Jump to content

Το χέρι και το ποντίκι.. δεξί vs. αριστερού

chroma

Πες μου τι είσαι;  

129 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε ένα κόσμο φτιαγμένο για δεξιόχειρες, οι υπόλοιποι τι κάνουν..;

Επισήμανση πριν βγουν όλοι βιονικοί αμφίχειρες, αμφίχειρας θεωρείται αυτός που κάνει μια δουλειά το ίδιο καλά και με τα δύο χέρια. Πχ. και εγώ σερφάρω με το δεξί αλλά παιχνίδια ή άλλη απαιτητική εργασία με το ποντίκι στο αριστερό.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

αριστεροχειρας ειμαι,αλλα ο ποντικαρος στο δεξι. ολα τα κανω με το αριστερο. το μονο που κανω με το δεξι ειναι που πιανω το ποντικι. ειχα δυσκολευτει παρα πολυ στην αρχη γιατι δεν μπορουσα να ΄΄έστιασω΄΄ αλλα τωρα κανενα προβλημα.

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Το αριστερο ειναι σαν να μην υπαρχει....σε εμενα...:D

Δεξις...:whistling

Μια απο τα ιδια τα παντα με το δεξι:)

Χμμμμ....

αριστερόχειρ και πόντικας στο δεξί....

έτσι συνηθίσαμε μάλλον...

Πάντως στο 2ο πισί (κατεβαστήρι) το χειρίζομαι συνήθως με το αριστερό...

Πάρτο όλο δεξιά που λένε.

Πάντως οι αριστερόχειρες(αριστεροπόδαροι) έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χρησιμοποιούν αξιοπρεπώς και το δεξί χέρι/πόδι.

Πολύ ωραίο poll μιας και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα έρευνα και πέρα από το στενό φάσμα των υπολογιστών.

Αρχική απάντηση από yanni

Πάρτο όλο δεξιά που λένε.

Πάντως οι αριστερόχειρες(αριστεροπόδαροι) έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χρησιμοποιούν αξιοπρεπώς και το δεξί χέρι/πόδι.

Απλά το εκπαιδεύουν περισσότερο αναγκαστικά.

Δεν χρησιμοποιω ποντικια... τα friskies συμφερουν περισσοτερο! :p

Περα απ' την πλακα ολα δεξια, μονο μια φορα που ειχα σπασει το χερι μου ειχα δοκιμασει να χρησιμοποιω το αριστερο και δεν μπορουσα να κανω τιποτα.

και τα δυο δεξια αλλα το ποντικι υπαρχει και για αρηστεροχειρες...το πληκτρολογιο ομως? ΜΟΝΟ για δεξιοχειρες...αληθεια πως τα βολεβεται?θελω να πω πως πλην των πληκτρων με τα γραμματα που ειναι ουτως ή αλλως μια συνηθεια τα νουμερα δεξια τα εντερ το καπσ λοκ κλπ πως τα χειριζεστε? και κυριως στο gaming πως μποριετε να παιζεται? κυριως αν πρωκειτε για fps...!!

Προσωπικά το numpad ποτέ δε μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω αποδοτικά. Στα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.