downfoot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Γεια σας παίδες, έψαξα λίγο στο φόρουμ αλλά δε βρήκα απάντηση στο ερώτημα μου. Τι λειτουργικό να προτείνω σε μέσο προς άπειρο χρήστη για τον καινούργιο της Ε6300? Φοιτήτρια είναι, ούτε υπερχρονισμοί, ούτε πολλά πολλά παιχνίδια, μόνο κανά Office, καμιά πτυχιακή κλπ κλπ να χαίρεται! Να της μιλήσω για Vista, gia XP 64bit ή κλασσικά ΧΡ εικονογραφημένα SP2? Τα φώτα σας, Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ΥΓ: Linux τα αποκλείω γιατί θα νομίζει ότι αγόρασε χαλασμένο μηχάνημα αν δει KDE να σηκώνεται... Και εννοείται ότι θέλω να ξεμπερδεύω όσο το δυνατόν με λιγότερο κόπο...
tarasque Σεπτέμβριος 15, 2006 #2 Σεπτέμβριος 15, 2006 Κλασσικά εικονογραφημένα θα έλεγα (άκου εκεί να στραβώνει αν βλέπει το KDE να σηκώνεται!) :computer:
magicman Σεπτέμβριος 15, 2006 #3 Σεπτέμβριος 15, 2006 χαλαρα xp sp2... αφου δεν ασχολειται ποιος ο λογος να βαλεις λινουξ ή τα vista και να χρειαζεται να ψαχνεται.
downfoot Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από tarasque(άκου εκεί να στραβώνει αν βλέπει το KDE να σηκώνεται!) :computer: Δε θα στραβώσει... Απλά θα με πάρει τηλέφωνο και θα μου πει χάλασε το κομπιούτερ!!!'Η θα καλέσει κανά παπά να κάνει τρισάγιο να διώξει το δαίμονα από τον υπολογιστή της, θα ψάχνει για gremlins κλπ κλπ.Πέρα από την πλάκα τώρα, αφού αυτά μαθαίνουμε στις σχολές, αυτά διαφημίζονται κι αυτά πουλάνε... ποιος ο λόγος να ξέρει η κοπελίτσα κάτι διαφορετικό; Αυτό θα ήταν το παράξενο...
tarasque Σεπτέμβριος 15, 2006 #5 Σεπτέμβριος 15, 2006 άστο, πονεμένη ιστορία και fear of change. όπως και να 'χει με τα xp θα είστε όλοι χαρούμενοι, άντε καλά setup και αν δεν βαρεθείς πάρε και κανα image γιατί όπως καταλαβαίνω αν σκάσει κάτι πάλι εσύ θα είσαι ο τυχερός
Chosen Σεπτέμβριος 15, 2006 #6 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από downfoot Γεια σας παίδες, έψαξα λίγο στο φόρουμ αλλά δε βρήκα απάντηση στο ερώτημα μου. Τι λειτουργικό να προτείνω σε μέσο προς άπειρο χρήστη για τον καινούργιο της Ε6300? Φοιτήτρια είναι, ούτε υπερχρονισμοί, ούτε πολλά πολλά παιχνίδια, μόνο κανά Office, καμιά πτυχιακή κλπ κλπ να χαίρεται! Να της μιλήσω για Vista, gia XP 64bit ή κλασσικά ΧΡ εικονογραφημένα SP2? Τα φώτα σας, Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ΥΓ: Linux τα αποκλείω γιατί θα νομίζει ότι αγόρασε χαλασμένο μηχάνημα αν δει KDE να σηκώνεται... Και εννοείται ότι θέλω να ξεμπερδεύω όσο το δυνατόν με λιγότερο κόπο... Θα σου απαντήσω με μια ερώτηση: ποια λειτουργικά έχεις στο μυαλό; Δηλαδή μεταξύ ποιων λειτουργικών προσπαθείς να διαλέξεις ή να σου προτείνουμε; Από τη στιγμή λοιπόν που μας λες ότι αποκλείεις το Linux, τι άλλες επιλογές έχεις εκτός από τα ΧΡ; Windows ME & 98;
downfoot Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #7 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Θα σου απαντήσω με μια ερώτηση: ποια λειτουργικά έχεις στο μυαλό; Δηλαδή μεταξύ ποιων λειτουργικών προσπαθείς να διαλέξεις ή να σου προτείνουμε; Από τη στιγμή λοιπόν που μας λες ότι αποκλείεις το Linux, τι άλλες επιλογές έχεις εκτός από τα ΧΡ; Windows ME & 98; Αρχική απάντηση από downfootΝα της μιλήσω για Vista, gia XP 64bit ή κλασσικά ΧΡ εικονογραφημένα SP2? Αρχική απάντηση από tarasque άστο, πονεμένη ιστορία και fear of change. όπως και να 'χει με τα xp θα είστε όλοι χαρούμενοι, άντε καλά setup και αν δεν βαρεθείς πάρε και κανα image γιατί όπως καταλαβαίνω αν σκάσει κάτι πάλι εσύ θα είσαι ο τυχερός Μου φαίνεται πως έχεις απόλυτο δίκιο...
kallileo Σεπτέμβριος 15, 2006 #8 Σεπτέμβριος 15, 2006 Δεν ξερω αν τα σηκωσει αλλα μπορεις να βαλεις και τα Windows 3.11:D
chroma Σεπτέμβριος 15, 2006 #9 Σεπτέμβριος 15, 2006 ΧΡ με περιορισμένο account (ποτε admin) να έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο.
downfoot Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #10 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Δεν ξερω αν τα σηκωσει αλλα μπορεις να βαλεις και τα Windows 3.11:D Αν δε τα σηκώνει θα φορτώνω Norton Commander απο DOS...ΥΓ: Thanx guys...
Chosen Σεπτέμβριος 15, 2006 #11 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από downfoot Μου φαίνεται πως έχεις απόλυτο δίκιο... Sorry, ναι δεν είδα τις απαιτήσεις. Αφού θα δουλεύει και το Office αλλά και την πτυχιακή, δεν πρέπει να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από XP 64-bit (ή κάποια beta των Vista για σταθερότητα και ξεγνοιασιά).Αλήθεια εκείνη τι λέει για τα 64-bit;
spc Σεπτέμβριος 15, 2006 #12 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από downfootΦοιτήτρια είναι, ούτε υπερχρονισμοί, ούτε πολλά πολλά παιχνίδια, μόνο κανά Office, καμιά πτυχιακή κλπ κλπ να χαίρεται Προς τι ο 6300 τότε;Και ένας Sempron των 30 μια χαρά θα ήταν.
Samael Σεπτέμβριος 15, 2006 #13 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από spc Προς τι ο 6300 τότε; Και ένας Sempron των 30 μια χαρά θα ήταν. Ε δε ξερεις ποσα χρονια μπορει να της παρει η πτυχιακη
spc Σεπτέμβριος 15, 2006 #14 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Samael Ε δε ξερεις ποσα χρονια μπορει να της παρει η πτυχιακη (στα διαλλείματα από το WOW και τις Αγγλίδες έχεις κάποιες αναλαμπές ε; )
Samael Σεπτέμβριος 15, 2006 #15 Σεπτέμβριος 15, 2006 Καποιος χακαρε το account μου! (μη κοιτας που δε ποσταρω κ πολυ,εδω γυρο ειμαι παντα )
Samael Σεπτέμβριος 15, 2006 #17 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από dellman πίτα γύρο? Σσσσττ!!Περιμενω να με δυωρθοσι
geoal Σεπτέμβριος 15, 2006 #18 Σεπτέμβριος 15, 2006 βρε τι να τον κανει τον 6300 στραφι θα παει και χωρις overclock κριμα ειναι. Ας παρει κανενα Α64 να της μεινει και κανενα φραγκο για βολτες να μην την πληρωσει και ο κακομοιρης που θα την συνοδευει...
masteripper1416003167 Σεπτέμβριος 23, 2006 #19 Σεπτέμβριος 23, 2006 ’φησε την κοπέλα να πάρει τεχνολογία και που ξέρεις ..............
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.