Jump to content

Αγ0ρα ηλεκτρικής κι8αρας!

_K_Marios_

Recommended Posts

Γεια σας,

Μπ0ρειτε να μ0υ πειτε τι κι8αρα μπ0ρω να παρω στα 300eur0(Μ0ν0 κι8αρα 0χι ενησχιτη, γτ εχω ενισχητη) 8α πρ0τιμ0υσα της μαρκες fender,strat0kaster,ibanez..!

Help

:hehe: :hehe:

39w=Εγω,

xwr1$ n4 |{$3rw=Χωρις να ξερω

|{41 p0££4 4p0 |{17h4r4=Και πολλα απο κιθαρα

pr0731nw $7r470(4$73r=Προτεινω stratοkaster

39w p4Ðw$=Εγω παντως

$7r47 7h4 3p41rn4=Αυτη θα επερνα

:smoke: :worship: :worship: :worship: :worship:

EDIT

74 xhm1|{4 f741n3=?

p4|D|4 mhn 4nh$Ux3173 !!!!1=Παιδια μην ανησυχητε!!!

74 xhm1|{4 f741n3= Τα χημικά φταίνε...

Σωτήρη δεν παίζεσαι λέμε!

On topic

Στα λεφτά που λές μόνο Ibanez θα βρείς. Tώρα τι κιθάρα έχεις? Και το κυριότερο, τί μουσική παίζεις-θέλεις να παίξεις? Λίγα τα λεφτά για να πάρεις καλό όργανο...Ρίξε καμιά ματιά για τιμές στα www.nakas.gr για Inbanez και www.stollas.gr για Fender, Jackson κτλ και σύγκρινε λιγο μοντέλα και τιμές...

Καταρχάς υπάρχει παρόμοιο (πρόσφατο) thread στα off topic.

Έπειτα δεν υπάρχει μάρκα Stratokaster. Γράφεται stratocaster και είναι τύπος ηλεκτρικής κιθάρας. Ξεκίνησε ως μοντέλο της Fender και πλέον ως τύπος παράγεται απο πάρα πολλές εταιρίες.

Έπειτα, χωρίς να ξέρουμε για το τι μουσική θα παίξεις δεν μπορούμε να προτείνουμε κάτι ιδιαίτερο. Για φτηνές μεταλοκιθάρες συνήθως παίρνουν Ibanez. Κατα τ'άλλα πολύ καλές value for money θεωρούνται οι Cort.

Βασικά τι παίζει με τις Cort: Η Cort είναι κατασκευάστρια και φτιάχνει όλα τα όργανά της σε δικό της εργοστάσιο (Κορέα). Επίσης πολλές φτηνές Fender, Takamine κτλ είναι βασικά Cort με διαφορετικό λογότυπο πάνω. Γενικότερα κιθάρα που λέει πάνω made in Korea είναι πολύ πιθανό να είναι Cort. Η Cort λοιπόν βγάζει πολύ καλά όργανα σε πολύ μικρή τιμή.

Επίσης θα μπορούσες να κοιτάξεις σε Squier (Fender 2ας διαλογής θα μπορούσες να πεις) ως κάτι πολύ φτηνό ή και Epiphone (Gibson 2ας διαλογής, μόνο που η Gibson καμία σχέση με τη Fender :p ). Πάντως σίγουρα απέφυγε τις φίρμες σε αυτά τα λεφτά.

Κάτι άλλο τώρα. Το καλύτερο θα ήταν, εκτός του να αποφύγεις το Νάκα (κλασικά) να πας σε κάποια τρύπα της γειτονιάς σου με μερακλή πωλητή και να βρείτε μαζί. Στα μικρά μαγαζάκια θα πετύχεις μικρότερες τιμές απο τα μεγάλα. Επίσης στο site του Στόλλα αναγράφεται η μέγιστη δυνατή τιμή που μπορεί να σου κάτσει το μαγαζί (Στόλλας=αντιοπρόσωπος).

Επίσης κοίτα και σε κάτι μεταχειρισμένο. Προσωπικά όταν έψαχνα για ηλεκτρική γύρω στα 300 έπεσα στην ευκαιρία μεταχειρισμένης Fender Stratocaster Standard (~600-700) σε πολύ καλή κατάσταση για 350...

Δες επίσης και για αγορά απο thomann.de. Έχει πολύ καλές τιμές αλλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις πριν αγοράσεις... Νομίζω όμως πως ισχύει το "αγοράζεις, δοκιμάζεις και αν δεν σ'αρέσει τα λεφτά σου πίσω".

Επίσης Σωτήρη γράφε με Ελληνικά. :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Καταρχάς υπάρχει παρόμοιο (πρόσφατο) thread στα off topic.

Κατα δεύτερον, υπάρχει και το www.noiz.gr που έχει μεγαλύτερη συνάφεια από εμένα που ξέρω ότι στα 3 beep δεν έχει πιάσει την gpu.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Έπειτα δεν υπάρχει μάρκα Stratokaster. Γράφεται stratocaster

Αν δεις τα l33t μου το έχω βάλει με (.

Ορθογραφικά δεν κάνω ούτε σε l33t, τα λάθη είναι των μεταφραστών ;)

(απλά για να αποκαταστήσω το όνομά μου, στα υπόλοιπα συμφωνώ με αυτά που λες, τι μουσική παίζει κλπ).

Το παρόμοιο (πρόσφατο) thread στα off topic το έκανα εγώ πάντως.

Αν και γενικά ψάχνοντας λίγο μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο...

Θα ρωτήσω και τα παιδιά στο noiz βέβαια για περισσότερα, αν και τελικά είναι τι θα σου αρέσει περισσότερο στο άκουσμα και νομίζεις οτι ταιριάζει στο στυλ σου.

Αρχική απάντηση από Ilias83

Θα ρωτήσω και τα παιδιά στο noiz βέβαια για περισσότερα, αν και τελικά είναι τι θα σου αρέσει περισσότερο στο άκουσμα και νομίζεις οτι ταιριάζει στο στυλ σου.

Βέβαια το "ταιριάζει στο στυλ" σημαίνει ότι έχεις στυλ, κοινώς ότι παίζεις παπάδες με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Πολύ σπάνιο, συνήθως αγοράζεις αυτό που παίζει κάποιος άλλος (που έχει στυλ) π.χ. Eric Clapton etc. (ανάλογα τι ακούει ο καθένας).

Αρχική απάντηση από sotiris

Βέβαια το "ταιριάζει στο στυλ" σημαίνει ότι έχεις στυλ, κοινώς ότι παίζεις παπάδες με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Πολύ σπάνιο, συνήθως αγοράζεις αυτό που παίζει κάποιος άλλος (που έχει στυλ) π.χ. Eric Clapton etc. (ανάλογα τι ακούει ο καθένας).

Βασικά έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό... :T:

Χρησιμοποίησα τη λέξη με εντελώς διαφορετική έννοια, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.