Jump to content

MAXTOR ATA133 40GB πρόβλημα με BEEP!!

Snips

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ο εν λόγω δίσκος με το POWER ΟΝ του PC αρχίζει να κάνει έναν επαναλαμβανόμενο ηχο (BEEP). Προφανώς μου λέει ότι έχει πρόβλημα (εννοείται ότι δεν φαίνεται πουθενά ή ακόμα δεν μπουτάρει το PC), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι;

Βασικά σκλήρο που να κάνει beep πρώτη φορα ακούω. Επειδή τον έχω τον δίσκο σου μπορώ να πώ πως είναι αρκετά αξιόπιστος παρά το γεγονος οτι ζεστάινεται λίγο. Μάλλον κατι άλλο παίζει, με την μητρική σου μάλλον. Γιά βγάλτον και ξαναδοκίμασε να δείς τι θα γίνει...

Αν δεν κανω λαθος και ειναι και ο δικος σου της Slim σειρας της Maxtor...τοτε ειναι για πεταμα. Γενικα ολη η σειρα δεν ζει πολυ. Ειχα εναν 30αρι και εναν 40αρι και οι δυο dead με το ιδιο συμπτωμα με τον δικο σου. Αν και ο ενας που εκανε beep αλλα μετα δουλευε ωσπου το beep εγινε αιωνιο.

Αρχική απάντηση από mech5107

Βασικά σκλήρο που να κάνει beep πρώτη φορα ακούω. Επειδή τον έχω τον δίσκο σου μπορώ να πώ πως είναι αρκετά αξιόπιστος παρά το γεγονος οτι ζεστάινεται λίγο. Μάλλον κατι άλλο παίζει, με την μητρική σου μάλλον. Γιά βγάλτον και ξαναδοκίμασε να δείς τι θα γίνει...

Σε 3 μητρικές και σαν εξωτερικός δεν νομίζω να μην φταίει ο δίσκος....;)

Αρχική απάντηση από kallileo

Αν δεν κανω λαθος και ειναι και ο δικος σου της Slim σειρας της Maxtor...τοτε ειναι για πεταμα. Γενικα ολη η σειρα δεν ζει πολυ. Ειχα εναν 30αρι και εναν 40αρι και οι δυο dead με το ιδιο συμπτωμα με τον δικο σου. Αν και ο ενας που εκανε beep αλλα μετα δουλευε ωσπου το beep εγινε αιωνιο.

Ναι slim είναι.....

Μάλιστα.....Ωραία.....και ούτε θυμάμαι τι είχε μέσα....

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 21:18]

Τέτοια να βλέπω και έχω τον 30άρη στο κατεβαστήρι... (3 μήνες τώρα κατεβάζει αδιάκοπα...) Πότε να τον περιμένω στο χέρι....:confused: :...:

Eμένα από το 2002-2003 που τον πήρα δουλεύει μια χαρά. Τώρα τον έχει το pc της αδερφής μου και δουλεύει πολύ καλά. Ξέρω ότι οι maxtor δεν είναι και πολύ της εμπιστοσύνης αλλα ο δικός μου μάλλον βγήκε καλό κομμάτι:D . Καλα ρε παιδιά beep πώς κάνει? Εχει ηχειάκι?

εγω παντως αν το ακουγα αυτο, πρωτον θα εψαχνα το κινητο...

μετα θα σκεφτομουν οτι δεν βαραει ετσι

μετα θα το πεταγα στον τοιχο

και μετα θα αναρωτιομουν γιατι σφυραει ακομα... :hehe:

Ειναι μαλλον οι μονοι σκληροι που τραγουδανε.....Ε αν δειτε οτι αρχιζουν τις βλακειες ειναι καιρος να κανενε backup. Καμια φορα εξαμφανιζονται και δεν τα βλεπει το bios, κανουν beep....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.