Jump to content

1/4 se 1/2 :/ help

nekro8afths

Recommended Posts

εχω ενα custom συστημα υδροψηξης 1/2' κ παραγειλα απο eshop το block της ζαλμαν για καρτες γραφικων to οποιο ομως βγαζει 1/4' :tomato: :tomato: :tomato: τι μπορω να κανω ??? μην πανε τσαμπα τα λεφτα μου..... :cry: :cry: :cry: :cry: μια βοηθεια τι πατεντα ή οτιδηποτε αλλο μπορω να κανω .... εισαστε η τελεφτέα μου ελπιδα :D :D :D

Υπάρχει μετατροπέας (συστολή νομίζω λέγεται) αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο που θα το βρεις (δεν μένω Αθήνα απλά).

Το θέμα είναι όμως ότι αφού το υπόλοιπο w/c θα είναι 1/2" και στην κάρτα γραφικών 1/4" θα σου κόψει λίγο την ροή του υγρού,λόγω ότι θα συναντάει αντίσταση όταν περνάει από την κάρτα γραφικών (1/2" σε 1/4").Οπότε καλύτερη λύση για μένα πουλησέ το και βρες κάποιο 1/2". :)

k που να το πουλησω??? δεν προκειτε να βρω εδω καλαματα κανεις δεν ασχολειται...θα ψαξω σε κανενα καταστημα υδραυλικων αυριο πρωι ... λινκ εντως ολιγου...

Αν έχει το wb της Zalman, δεν αλλάζει το ρακορ, και καλό θα ήταν όπως λέει και ο Guard1an να το αλλάξεις με κάποιο άλλο. Το cpu block όμως της Zalman επειδή το έχω, αλλάζει ρακορ αλλά θέλει προσοχή τι ρακορ θα επιλέξεις μην αρχίσει να δακρύζει (την έχω πάθει...)

Δεν ξέρω αν έχει μόνο ένα cpu block η Zalman όμως γι'αυτο δεν ξέρω ποιό έχεις.

Αρχική απάντηση από nekro8afths

δεν προκειτε να βρω εδω καλαματα κανεις δεν ασχολειται...θα ψαξω σε κανενα καταστημα υδραυλικων αυριο πρωι ... λινκ εντως ολιγου...

Καλό κουράγιο...2 ρακόρ για τη Hydor έψαχνα και τζίφος...αναμένουμε το link bro!

Αυτό πρέπει να είναι καινούριο. Τέτοια ρακορ μάλλον απίθανο να βρεις, αλλά μπορείς να τα κάνεις με 2 κομμάτια (γωνία/ρακόρ). Τώρα για Καλαμάτα χλωμό... Και Αθήνα βρίσκεις δύσκολα... Στείλε ένα pm στον Κοπρίτη, μήπως σε βοηθήσει, ξέρει πολλές τρύπες.

Μην απογοητεύεσαι! Θα βρεις. Απλά ίσως σου πάρει καιρό. Εγώ από τον Ιούλιο ψάχνω κι ακόμα δεν έχω βρει. Υπομονή... Υπάρχουν, κάποιοι τα έχουν αλλά μιά δεν τους βρίσκω, μιά τελειώνουν, μια μου δίνουν λάθος...

Στην Αθήνα θα βρείς Σπύρου Πάτση & Καβάλας στο πρώτο Μαγαζί στο αριστερό σου χέρι. Αν ρωτήσεις το σπείρωμα που συνήθως βάζουν είναι G1/4. Αν έχει στην καλαμάτα μαγαζιά με μηχανολογικά ίσως βρείς και εκεί το δουλέουν στα υδροπνευματικά, τέλος κοίτα και στα ανταλακτικά αυτοκινήτων.

Επειδή είσαι και επαρχία πήγαινε σε καταστήματα με σωλήνες, τεχνητές βροχές κλπ. Τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ εκεί υπάρχουν. :)

ΥΓ.: Συστολή 1/2" σε 1/4" να ζητήσεις. :rolleyes:

• 3 weeks later...

tελικα δεν βρηκα παιδια οποτε πηρα εναν σωληνα 1/4 χοντρο κ τον εχοσα στον 1/2 τον εσφικσα κ ειναι ενταξη .... 2 εβδομαδες δεν εχει διαροη ... καλη συνεχεια ελπιζω...

Μπορείς εαν θέλεις να κοιτάξεις για μούφα θηλυκή ( δυο για τη περίπτωση σου ) με σπείρωμα G1/4 και μετά να πάρεις και και 4 ρακορ G1/4 1/2 ΟD και να τα συνδέσεις φτιάχνοντας έτσι ένα "μετατροπέα" για 1/2---> 1/4 σωλήνα.

Είναι πιο σίγουρο και σωστό, απ'ότι αυτό που έκανες με τους δύο σωλήνες ( ο ένας μέσα στον άλλο ).

Παρόλα αυτά, εαν δεν έχει κάποιο πρόβλημα, άστο όπως το έχεις.Σημασία έχει να γίνεται η δουλειά σου και να μην έχεις πρόβλημα.:)

Να πως είναι η μούφα

45logo3qc2.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.