jim_600v Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 γεια σας. λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο ενα ρισταρτ του υπολογιστη και αφου ποσταρε κανονικα ολες τις συσκευες στην οθονη οπου φορτωνει τα γουιν κολαει το ξανακανω ρισταρτ και τοτε μπαινω στα γουιν μετα απο λιγο ομως μου κανει μονο του ρισταρτ τοτε βγαζω την καρτα ηχου και τον ανοιγω παλι τοτε δουλεψε κανονικα το θεμα ειναι οτι καεικαι μονο η καρτα ηχου ή μηπως καεικαι καμια pci θυραΕυχαριστω εκ των προτερων η καρτα ηχου ειναι η sound blaster audigy2
Chosen Σεπτέμβριος 16, 2006 #2 Σεπτέμβριος 16, 2006 Για να συμπεράνεις τι έχει καεί και τι όχι, προτείνω να κάνεις τα παρακάτω: - Βάλε μια άλλη PCI κάρτα στο ίδιο PCI slot που είχες την Audigy (κανα μοντεμάκι, καμιά άλλη κάρτα γραφικών κλπ). - Δοκίμασε την Audigy σε άλλη μητρική. (Καλώς ήρθες )
pigassos19 Σεπτέμβριος 16, 2006 #3 Σεπτέμβριος 16, 2006 Επισης προσεξε μη σου κανει κανενα conflict με το μοντεμ!Δοκιμασε και χωρις το μοντεμ να δεις τι γινεται!
jim_600v Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 18, 2006 ευχαριστω παιδια θα δοκιμασω με την καρτα δικτιου οσο για μοντεμ εχω εξωτερικο
Occultist Σεπτέμβριος 21, 2006 #5 Σεπτέμβριος 21, 2006 Εμένα πάντως, πριν από κάποιο διάστημα, είχα μια audigy2 και μου έκανε κάτι όμορφα restarts...κάτι μπλε οθόνες...προβλήματα στον ήχο..μέχρι που τα έφτυσε εντελώς και την έκανα rma και διορθώθηκαν όλα. Με παίδεψε πολύ πάντως μέχρι να βρω ότι ήταν η κάρτα ήχου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.