Jump to content

MS Wireless Optical Desktop 1000

SetoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φιλοι του lab καλυσπερα!

Μπορει το θεμα που ανοιξα να ειναι καπως χαζο αλλα σημερα μου εκαναν δωρο το παραπανω πληκτρολογιο και ποντικι της ms το οποιο τυχαινει να ειναι το πρωτο wireless keyboard που χρησημοποιο...

Οι εντυποσεις πολυ καλες αλλα ρε παιδια μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα ολες οι usb devices φορτωνουν αμεσως μετα την στιγμη οπου κανουν το load τα windows, επομενως η usb συσκευη η οποια συνδεει ασυρματα το keyboard και το mouse θα αρχισει να λειτουργει λιγο πριν το pc μπει στα windows... Ας μου λυσει καποιος την απορια πως θα μπορεσω εγω να πατησω del οταν θα θελω να μπω στο bios????????????:( :( :o

Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο BIOS που ενεργοποιεί usb keyboard.

Βέβαια νομίζω οτι αρχικά μέχρι να πατήσεις Del δουλεύει το πληκτρολόγιο μια χαρά,αλλά αν έχεις πρόβλημα να μπεις στο Bios απλά δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμισή του μπαίνοντας με ένα ενσύρματο για αρχή.

Ελπίζω να βοήθησα...

Για περισσότερες λεπτομέριες στη διάθεσή σου.

Tips:

Τώρα που έχεις ασύρματο πάντως μην πετάξεις το ενσύρματο, θα σου χρειαστεί αρκετές φορές.

Και προς Θεού μην δοκιμάσεις να φλασάρεις BIOS με ασύρματο.

Όταν ολοκληρωθεί to flash δεν θα μπορείς να πατήσεις ok και ίσως κάτι τέτοιο αποδειχτεί μοιραίο για τη μητρική...

thnx for the tips:)

Αυτη τη στιγμη εχω πανω στο pc 2 mouse και 2 keyboard;) Νομιζω οτι καταλαβα πια επιλογη λες στο bios!!! Μολις γραψω κατι ταινιουλες που κατεβασα θα κανω rr για να το δοκιμασω!!!

....Beware of Greeks bearing gifts.....

Κάνε γνωστό σε φίλους και γνωστούς να συμβουλεύονται πρώτα ανάλογα forums όταν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε τέτοια δώρα......

Χάθηκε κανα μπλουζάκι .....κανα ζευγάρι κάλτσες;:p

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 16:12]

....Beware of Greeks bearing gifts.....

Κάνε γνωστό σε φίλους και γνωστούς να συμβουλεύονται πρώτα ανάλογα forums όταν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε τέτοια δώρα......

Χάθηκε κανα μπλουζάκι .....κανα ζευγάρι κάλτσες;:p

XEXE ωραιος!!!!!!!!!!

Ε ρε συ οθονη χρειαζομουνα και μου εφεραν πληκτρολογιο:p

Τί μητρική έχεις φίλε μου;

Αποκλείεται να μην δουλέψει...

Έχω ασύρματα πάρα πολλά χρόνια...

Δεν είναι στο χέρι του να μην δουλέψει...

Και κάτι άσχετο, την συνδεσμολογία από πίσω πως την έχεις κάνει;

Χρειάζεται να συνδέσεις μόνο το usb...

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Χθες, στις 18:44]

Τί μητρική έχεις φίλε μου;

Αποκλείεται να μην δουλέψει...

Έχω ασύρματα πάρα πολλά χρόνια...

Δεν είναι στο χέρι του να μην δουλέψει...

Και κάτι άσχετο, την συνδεσμολογία από πίσω πως την έχεις κάνει;

Χρειάζεται να συνδέσεις μόνο το usb...

Μητρικη εχω abit nf7-s rev2.0...

Βασικα διαβασα ολο το manual και λεει οτι συνδετεται μονο σε usb, εκτος και ειναι η εκδωση που εχει usb + κανονικo για πληκτρολογιο. Το δικο μου ειναι σκετο usb...

Μπα, κάτι άλλο θα είναι. Πριν από τη DFI, είχα την ίδια λατρεμένη μητρική με σένα και είχα ασύρματο πληκτρολόγιο + ποντίκι MS (αν θυμάμαι καλά, το wireless optical desktop 2.0), χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα...Και τα είχα συνδέσει στις κανονικές θέσεις, όχι σε usb και παίζαν κανονικά, χωρίς καν την εγκατάσταση του αντίστοιχου driver από το cd...

Τώρα κάτι άλλο συγκεκριμένο από αυτά που σου προτάθηκαν παραπάνω, δε μου 'ρχεται...

Βασικά τσέκαρε στο BIOS σου ξανά...

Στο Intergrated Peripherals για να δουλέψει πρέπει να είναι:

USB Keyboard Support via: BIOS

αλλά μιας και θα είσαι εκεί βάλε και:

USB Mouse Support via: BIOS

USB2.0 Device Compatible: Enabled

Kαι το πάνω πάνω USB Controller: V1.1+V2.0 (εκεί είναι από default οπότε αν δεν το έχεις πειράξει θα είναι ok.)

Τα υπόλοιπα πάντως μάλλον τα default τους είναι OS, OS και Disabled αντίστοιχα. Οπότε αν δεν τα έχεις πειράξει γι'αυτό δεν δουλεύει...

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 03:57]

Βασικά τσέκαρε στο BIOS σου ξανά...

Στο Intergrated Peripherals για να δουλέψει πρέπει να είναι:

USB Keyboard Support via: BIOS

αλλά μιας και θα είσαι εκεί βάλε και:

USB Mouse Support via: BIOS

USB2.0 Device Compatible: Enabled

Kαι το πάνω πάνω USB Controller: V1.1+V2.0 (εκεί είναι από default οπότε αν δεν το έχεις πειράξει θα είναι ok.)

Τα υπόλοιπα πάντως μάλλον τα default τους είναι OS, OS και Disabled αντίστοιχα. Οπότε αν δεν τα έχεις πειράξει γι'αυτό δεν δουλεύει...

Ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις εχω βαλει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.