Jump to content

Πανάκριβος AMD s939 από e-shop

Saber_Rider

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις μπήκα στο e-shop να δω για τιμές σε socket 939 και είδα αυτό και μου πέσαν τα μαλλιά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559924. Είναι δυνατόν ο Athlon X2 3800+ s939 να στοιχίζει 288 ευρώ, πρίν λίγο καιρό ήταν στα 160 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω να πρόκειται για λάθος γιατί έχω mobo με s939 και σκοπεύω να την κρατήσω και να την αναβαθμίσω με έναν διπύρηνο σε αυτό το socket!!! Ας διαφωτίσει κάποιος την κατάσταση αν μπορεί!!!!!!!!:blink: :blink: :blink: :blink: :banging:

Δεν νομιζω να ειναι αυτη η τιμη , μαλλον δεν εχει πια ζητηση ο 939 και δεν το εχουν παρει χαμπαρι να κατεβασουν τις τιμες ....

Εκτος αυτου υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες....

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=2394

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1453&v_Item=3678

είχα μιλήσει με το e-shop επειδή ήθελα έναν s939 και μου ειπαν οτι ειναι παλιό κομμάτι

και έχει μεινει...

Με την ευκαιρία, ξέρει κανείς πότε σταματάει η παραγωγή (αν δεν έχει σταματήσει ακόμα) και η διάθεση των Athlon X2 socket 939;;;

Αρχική απάντηση από Saber_Rider [15-09-2006 23:28]

Με την ευκαιρία, ξέρει κανείς πότε σταματάει η παραγωγή (αν δεν έχει σταματήσει ακόμα) και η διάθεση των Athlon X2 socket 939;;;

H παραγωγή σταμάτησε 2 Ιουλίου οπότε ότι υπάρχει στην αγορά είναι τα τελευταία αποθέματα.

μπορει να εχει παψει να παραγετε ομως δεν δικαιολογητε κανενα eshop να πουλαει σε αυτην την τιμη ενα επεξεργαστη παλιας τεχνολογιας γιατι με αυτον τον τροπο δεν σεβετε ουτε τον εαυτο του αλλα ουτε εμας, δηλαδη μας νομιζει για τελειως ασχετους.

Αρχική απάντηση από george1551 [Σήμερα, στις 15:19]

μπορει να εχει παψει να παραγετε ομως δεν δικαιολογητε κανενα eshop να πουλαει σε αυτην την τιμη ενα επεξεργαστη παλιας τεχνολογιας γιατι με αυτον τον τροπο δεν σεβετε ουτε τον εαυτο του αλλα ουτε εμας, δηλαδη μας νομιζει για τελειως ασχετους.

Δεν τους δικαιολογώ.Ελπίζω να είναι κάποιο λάθος αλλά μια XFX Geforce 6800U που πουλάει στα 450 περιορίζει τις ελπίδες μου.

Η τιμή είναι εκτός πραγματικότητας αλλά από πότε ο Athlon X2 939 είναι παλιά τεχνολογία;:unsure:

γνωμη μου ειναι αυτη οτι ειναι ξεπερασμενος μια και δεν θα εχει πλεον καμια αναβαθμηση και επιπλεον ενεργιακα καταναλωνει αρκετα παραπανω απο τους Am2 που η ΑΜΔ πλεον υποστιρηζει, σαν επεξεργαστης απο τους Am2 θα ελεγα οτι δεν εχει καμια αλλη διαφορα αν εξερεσεις τις ddr2.

κοιτα σιγουρα οποιος εχει DDR 1 μνημες και τσιμπισει μια dfi sli dr expert στα 100 ευρω και ενα οπτερονι 165 στα 160 γιουρια και παιζει με μαμα ψυξη και μαμα ταση στα 2600 με διπλο πι 32 sec για μηχανημα καθημερινης χρησης και με Q&C δεν θα ζητησει σχεδον τιποτα για παρα πολυ καιρο.Αλλα να δωσω πανω απο 120 - 150 για 3800 χ2 939 δεν τα δινω ευκολα.

Οι επεξεργαστές σε socket 939 θα ήταν ξεπερασμένοι αν οι ΑΜ2 ήταν πιο γρήγοροι ή έφερναν κάποια εξτρα στοιχεία,πράγμα που δεν ισχύει.

Να μου έλεγες ότι ο Pentium 4 είναι ξεπερασμένος θα το καταλάβαινα. :p

μα εχω την γνωμη οτι δεν εχουν μελον και οτι δεν θα βγει τιποτα νεο στην πλατφορμα 939 απο αυτην την αποψη ειναι ξεπερασμενοι

Αρχική απάντηση από george1551 [Σήμερα, στις 22:03]

μα εχω την γνωμη οτι δεν εχουν μελον και οτι δεν θα βγει τιποτα νεο στην πλατφορμα 939 απο αυτην την αποψη ειναι ξεπερασμενοι

Από αυτή την άποψη ναι συμφωνώ.

προσωπικα πιστευω απλα οτι δεν πηραν τα περισσοτερα καταστηματα καινουργιες παρτιδες απο S939 γι'αυτο οι τιμες, παντως θελει προσοχη φιλος πηγε για αναβαθμιση απο athlon64 3200+ σε athlonX2 3800+ και τα δυο s939 και του εδωσαν ΑΜ2... :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από skilimavro [Σήμερα, στις 23:43]

προσωπικα πιστευω απλα οτι δεν πηραν τα περισσοτερα καταστηματα καινουργιες παρτιδες απο S939 γι'αυτο οι τιμες, παντως θελει προσοχη φιλος πηγε για αναβαθμιση απο athlon64 3200+ σε athlonX2 3800+ και τα δυο s939 και του εδωσαν ΑΜ2... :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Δηλαδή από δω και μπρος που κανένα κατάστημα δεν θα παίρνει καινούργιες παρτίδες από 939 οι τιμές τους θα ανέβουν όπως στο e-shop. Τι πράματα είναι αυτά, κανονικά αφού βγήκε το AM2 θα έπρεπε οι cpu του παλαιού 939 να πωλούνται πολύ φθηνότερα όπως πριν λίγο καιρό!!:X: :X: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.