Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2006 ΚαλημέραΘέλω να περάσω τα 2000 στον ίδιο σκληρό με τα xp αλλά σε διαφορετικό partition.Ο λόγος που ρωτάω έιναι διότι παλιά ήθελα να περάσω τα xp σε άλλο partition αλλά μου έσβησε τα xp που είχα ήδη πάνω, και ας είχα ορίσει π.χ στο E: να κάνει την εγκατάσταση.Για να μην τη ξαναπατήσω ζητάω τη βοήθειά σας!Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2006 Περιεργο που στα εσβησε...Σιγουρα στο C:/ πανε καποια πραγματα,αλλα παντα δουλευει σε δυο partitions να εχεις 2 λειτουργικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Και εγώ έτσι ξέρω. Τελικά Σήμερα μπήκαν σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Μα δεν θα ηταν λογικο αν δεν εμπαιναν...κατι πρεπει να ειχες κανει λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Δεν είχα κάνει λάθος, για αυτό και μου προκάλεσε εντύπωση.. Σκέφτηκα πως επειδη είχα ζητησει να τα περάσει στο D:/, και επειδή η λογική ακολουθία είναι C;/, D:/, E:/ των partitions μου έσβησε τα προ του D:/ αλλα δεν στέκει στη πράξη.. Τέλος καλό όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.