Jump to content

mac os x se pc?

psyber

Recommended Posts

Απο την εμπειρια μου με mac το λειτουργικο ειναι οντως πολυ σταθερο αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο για τα προγραμματα του. Μεχρι και το word κρασαρε συνεχεια.

Μονο αν εχεις βαρεθει τις μπλε οθονες αξιζει να ασχοληθεις.

Βασικά ειναι πολύ πιο user friendly απο τα windows xp. Aπο τα vista δεν ξέρω ακόμα... Γενικά ειναι αρκετά μπροστά σαν σύστημα αλλα θα σε περιορίσει αρκετά στο εύρος των εφαρμογών που μπορείς να τρέξεις. Δεν είναι σαν το Linux αλλα δεν ειναι και windows σχετικά με το εύρος των προγραμματων..

Το πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα με επιτυχία σε Vmware!!! :D

Δεν ηταν και οτι πιο απλό γιατι μετα το 1ο reboot δεν εμπαινε και επρεπε να σκαλίσω κατι στα partition tables αλλα οκ ολα ggi μετά! :D Αργούσε λίγο βεβαια αλλα για να το δώ κτλ κτλ μια χαρα ηταν. Δοκίμασα να το περάσω στο λάπτοπ αλλα ουτε στο setup δεν μπήκε. Τωρα αν ειναι θα το περάσω μετα την εξεταστική (που θα έχω χρόνο) και στον κανονικό να το δώ πως τα παει και κεί :)

H διανομή ειναι η

Mac OS X 10.4.6 x86 Install DVD (JaS)

Και οταν πας να το στήσεις θα πατήσεις custom setup και θα τικάρεις να στήσει και το Intel/AMD patch καπως έτσι γιατι αν δεν το περάσεις αυτό θα σου βαρέσει error οτι δεν ειναι συμβατός ο επεξεργαστής :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.