Jump to content

φθηνο dvd-rw

magicman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια θελω ενα dvd-rw το πολυ 40-45 ευρο. να ειναι μαυρο χρωμα.επισης δεν με ενδιαφερει αμα κανει 1 λεπτο παραπανω στην εγγραφη,αλλα θελω να ειναι ποιοτικο.(πολλα ζηταω?)

πειτε καμια προταση. βασικα θα προτιμουσα να ηταν απο το πλαισιο γιατι αυριο θα κατευω θεσσ/νικη οποτε να το τσιμπισω. :D

Αρχική απάντηση από Guard1an [Σήμερα, στις 19:36]

Εδώ κοίτα.Βρες το πιο φτηνό και αγορασέ. :)

τα ειδα. αλλα ποια ειναι η καλυτερη μαρκα? ποιο ποιοτικο ?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

τα ειδα. αλλα ποια ειναι η καλυτερη μαρκα? ποιο ποιοτικο ?

Κατά τη γνώμη μου τα οπτικά είναι αναλώσιμα.Αν το δουλεύεις πολύ πανώ από 5-6 μήνες δεν θα σου αντέξει (προσωπική εμπειρία πάντα).Οπότε παίρνεις το πιο φτηνό και δεν κλαις τα λεφτά σου αργότερα.Κατι σε NEC πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα. :)

Αρχική απάντηση από dellman

Εγώ στο 7173 θα πήγαινα ή στο 5170

OT έχεις βρει reviews για αυτά;

Εγω θα επαιρνα το LG 4166 BLACK το εχω εδω και 5 μηνες και δεν εκανε τπτ!!! Πολυ καλο (γνωμη μου παντα) :)

λιγοπισω σε υποστηριξη ομως......δεν εχουν βγαλει κανενα ακομα original ή modified f/w.Παντως φαινεται να κανει καλες εγρραφες...ειδικα τα 18αρια του :)

Φτου! Πριν 1 μηνα αλλαξα dvdrw και πηρα ενα 4551. Δε βαριεσαι κι αυτο καλα παει, σε καμια 100αρια δισκακια εχει καψει 2 μεχρι στιγμης.

btw εχει ακουσει κανεις αν σκοπευουν να κυκλοφορησουν και αλλοι κατασκευαστες δισκακια για labelflash? Τα fuji δεν μου καθονται καλα σαν μαρκα και ειναι πανακριβα.

τελικα πηρα το lg 4167, ελπιζω να βγει καλο.βασικα δεν πηρα nec γιατι ηταν bulk και ειχαν 5 ευρο διαφορα με του κουτιου. θα το περασω το απογευμα.:D

τελικα πηρα το lg 4167, ελπιζω να βγει καλο.βασικα δεν πηρα nec γιατι ηταν bulk και ειχαν 5 ευρο διαφορα με του κουτιου. θα το περασω το απογευμα.:D

καλο ειναι .

α! και στο πλαισιο καλυτερα να αλλαξουν πωλητριες... η μια χειροτερη απο την αλλη ειναι! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

α! και στο πλαισιο καλυτερα να αλλαξουν πωλητριες... η μια χειροτερη απο την αλλη ειναι! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

ρε θα το πω στον ΓΚΟΡΑΝ που πηγες πλαισιο

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.