Jump to content

πρόβλημα-επανεκκινηση μετά από έξοδο από νετ

vlad

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω εδώ και καιρό πρόβλημα με το Pc αλλά δε του χαδώσει και τόσο σημασία...

κάποιες απτις φορές που βγαίνω απ'το νετ, κάνει επανεκκίνηση.

είχε παρουσιάσει το πρόβλημα και παλιότερα...και τότε έσβησα το zone alarm και εγκατέστησα το κασπέρσκι.. τις τελευταίες 2 βδομάδες το ξανακάνει.

τι να κάνω?

Δηλαδή κάνει κατευθείαν reset?

Σου βγάζει κάποια μπλε οθόνη?

Πως συνδέεσαι στο internet?

dial up από πανεπιστήμιο.

με το που πατάω disconnect κάνει κατευθείαν reset. δε συμβαίνει πάντα.

1) Απενεργοποίησε το αυτόματο restart:

Δεξί κλικ στο My Computer -> Properties -> Advanced -> Κλικ στο Settings του Start up and Recovery -> και uncheck το Automatically restart. Έτσι ίσως σου δείξει μία μπλε οθόνη για να καταλάβουμε :)

2) Πέρνα πάλι drivers του modem. Αν σου κάνει πάλι restart άλλαξε modem :p

ok θα περιμένω...μέχρι να μου ξανακάνει..και θα ενημερώσω..πάντως η τελευταία επιλογή δε μου άρεσε καθόλου.:cry:

εμφανίστηκε μπλε οθόνη..:worship:

η οποία έλεγε

a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

if this is the first time you ve seen this stop error screen restart your computer. if this screens appears again follow this steps.

check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

if problems continue disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory options such as caching or shadowing. if you need to use safe mode to remove or disable components restart your computer, press f8 to select advanced startup options and then select safe mode.

technical information

***stop:0x000000d1 C oxafa5b15b,0x00000002,0x00000001,0x82e12000

begining dump of physical memory

physical memory dump complete

contact your system admin or technical support group for further assinstance.

η σούμα είναι ότι όντως τελικά ψαχνω με την ελπίδα να βρω drivers??

Έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Πρόσφατα αγόρασα τo νέο router της U.S. Robotics (οχι το ασύρματο) και μερικές φορές όταν το κάνω reset (το router) κάνει και ο υπολογιστής restart (κατευθείαν λες και πατάς το reset).;)

Αρχική απάντηση από vlad

stop:0x000000d1

Αυτό εδώ βγαίνει συνήθως στο DRIVER_ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, που σημαίνει μνήμες, IRC ή drivers.

Βρες πιο φρέσκους drivers για το modem σου και πέρνα τους. Μετά άλλαξε PCI στο μόντεμ σου (θέση δηλαδή). Και επίσης, έχει το modem σου κάποιο εικονίδιο ρυθμίσεων στο Control Panel(πχ V.92 Settings)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.