις το ακριβές μοντέλο πήγαινε στο site της εταιρείας μήπως έχει δικό της software για αυτό που θες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.