Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 Τελευταία προβληματίζομαι με την ευαισθησία των σκληρών δίσκων. Συγκεκριμένα με απασχολούν δυο περιπτώσεις: 1. Το main pc το έχω αυτόν τον καιρό στο studiάκι μου το οποίο πλήττει απο συντονισμούς καθώς μέσα παίζουν απο μπάσσο μέχρι ηλεκτρική κιθάρα. Η απορία μου λοιπόν είναι: κατά πόσο μπορεί να τη βγάλει καθαρή ένας δίσκος απο συντονισμούς; Υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει; Στην περίπτωσή μου μιλάμε για ένα Seagate 7200.7 80GB και ένα 7200.10 320GB. 2. Κατά πόσο τα φορητά mp3 players με σκληρό δίσκο τη βγάζουν πέρα αν τα έχεις πάνω σου και κάνεις αεροβική γυμναστική; Κοινώς πώς συμπεριφέρονται σε μικρούς αλλά συνεχείς κραδασμούς; Στην περίπτωσή που πάλι, μιλάμε για ένα iAudio X5 που φοράει ένα σκληρό Toshiba 1.8". Ξέρω είναι λίγο περίεργη η ερώτησή μου αλλά ελπίζω πως κάποιος θα έχει κάποια μικρή έστω ιδέα πάνω στο θέμα.
tasosmos Σεπτέμβριος 16, 2006 #2 Σεπτέμβριος 16, 2006 Τα hdd mp3 players, συμφωνα με τους κατασκευαστες τουλαχιστον δεν τα πανε καλα με τους πολλους κραδασμους. Καλυτερα παρε ενα μικρο με flash να εισαι ησυχος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.