JdCZT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 Διαβαζοντας τα σχετικα περι dvd playback (software) βαλθηκα να κατεβασω το παραπανω προγραμματακι και το video decoder θελοντας να απαλαγω απο το απαρχαιωμενο μου power dvd.H ερωτηση μου λοιπον ειναι πως χρησιμοποιω(εισαγω) το ffdshow στο zoomplayer μιας και διεγραψα το powerdvd και συνεπως το decoder του και γενικα και αλλα decoder πχ. audio decoders :worship: :worship: :worship:
xkandreas Σεπτέμβριος 16, 2006 #2 Σεπτέμβριος 16, 2006 κατέβασε από δω http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htmκαι πιστεύω θασε μια χαρα. δοκίμασε και τον bsplayer αρκετά καλό
JdCZT Σεπτέμβριος 16, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 16, 2006 To κατεβασα και το εκανα set up αλλα στη καρτελα Αudio Decoder μου εμφανιζει μονο AC3 Filter και ffdshow Audio Decoder.Δουλευει μονο το πρωτο το οποιο ειναι καπως.... το δευτερο δε δουλευει πλεον μου βγαζει προβλημα.Στη καρτελα Video Decoder μου βγαζει μονο το DScaler(NoCSS) τπτ για το ffdshow.
spc Σεπτέμβριος 26, 2006 #4 Σεπτέμβριος 26, 2006 Οδηγός εγκατάστασης ZOOM PLAYER-FFDSHOW-DSCALER-RECLOCK Htpc Guides
aliendna51 Σεπτέμβριος 26, 2006 #5 Σεπτέμβριος 26, 2006 Με πρόλαβε ο spc.. Τα ίδια links θα έδινα..Εναλλακτικά σαν audio decoder μπορείς να δοκιμάσεις και το ac3filter
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.