Jump to content

Κατασκευή καρέκλας....και με υποδοχή για ζώνη :)

katevastiras1416003242

Recommended Posts

LOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλε εισαι κορυφη η ιδεα σου ειναι πολυ εξυπνη και οικονομικη γιατι με 300 μπορεις να αγορασεις μια πολυ καλη mobo για conroe και τα ρεστα τα κρατας για τον να παρεις οταν μαζεψεις και τα υπολοιπα υρα;)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:49]

Εγώ πάντως κάθομαι σε καρεκλίτσα πλαστική "αλά γυφτ" και δεν σκοπεύω άμεσα να την αλλάξω, με βολεύει (τα τελευταία ~9 χρόνια που τη χρησιμοποιώ)

Πολυ ομορφη και εργονομικη.

Μια καλη επενδυση για την υγεια σου.

Μπορει το στακερ να εχει ροδακια αλλα η καρεκλα οχι.

:p

Σοβαρα τωρα, να σου πω κατι γι αυτο το ''με βολευει'': Ξερω πολλους που δουλευουν με crt (17 μεχρι και 20) στα 60 Hz και ''τους βολευει'' αφανταστα. ;)

ΥΓ Επισης για πες μας τι κρυβει η κουρτινα 2 που ειναι πανω στο γραφειο :p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:01]

Χαχα....δεν το είχα προσέξει....μπραβο μάτι spc.!!:p

sotiris....κρατάς κριμένα μυστικά και σημειώσεις...(που λέει και το τραγούδι)....:banging:

Αρχική απάντηση από spc

Πολυ ομορφη και εργονομικη.

Μια καλη επενδυση για την υγεια σου.

Μπορει το στακερ να εχει ροδακια αλλα η καρεκλα οχι.

:p

Σοβαρα τωρα, να σου πω κατι γι αυτο το ''με βολευει'': Ξερω πολλους που δουλευουν με crt (17 μεχρι και 20) στα 60 Hz και ''τους βολευει'' αφανταστα. ;)

Αμάν πια, μην ποστάρει κανείς το σταθμό εργασίας του. . . :p

Σοβαρά τώρα, θέλω να αλλάξω την trendy καρεκλίτσα μου, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω (σε οικονομικά πλαίσια).

Μήπως δίνεις καμία 2ο χέρι? (για την ακρίβεια, 2ο κ*λο).

Ξέρεις, σαν την κουρτίνα 2 :p

Τσκ τσκ τσκ... :p

Απο συνεργειο στην Πατρα. Συντομα θα γινει δικο μου ενα ιδιο, κ βλεπουμε. Παντως συμφωνω οτι δεν ειναι κ οτι πιο ξεκουραστο για τις ωρες που καθομαστε εμεις. Αν κ η συγκεκριμενη ειναι ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ δεν σκοπευω να την χρησιμοποιησω σαν κυρια καρεκλα μου.

post-2661-1416072783,2228_thumb.jpg

Πατε κοντρα?αυτη η καρεκλα εχει τραβηξει πολλα...εχει σπασει η βαση - εχει φυγει απο το μπαλκονι αλλα ειναι τελεια!Δεν την αποχωριζομαι ποτε!!

Την εβαλα σε αλλη βαση!:D

post-841-1416072783,256_thumb.jpg

επειδη λιγοι ξερουν τι θελει ο sotiris.....(:p)

και ισως να το εχει παραμελησει....

ελα ελα ...κλικαρε!.

Εναλλακτικα παρε και το 1-800-ΗELP-SPC και μαθε τιμες απο καρεκλες γυρω σου!

Πιστευω οτι αν εισαι επιμονος.....θα σου φερει ο ιδιος μια........στο κεφαλι

Xωρις πλακα αν κανεις καμμια βολτα σε καποιο praktiker /πλαισιο/σατο/βαραγκης(ουπς)

θα βρεις μια που να αξιζει για τον ....πισινο σου ...και οχι μονο!

Αν μπορεις να κοιταξεις και σε κανενα makro...

Αρχική απάντηση από Skinny13 [Χθες, στις 21:04]

μια ειναι η λυση

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=6&Secton_id=1157&Product_Id=341630

ΧΑχαα....πολυ καλο κάθισμα όντως...Skinny13...:clap: :clap:

Χμμμ...μου έδωσες μια καλή ιδέα...να προσπαθήσω να την μετατρέψω σε καρέκλα αυτοκινήτου....θα έχει μεγάλη επιτυχία πιστεύω...χεχε...:banging: :banging:

καλα φοβερο θρεντ! καλη η ιδεα σου κατεβαστιρα! εγω παντως εχω μια καρεκλα απο πρακτικερ απο το 2004 το σεπτεμβρη που περασα πανεπιστημιο η οποια μου στηχισε 64 ευρο και απλα ειναι παρα πολυ καλη... πολυ αναπαυτικη και ανετη... και δε σου πιανεται τιποτα... καθομαι πολλες ωρες -->3-5(μπορει και περισοτερες καμια μερα αμα καω και δεν εχω τιποτα να κανω)

• 2 weeks later...

Κάπου είχα πετύχει σε μια σελίδα ένας είχε φτιάξει κάτι παρόμοιο με κάθισμα απο bmw το οποίο είχε συνδέσει και τις ηλεκτροκίνητες ρυθμίσεις....

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

βαλε και εσωτερικη θερμανση οπως τα BMW!!!

Πάμε παρέα στην μάντρα της τροχαίας να πάρεις εσύ το κάθισμα από την BMW και εγώ ένα από Ferrari :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.