jimger Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Θελω να αγοράσω μια tft κυρίως για ταινίες και internet Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια αλλά θέλω να ειναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη για πολύ χρήση αλλά και καλή στις ταινίες.Κατι ακουσα και για wide αλλά τις φοβάμαι πολύ πως θα ειναι στο σερφάρισμα πχ κοντά και χοντρά γράμματα περίργα εικονίδια κλπ Λεφτα μέχρι 450 και αν γίνεται εύκολη στο ρύθμισμα ευχαριστώ!
steve_m Σεπτέμβριος 15, 2006 #2 Σεπτέμβριος 15, 2006 450...ως ευκαιρια για EIZO μου μοιαζει.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162310Αν θες 20αρα βεβαια:http://www.overclockers.co.uk/acatalog/20_Inch_LCD_Monitors.html
jimger Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 15, 2006 Ευχαριστώ αλλά οι wide οθόνες δεν θα είναι πρόβλημα με τα windows?Δεν θα φαίνονται κάπως περίεργα? Ακόμα καλύτερα η οθόνη να κοστίζει κάτω από 400
ΝTG Σεπτέμβριος 15, 2006 #4 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από jimger Θελω να αγοράσω μια tft κυρίως για ταινίες και internet Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια αλλά θέλω να ειναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη για πολύ χρήση αλλά και καλή στις ταινίες.Κατι ακουσα και για wide αλλά τις φοβάμαι πολύ πως θα ειναι στο σερφάρισμα πχ κοντά και χοντρά γράμματα περίργα εικονίδια κλπ Λεφτα μέχρι 450 και αν γίνεται εύκολη στο ρύθμισμα ευχαριστώ! καμμια σχεση..... Τα παντα φαινονται κανονικα οπως πρεπει... 20αρα wide και για σενα... philips 200wp7s ή ενα παλιο μοντελο belinea 102035 παιζουν στα λεφτα που θες! Δεν θυμαμαι αλλο που να μην ειναι TN..στα 450
atomo Σεπτέμβριος 18, 2006 #7 Σεπτέμβριος 18, 2006 Παίζει και μια LG φίλος.Κάπου στα 20,1 inch. και με δελεαστικότατη τιμή! Μόλις μάθω θα σου πω...
vdeseris Σεπτέμβριος 18, 2006 #8 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από atomo [Σήμερα, στις 13:47] Παίζει και μια LG φίλος.Κάπου στα 20,1 inch. και με δελεαστικότατη τιμή! Μόλις μάθω θα σου πω... Μάλλον εννοείς αυτή...
atomo Σεπτέμβριος 18, 2006 #9 Σεπτέμβριος 18, 2006 Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμηση ... http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1821&cp_id=113517Μπορείς βέβαια (και πρέπει) να την ψάξεις και από κάπου αλλού.www.skroutz.grΚαλορίζικη πάντως όποια και να πάρεις!
knight_77 Σεπτέμβριος 18, 2006 #10 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αυτη η photo του πλαισιου αν δεν κανω λαθος ειναι της L203.Η L204WT ειναι σε ασημι χρωμα...
vdeseris Σεπτέμβριος 18, 2006 #11 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 13:56] Αυτη η photo του πλαισιου αν δεν κανω λαθος ειναι της L203.Η L204WT ειναι σε ασημι χρωμα... Το πλαίσιο φέρνει την 20άρα σε μαύρο και την 19άρα σε ασημί. Δεν ξέρω αν βγαίνουν και σε άλλα χρώματα. Στο site της lg πάντως τις δείχνει και τις δύο σε ασημί χρώμα
Indiko_Xoiridio Σεπτέμβριος 20, 2006 #12 Σεπτέμβριος 20, 2006 Hello! Παιδιά ψήνομαι και εγώ να πάραγγείλω την 20άρα LG! Όσοι την αγοράσατε πήγατε στο κατάστημα και την πήρατε ή την έχει παραγγείλει και κανένας μέσω internet; Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο στην Πάτρα και δεν την είχαν. Σκέφτομαι να πάρω τηλ αύριο και να την παραγγείλω! Φοβάμαι όμως για την μεταφορά της μέσω courier/ταχυδρομίου!Εφόσων η μεταφορά για αγορές άνω των 45Ευρώ, είναι δωρεάν από το Πλαίσιο λογικά θα μου την στειλουν με ταχυδρομείο μέσω του προγράμματος "Πόρτα-Πόρτα"! Να ανησυχώ ή δεν πρόκειται να πάθει τίποτα; Να ανησυχώ για τίποτα καμμένα pixel; Μην με βαρέσετε για αυτό που θα πετάξω! Αν είμαι γκαντέμης και βρεθεί κανένα καμμένο pixel, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μου καούν "εντελώς τυχαία" και άλλα 6-7 έτσι ώστε να μου την αλλάξουν;
Vadergr Σεπτέμβριος 20, 2006 #13 Σεπτέμβριος 20, 2006 Noμιζω οτι η 20αρα lg204 εχει και hdcp.Στα χρηματα της ειναι πολυ τιμια προσφορα.
Indiko_Xoiridio Σεπτέμβριος 21, 2006 #14 Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Indiko_Xoiridio [Χθες, στις 10:35] Hello! Παιδιά ψήνομαι και εγώ να πάραγγείλω την 20άρα LG! Όσοι την αγοράσατε πήγατε στο κατάστημα και την πήρατε ή την έχει παραγγείλει και κανένας μέσω internet; Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο στην Πάτρα και δεν την είχαν. Σκέφτομαι να πάρω τηλ αύριο και να την παραγγείλω! Φοβάμαι όμως για την μεταφορά της μέσω courier/ταχυδρομίου!Εφόσων η μεταφορά για αγορές άνω των 45Ευρώ, είναι δωρεάν από το Πλαίσιο λογικά θα μου την στειλουν με ταχυδρομείο μέσω του προγράμματος "Πόρτα-Πόρτα"! Να ανησυχώ ή δεν πρόκειται να πάθει τίποτα; Να ανησυχώ για τίποτα καμμένα pixel; Μην με βαρέσετε για αυτό που θα πετάξω! Αν είμαι γκαντέμης και βρεθεί κανένα καμμένο pixel, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μου καούν "εντελώς τυχαία" και άλλα 6-7 έτσι ώστε να μου την αλλάξουν; Καμιά βοήθεια; Edit: Μόλις είδα ότι έχει εξαντληθεί από το πλαίσιο. Κανένα άλλο αξιόπιστο e-shop υπάρχει;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.