ergotelis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 Kαλησπέρα παίδες, έχω μια DFI και κανονικά από Windows αλλάζω τις στροφές των ανεμιστήρων είτε με το smartguardian είτε με το speedfan.Έβαλα μια jetway, υλοποίηση nf4 sli, βάζω drivers/προγράμματα που χρειάζονται, αλλά τίποτα. Τo speedfan μου δείχνει οκ τις θερμοκρασίες,το smartguardian βγάζει αλλόκοτα και άσχετα νούμερα και κανένα από τα 2 δεν μπορεί να αλλάξει τις στροφές των ανεμιστήρων.Τι φταίει λέτε?Τι δεν έκανα που έκανα στην DFI?ή απλά δε γίνεται σε όλες τις εκδόσεις του nf4?
ergotelis Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #2 Σεπτέμβριος 17, 2006 Yπάρχει τουλάχιστον κανά άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω?
F i L Σεπτέμβριος 22, 2006 #4 Σεπτέμβριος 22, 2006 Δεν γινεται ρε συ μεσω software...Μονο αν βαλεις ρυθμιστη στροφων που πουλανε σε μαγαζια 'η το φτιαξεις μονος σου με ενα τριμμερακι...
ergotelis Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από F i L Δεν γινεται ρε συ μεσω software...Μονο αν βαλεις ρυθμιστη στροφων που πουλανε σε μαγαζια 'η το φτιαξεις μονος σου με ενα τριμμερακι... Tότε πως το κάνω στη DFI?μάγος είμαι? :alien: :magic:
regent Σεπτέμβριος 22, 2006 #6 Σεπτέμβριος 22, 2006 Ανάλογα τη μητρική μπορείς να ελέγχεις από κανέναν μέχρι όλους τους ανεμιστήρες. Εγώ πχ. που έχω μια MSI Neo4 FI από τα προγράμματα που είπες μπορώ να πειράζω μόνο το cpu fan. Ίσως να είσαι άτυχος με την Jetway και να μην υποστηρίζει τέτοιες λειτουργίες. Πάντως αν ξέρεις το ακριβές μοντέλο πήγαινε στο site της εταιρείας μήπως έχει δικό της software για αυτό που θες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.