Jump to content

Το χέρι και το ποντίκι.. δεξί vs. αριστερού

chroma

Πες μου τι είσαι;  

129 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Gaming, γράψιμο και λοιπές εργασίες, με το δεξί.

Αλλαγή ταχυτήτων στο αμάξι, με το αριστερό.

Όλα τα υπόλοιπα, με το μεσαίο.

:innocent:

αριστερόχειρ και πόντικας στο αριστερό

βεβαια ειμαι λιγο περιεργο ων. πχ μπασκετ ποδοσφερο ειμαι δεχιο χειρ κ δεχιο ποδ αλλα mouse με αριστερο οπως κ πιρουνη :p

Εγω παρολο που μπορω να σουταρω απο μακρυα στο μπασκετ και με τα δυο χερια ή να γραφω και με τα δυο (εννοειται οτι το left υπολοιπεται αλλα ελαχιστα σε ακριβεια) αμα πιασω mouse με το αριστερο μετα ψαχνω το ποντικι...κατω απο το γραφειο!:tomato:

Αρχική απάντηση από Chosen

Gaming, γράψιμο και λοιπές εργασίες, με το δεξί.

Αλλαγή ταχυτήτων στο αμάξι, με το αριστερό.

Όλα τα υπόλοιπα, με το μεσαίο.

:innocent:

Δεξιοτιμονο εχεις?

Αρχική απάντηση από blade_pan

Δεξιοτιμονο εχεις?

Όχι, απλά μ'αρέσει η περιπέτεια!

lol ναι βρε, Ιρλανδία μένω.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Το αριστερο μονο για κουνημα σε βολτα...

Ώπα, για πόσο κούνημα μιλάμε δηλαδής; Επίσης, κούνημα, μόνο για το χέρι μιλάς; :laughing:

Αρχική απάντηση από Chosen

Όχι, απλά μ'αρέσει η περιπέτεια!

lol ναι βρε, Ιρλανδία μένω.

Καλη φαση η Ιρλανδια!

Ώπα, για πόσο κούνημα μιλάμε δηλαδής; Επίσης, κούνημα, μόνο για το χέρι μιλάς; :laughing:

Νατος...λιγο κουνημα και οχι ολοκληρος!Περιπου 200-300 μοιρες!:D

Αρχική απάντηση από zyx

αριστερόχειρ και πόντικας στο αριστερό

βεβαια ειμαι λιγο περιεργο ων. πχ μπασκετ ποδοσφερο ειμαι δεχιο χειρ κ δεχιο ποδ αλλα mouse με αριστερο οπως κ πιρουνη :p

x2 εκτός του ότι σουτάρω με το αριστερό στο ποδόσφαιρο,αλλά στο μπάσκετ και με τα 2,αλλά καλύτερα με το δεξί!!

Δεξιποδαρος και δεξιοχειρας :p

Για καποιο διαστημα ομως, απτο 99 μεχρι και το καλοκαιρι του 2005 χρησιμοποιουσα το ποντικι με το αριστερο, αναγκαστηκα να αρχισω να παιζω και να δουλευω στο PC οπως το 90% του πλυθησμου για 2 λογους, 1) ετρωγαν τρελο bottleneck τα aiming skillz μου :p 2) για καποιον gay λογο αρχισε το χερι να πρηζεται και να κοκκινιζει ΠΟΛΥ ευκολα απο κατω, πολλες φορες αλλαζα χερια ενω εκανα browsing για να ηρεμησει λιγο.

Btw τα γραμματα μου καθε χρονο γινονται και χειροτερα, εχω να γραψω ευαναγνωστο κειμενο απτην τεταρτη δημοτικου :o

Δεξιό ποντίκι με το δεξί χέρι καθώς είμαι δεξιόχειρας.

Μου κάνει εντύπωση όμως το εξής. Σε ένα μαγαζί οπου είναι ο ιδιοκτήτης και ένας πωλητής, ο πωλητής είναι αριστερόχειρας και ο ιδιοκτήτης δεξιόχειρας. Το ποντίκι είναι αριστερό και στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου αφού το χειρίζεται ο πωλητής κατά κύριο λόγο. Μου κάνει εντύπωση λοιπόν να βλέπω τον ιδιοκτήτη να χρησιμοποιεί το αριστερό ποντίκι και μάλιστα με το δεξί χέρι. :p ουσιαστικά δλδ το ένα χέρι περνάει πάνω απο το άλλο... :p Ο καθένας συμβιβάζεται όπως μπορεί :p

ενας φιλος μου που ειναι και αυτος αριστεροχειρας και το ποντικι στο αριστερο(δεν μπορω να ψηφισω και για αυτον? :hehe: :hehe: ) ετσι χρησιμοποιει ποντικκι/πληκτολογιο, σταυρωτα. εχει πολυ πλακα οταν παιζουμε κανα counter!!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 08:22]

ενας φιλος μου που ειναι και αυτος αριστεροχειρας και το ποντικι στο αριστερο(δεν μπορω να ψηφισω και για αυτον? :hehe: :hehe: ) ετσι χρησιμοποιει ποντικκι/πληκτολογιο, σταυρωτα. εχει πολυ πλακα οταν παιζουμε κανα counter!!

Το σπασιμο (για τους αλλους που καθοντουσαν στο pc που ειμουνα εγω πριν :p ) ητανε οταν καιγομουνα απτο 2002 μεχρι το 2004 σε e-vents, bnb ακαδημιας και αγιας παρασκευης και σηκωνα την οθονη για να βαλω το καλωδιο το ποντικιου απτην αριστερη πλευρα, πιο μετα στο 24/7 της πανορμου αναγκαζομουνα να κουβαλαω το inteli mouse optical 1.1 γιατι με το mx510 στο αριστερο χερι αντε γεια :p

Εγώ δεξί για όλεςςςςςς τις δουλειές :cool::D:cool:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

lol !! Πολύ θα ήθελα να δω μια μέρα κάποιον να παίζει έτσι cs :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.