JOHNX2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 Παιδια γεια σας ειμαι ενας κατοχος μιας NEC 90GX2 εδω και 10 μερες περιπου. Και παρατηρισα οτι στο λευκο φοντο και μονο εκει οταν κουναω το ποντικι αφινει πισω ενα λευκο ειδωλο.Αυτο παρατηρείται μονο στα λευκα φοντα...Λετε να ειναι κατασκευαστικο ελλατωμα?Γιατι να το κανει αυτο αραγε?Ο χρονος αποκρισης που δινει ο κατασκευαστης ειναι 4ms (gray to gray)....Κατα τα αλλα ολα ειναι τελεια πανω στην οθονη!!!!Να σημειωσω οτι η οθονη ειναι "CRYSTAL BRITE" γιαληστερη δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyad Σεπτέμβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Εχει καποιος αλλος την συγκεκριμενη οθονη?Σκεφτομαι να την αγορασω(αφου την δω πρωτα απο κοντα).Την θελω για 80% νετ και 20% παιχνιδια(οχι fps).Με ενδιαφερει κυριως να ειναι ξεκουραστη για τα ματια,στο δωματιο που θα την εχω ο φωτισμος θα ειναι αρκετα χαμηλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vspyr Μάρτιος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Λυθηκε το προβλημα με το ειδωλο του ποντικιου;Υπαρχει κατι αλλο;Σκεφτομαι να την αγορασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 1 post μετακινήθηκε στο σωστό thread Πατάμε το "απάντηση" και όχι το "νέο θέμα", ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vspyr Μάρτιος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Δεν αναφερομαι μονο στο προβλημα του ποντικιου, αλλα ρωταω και για αλλα πιθανα προβληματα που ισως απαντησουν και αλλοι χρηστες. Γι'αυτο ανοιξα νεο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Ο τίτλος "NEC 90GX2 Τι τρέχει" είναι αρκετός για να καλύψει όλα τα θέματα για αυτή την οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vspyr Μάρτιος 15, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 καλυπτει ολα τα θεματα, αλλα θελω να κανω τον JOHNX2 να το προσεξει (γι'αυτο εβαλα το nick του στο θεμα) και επιπροσθετα αναφερομαι, εκτος της απλης 90GX2, ειδικοτερα στην PRO (το εγραψα και στο θεμα). Εξ'αλλου, δεν ειναι τοσο προβλημα 1 νεο θεμα.Τελος παντων...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 15, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Εγω εχω την 90GX2 PRO εδω και 2 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Πραγματικα δεν εχω δει αλλη οθονη να εχει τετοια ευκρινεια, τοσο ζωντανα χρωματα και τετοιο μαυρο!!Don't think about it just do it!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vspyr Μάρτιος 15, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 17:45] Εγω εχω την 90GX2 PRO εδω και 2 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Πραγματικα δεν εχω δει αλλη οθονη να εχει τετοια ευκρινεια, τοσο ζωντανα χρωματα και τετοιο μαυρο!!Don't think about it just do it!!! Απο που την πηρες; Δεν τη βρισκω διαθεσιμη ουτε απο INFOQUEST.Ευχαριστω για ολα :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 15, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Εγω την πηρα απο ενα καταστημα με ηλεκτρικα ειδη για να την παρω με δοσεις! Δες εδω αν σε εξυπηρετει κανενα απο αυτα τα καταστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vspyr Μάρτιος 16, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Το εχω ψαξει και γω στο σκρουτζ, αλλα τιποτε.Μπορεις να μου γραψεις απο ποιο καταστημα την παρηγγειλες και που ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 16, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Το καταστημα που την ειχα παρει ειναι στο Ηρακλειο Κρητης , αλλα και αυτοι απο την infoquest την ειχαν παραγγειλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Μάρτιος 31, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Λοιπόν παιδιά τελικά την δικιά μου την NEC 90GX2 την έστειλα πίσω στην INFOQUEST από οπού την πήρα κιόλας με αιτιολογία GHOSTING ποντικιού σε λευκά φόντα...Τους είπα ότι είναι απαράδεκτο μια οθόνη με 4ms R.T να κάνει ghosting και ήμουν καθέτως και αποφασιστικότατος... Η την παίρνεται πίσω και μου δίνετε άλλη ολοκαίνουργια οθόνη ή τα λεφτά μου πίσω αμέσως...Φυσικά μου έδωσαν άλλη ολοκαίνουργια του κουτιού!!!!!!! Και το καλύτερο της υπόθεσης........??? Μου δώσανε την 90GX2-PRO διότι η άλλη αποσύρθηκε!!!!Η διαφορά μεταξύ των 2 οθόνων είναι ξεκάθαρη. εάν έχεις δουλέψει και στην μια και στην άλλη δεν χρειάζονται πάνω από 2-3 δευτερόλεπτα για καταλάβεις ότι πρόκειται για 2 τελείως διαφορετικές οθόνες.Παρατήρησα στην 90GX2-PRO διαφορετική χρεία χρωμάτων, πολύ πιο ζεστά, πολύ πιο ζωντανά, επίσης πιο συμπαγές μαύρο και απουσία ghosting ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ... πιο γρήγορη οθόνη δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου...!!!Επίσης όποιος έχει μια απλή «ΜΑΤ» ΤFT και δουλέψει για 10 λεπτά σε μια 90GX2-PRO δεν θα είναι σε θέση να ξανα-ανεχτεί την δικιά του οθόνη....!!!Αυτό μου το ανέφεραν φίλοι μου οι οποίοι είδαν την οθόνη κάθισαν και δούλεψαν μπροστά της, παίξανε παιχνίδια και μείνανε μ@λ@κες... ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤα χρώματα της είναι έτοιμα να ξεχειλίσουν από το PANEL... Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ... Η ΕΥΚΡΗΝΙΑ ΤΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΑΝΤΑΡΗ οθόνη παίρνει 10/10 στα όλα της...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 31, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Ειδες που στο ελεγα!Μονο αν την δεις μπορεις να καταλαβεις οτι απλα δεν εχει καμια σχεση με τις αλλες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.