Jump to content

TFT 19 και ανω

jimger

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να αγοράσω μια tft κυρίως για ταινίες και internet Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια αλλά θέλω να ειναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη για πολύ χρήση αλλά και καλή στις ταινίες.Κατι ακουσα και για wide αλλά τις φοβάμαι πολύ πως θα ειναι στο σερφάρισμα πχ κοντά και χοντρά γράμματα περίργα εικονίδια κλπ Λεφτα μέχρι 450 και αν γίνεται εύκολη στο ρύθμισμα ευχαριστώ!:unsure:

Ευχαριστώ αλλά οι wide οθόνες δεν θα είναι πρόβλημα με τα windows?Δεν θα φαίνονται κάπως περίεργα? Ακόμα καλύτερα η οθόνη να κοστίζει κάτω από 400

Αρχική απάντηση από jimger

Θελω να αγοράσω μια tft κυρίως για ταινίες και internet Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια αλλά θέλω να ειναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη για πολύ χρήση αλλά και καλή στις ταινίες.Κατι ακουσα και για wide αλλά τις φοβάμαι πολύ πως θα ειναι στο σερφάρισμα πχ κοντά και χοντρά γράμματα περίργα εικονίδια κλπ Λεφτα μέχρι 450 και αν γίνεται εύκολη στο ρύθμισμα ευχαριστώ!:unsure:

καμμια σχεση.....

Τα παντα φαινονται κανονικα οπως πρεπει...

20αρα wide και για σενα...

philips 200wp7s ή ενα παλιο μοντελο belinea 102035 παιζουν στα λεφτα που θες!

Δεν θυμαμαι αλλο που να μην ειναι TN..στα 450€

Παίζει και μια LG φίλος.Κάπου στα 20,1 inch. και με δελεαστικότατη τιμή! Μόλις μάθω θα σου πω...

Αρχική απάντηση από atomo [Σήμερα, στις 13:47]

Παίζει και μια LG φίλος.Κάπου στα 20,1 inch. και με δελεαστικότατη τιμή! Μόλις μάθω θα σου πω...

Μάλλον εννοείς αυτή... ;)

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 13:56]

Αυτη η photo του πλαισιου αν δεν κανω λαθος ειναι της L203.

Η L204WT ειναι σε ασημι χρωμα...

Το πλαίσιο φέρνει την 20άρα σε μαύρο και την 19άρα σε ασημί. Δεν ξέρω αν βγαίνουν και σε άλλα χρώματα. Στο site της lg πάντως τις δείχνει και τις δύο σε ασημί χρώμα

Hello!

Παιδιά ψήνομαι και εγώ να πάραγγείλω την 20άρα LG!

Όσοι την αγοράσατε πήγατε στο κατάστημα και την πήρατε ή την έχει παραγγείλει και κανένας μέσω internet;

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο στην Πάτρα και δεν την είχαν.

Σκέφτομαι να πάρω τηλ αύριο και να την παραγγείλω!

Φοβάμαι όμως για την μεταφορά της μέσω courier/ταχυδρομίου!Εφόσων η μεταφορά για αγορές άνω των 45Ευρώ, είναι δωρεάν από το Πλαίσιο λογικά θα μου την στειλουν με ταχυδρομείο μέσω του προγράμματος "Πόρτα-Πόρτα"!

Να ανησυχώ ή δεν πρόκειται να πάθει τίποτα;

Να ανησυχώ για τίποτα καμμένα pixel;

Μην με βαρέσετε για αυτό που θα πετάξω!:o Αν είμαι γκαντέμης και βρεθεί κανένα καμμένο pixel, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μου καούν "εντελώς τυχαία" και άλλα 6-7 έτσι ώστε να μου την αλλάξουν;

Αρχική απάντηση από Indiko_Xoiridio [Χθες, στις 10:35]

Hello!

Παιδιά ψήνομαι και εγώ να πάραγγείλω την 20άρα LG!

Όσοι την αγοράσατε πήγατε στο κατάστημα και την πήρατε ή την έχει παραγγείλει και κανένας μέσω internet;

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο στην Πάτρα και δεν την είχαν.

Σκέφτομαι να πάρω τηλ αύριο και να την παραγγείλω!

Φοβάμαι όμως για την μεταφορά της μέσω courier/ταχυδρομίου!Εφόσων η μεταφορά για αγορές άνω των 45Ευρώ, είναι δωρεάν από το Πλαίσιο λογικά θα μου την στειλουν με ταχυδρομείο μέσω του προγράμματος "Πόρτα-Πόρτα"!

Να ανησυχώ ή δεν πρόκειται να πάθει τίποτα;

Να ανησυχώ για τίποτα καμμένα pixel;

Μην με βαρέσετε για αυτό που θα πετάξω!:o Αν είμαι γκαντέμης και βρεθεί κανένα καμμένο pixel, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μου καούν "εντελώς τυχαία" και άλλα 6-7 έτσι ώστε να μου την αλλάξουν;

Καμιά βοήθεια; :(

Edit: Μόλις είδα ότι έχει εξαντληθεί από το πλαίσιο. Κανένα άλλο αξιόπιστο e-shop υπάρχει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.