Jump to content

Κατασκευή καρέκλας....και με υποδοχή για ζώνη :)

katevastiras1416003242

Recommended Posts

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=6&Product_Id=316845&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Aυτή ειναι ΠΑΡΑ πολυ ανετη...

και με τα 300 που δίνεις παρε 3 για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο για τα επομενα 15 χρόνια και με τα ρεστα παρε σουβλακια!!! :p

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Εγω πηρα μια καρεκλα την περασμενη εβδομαδα απο το praktiker με 80 ευρω και ειναι ΠΑΡΑ πολυ ανετη!!! Και η πλατη της ειναι αρκετα υψηλη ετση ωστε μπορεις να ακουμπησεις και το κεφαλη σου!!! Εγω που καθομαι ακομα και 4-5 ωρες δεν κουραζομαι καθολου :) Και καρεκλα δεν ειναι απο υφασμα αλλα δερμα ;) Παντως η ιδεα σου δεν ειναι και τοσο ασχημη :D

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 21:30]

Πηγαινε να παρεις μια σωστη καρεκλα...

Δε παιζουμε με αυτα...πρεπει να παρεις καλη ανατομικη γιατι γενικα ολοι εμεις που καθομαστε αρκετα στα pc υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχουμε αυχενικα,προβληματα στη μεση κτλ κτλ...

:cry: :confused: :cry: That's a problem ! :...: :getlost: :...:

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 21:10]

:cry: :confused: :cry: That's a problem ! :...: :getlost: :...:

Φίλε $pIdy_mc σωστός ο προβλημματισμός αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα...

Είναι σαν να βρίσκεσαι στο κάθισμα του αυτοκινήτου σου....:rolleyes:

Αν κατάλαβα καλά αυτό που λές....!!!!!

Αρχική απάντηση από katevastiras [Σήμερα, στις 23:50] Αν κατάλαβα καλά αυτό που λές....!!!!!

lol :p

Αρχική απάντηση από katevastiras [Σήμερα, στις 23:50]

Είναι σαν να βρίσκεσαι στο κάθισμα του αυτοκινήτου σου....:rolleyes:

ελπίζω όχι, γιατί με πιάνουν εύκολα ναυτίες......τώρα να παίζω CSs και να ζαλίζομαι δεν λέει :p

Χεχε....

Δεν ξέρω αν είναι CSs combatible....αν ταιριάζει στα specification του παιχνιδιού...:p

Πάντως θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με την μεγάλη εταιρία κατασκευής των απανταχού (εξ ακριβής αγοράς) software και Περιφερειακών...MS...

...για να δώ τι τελευταίες βελτιώσεις που χρειάζεται να κάνω για να είναι το κάθισμα Vista ready...:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από DuKe [Χθες, στις 22:35]

@@ δέρμα... με 80 ευρω πέρνεις ωραιότατο πλαστικό

2-3 ωρες καθισιό αρκούν για να σηκωθείς μούσκεμος απο τον ιδρώτα στα σημεία επαφής...

Εδω κανεις λαθος :p Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα:) Και νομιζω οτι το δερμα φαινεται πιο ωραιο απο το πλαστικο:T:

Σχετικά με την SATO: Όντως οι καρέκλες τις ξεκινουν απο 250 (παιδικές) και πάνω

ΑΛΛΑ έχει και το "παράρτημα" SATO Εντος (πχ στο δεύτερο υπόγειο στο κτίριο στο Μαρούσι-Κηφισίας) που έχει πολύ καλύτερες τιμές, με κάπως μειωμένη βέβαια ποιότητα υλικών, και 1 χρονο εγγυηση (αντι για 3 που έχουν οι SATO)

Αρχική απάντηση από katevastiras [Σήμερα, στις 00:04]

Χεχε....

Δεν ξέρω αν είναι CSs combatible....αν ταιριάζει στα specification του παιχνιδιού...:p

Πάντως θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με την μεγάλη εταιρία κατασκευής των απανταχού (εξ ακριβής αγοράς) software και Περιφερειακών...MS...

...για να δώ τι τελευταίες βελτιώσεις που χρειάζεται να κάνω για να είναι το κάθισμα Vista ready...:hehe: :hehe: :hehe:

lol :p:D:p:D:p:D:p

Τα πάντα για τον κ*λ* μας !!

να ρωτησω κατι ;

Το καθισμα σου παιρνει και αυτο το προσθετο που βαζουν οι ταξιτζιδες στην θεση, αυτο με τις χαντρες που ειναι ενωμενες (δεν ξερω πως λεγετε...) ξερεις για να μην ιδρωνεις το καλοκαιρι :p

....Το κάλυμα με τις χάντρες εννοεις...

:D :D εννοείτε φίλε μου skilimavro.......:hehe: :hehe:

Και φυσικα είναι compatible με όλα τα καλύμματα αλλα lidl....και άλλων συναφών υψηλής ποιότητας καλυμμάτων...:p

Το επόμενο mod θα είναι να βάλω και μια πόρτα για βγάζω το χέρι απ'έξω....χεχε

Σοβαρά πάντως τώρα..(χαχα..δεν μπορω να κρατηθώ...γράφω και γελάω μόνος μου..:) )...η επόμενη πάντως κατασκευή θα είναι με ηλεκτρικό σύστημα ρύθμισης θέσης....και θα συνδέεται και στον υπολογιστή....με USB πάντα για να είναι και plug n play

Θα φορτώνεις το πρόγραμμα και θα κάνεις import το συγκεκριμμένο προφιλ που θα έχεις αποθηκεύσει για να παίρνεις την κατάλληλη θέση......κάτι σαν τις οθόνες....Movie, Work, Custom.....χεχεε....!!

Και πάντα θα είναι σχεδιασμένη να είναι Vista ready....αν θέλει να είναι ένα σωστό περιφερειακό.....:T::upside: :turn: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από katevastiras

Το επόμενο mod θα είναι να βάλω και μια πόρτα για βγάζω το χέρι απ'έξω....χεχε

Χαχαχαχαχα :hehe: :worship:

Πλάκα πλάκα στο αυτοκίνητο κάθεσαι αρκετά ξεκούραστα, η ιδέα σου είναι αρκετά καλή (όχι για το παράθυρο, γενικότερα :p).

Εγώ πάντως κάθομαι σε καρεκλίτσα πλαστική "αλά γυφτ" και δεν σκοπεύω άμεσα να την αλλάξω, με βολεύει (τα τελευταία ~9 χρόνια που τη χρησιμοποιώ).

kareklaew1.th.jpg

(και εδώ βλέπετε πως ταιριάζει με το γραφείο και γενικότερα με το χώρο :tomato: )

karekla2nh8.th.jpg

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 09:49]

Χαχαχαχαχα :hehe: :worship:

Πλάκα πλάκα στο αυτοκίνητο κάθεσαι αρκετά ξεκούραστα, η ιδέα σου είναι αρκετά καλή (όχι για το παράθυρο, γενικότερα :p).

...:banging: :banging: ....:D :D

Εγώ πάντως κάθομαι σε καρεκλίτσα πλαστική "αλά γυφτ" και δεν σκοπεύω άμεσα να την αλλάξω, με βολεύει (τα τελευταία ~9 χρόνια που τη χρησιμοποιώ).

Φίλε sotiris..........η καρεκλίτσα σου είναι φοβερή...

Όπως είπε και ο nickstamat είναι πολύ....trendy...:T: :T:

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 10:06]

Χμμμ... Μήπως να φτιάξουμε ένα official thread για τις καρέκλες που χρησιμοποιεί ο καθένας μας? :p

Χαχαα.....νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα....:clap: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.