Captain Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2009 παιδια εχει κανενας το εν λογο ρουτερ της connx?προσπαθω να ανοιξω πορτα για το μτορρεντ και συνεχεια μου βγαζει ενα ερορ για duplicate port.εψαξα στο ιντερνετ ειδα διαφορα περι αυτου του ρουτερ αλλα δεν μπορεσα να ανοιξω με αυτον το τροπο.γνωριζει καποιος κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoleon Δεκέμβριος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 Τι λειτουργικο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 14, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 windows 7 φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoleon Δεκέμβριος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 εχεις προσπαθησει να ανοιξεις θυρα στο interface του router ή δεν το εχεις πειραξει καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 14, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 εχω προσπαθησει.εχει αναλυτικο οδηγο στο insomnia.τον ακολουθησα αλλα αντι να γινουν ολα οπως λεει εκει εμενα μου βγαζει error duplicate port Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Δεκέμβριος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 αμα κανεις reset και παλι απο την αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoleon Δεκέμβριος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 Λογικα..εχεις δωσει 2 κανονες και μπερδευεται1η λυση μπαινεις στο interface>>advance setup>>>NAT>>Virtual server και κανεις delete τα rules και παμε παλι απο την αρχη..αν θες βοηθαω το εκανα προσφατα σε 2 υπολογιστες( ο ενας ειχε win7)2η λυση reset το router ξανα username και password και παλι απο την αρχηΥΓ:μηπως εχεις παραπανω απο εναν υπολογιστη συνδεμενο στο net? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 14, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 το εκανα και αυτο αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως παιζει.βαζω δλδ το ονομα της εφαρμογης.την ιπ του υπολογιστη.και σαν start port kai end port βαζω την ιδια πορτα που θελω να ανοιξω.εκανα και διαφορους αλλουσ συνδυασμους αλλα παντα βγαζει το ιδιο ερρορ.και αν δε βαλω μια εκ των δυο πορτων που ζηταει βγαζει html error..τα νευρα μου:sauer023:μονο εναν υπολογιστη εχω συνδεμενο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoleon Δεκέμβριος 14, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 1.Εχεις βαλει σιγουρα τη σωστη ip2.interface>>advance setup Firewall και spi disbled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 14, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 ναι.για πιο σιγουρια κατεβασα και ενα προγραμμα που στην βγαζει απευθειας.αλλα δεν.απενεργοποιημενα τα εχω και αυτα.θα το ξανακανω ενα ρεσετ αυριο σε μια προσπαθεια ακομα και θα ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 14, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 το εκανα και αυτο αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως παιζει.βαζω δλδ το ονομα της εφαρμογης.την ιπ του υπολογιστη.και σαν start port kai end port βαζω την ιδια πορτα που θελω να ανοιξω.εκανα και διαφορους αλλουσ συνδυασμους αλλα παντα βγαζει το ιδιο ερρορ.και αν δε βαλω μια εκ των δυο πορτων που ζηταει βγαζει html error..τα νευρα μου:sauer023:μονο εναν υπολογιστη εχω συνδεμενο φιλεΜονο Port Range σου δινει σαν επιλογη για να ανοιξεις πορτες?Single port forwarding δεν μπορεις να κανεις?Παραξενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Δεκέμβριος 14, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 αν πχ θες να ανοιξεις την πορτα 6000 δοκιμασες να βαλεις start 6000 end 6001? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 15, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 βεβαιωσου οτι εχεις ξετσεκαρει την επιλογη "Enable UPnP port mapping" απο το utorrent. (options -> preferences-> connection)αν και δεν μας εχεις πει ακομη το μοντελο του baudtek, επειδη απο οτι βλεπω εχουν ολα το ιδιο μενου, δοκιμασε να τα περασεις οπως τα λεει εδω.Δωσε μας και ενα screenshot απο την τελευταια σελιδα του οδηγου, φυσικα απο το δικο σου ρουτερακι.βαλε και ενα λινκ αυτου του οδηγου που ακολουθεις να δουμε αν εχει καποιο λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 15, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 μετα απο πολλους κοπους τελικα το προσπαθησα Σακη και το εφτιαξα.o oδηγος που ακολουθησα ητανε ο ακολουθος http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=277037εφαρμοσα αυτο που ειπες ξετικαροντας την επιλογη απο το μτορρεντ αλλα και παλι δεν εγινε.οποτε αυθαιρετα μολις ξετικαρα μια ακομα επιλογη που εχει σε εμενα η οποια λεει ενεργοποιηση του NAT-PMP(οχι απο το PIMP:p) και τοτε η πορτα ενεργοποιηθηκε.μολις την ενεργοποιησω ξανα αυτη την επιλογη η πορτα απενεργοποιειται.οποτε πιστευω πως αυτο εφταιγε σιγουρα ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ βρηκα πως καποιοι ειχανε παρομοιο προβλημα και η επιλογη αυτη τους εριχνε την ταχυτητα.πιστευω πως στον οδηγο του πορτφοργουορντ πρεπει να μπει και η απενεργοποιηση αυτης της επιλογης πλεον......ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας παιδια:respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.