def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 καλησπερα παιδια,ευχομαι να ειστε ολοι καλα,η ατυχια δεν λεει να με αφησει σε μια περιοδο που αρχισαν οι εντατικες ιατρικες εξετασεις μου ,αφου περασα την μητρικη που πηρα απο το rma ανεβασα τον επεξεργαστη στα 2,93 και το τεσταρα ποσο σταθερος ειναι.αφου περασε το sp32 κλεινω τον υπολογιστη(και εννοω κλεινω παταω και το κουμπι του off απο το τροφοδοτικο,αυτο το κανω παντα και θαθελα να μου πειτε ειναι σωστο που το κλεινω καθε φορα και απο το οff του τροφοδοτικου?)παω να το ανοιξω και μου βγαζει ακριβως το ιδιο μυνημα οπως στην προηγουμενη μητρικη FATAL ERROR το συστημα κρασαρε:cry: αμαν λεω την κατσαμε κανω επανεκινηση τον υπολογιστην μπουταρι κανονικα,αρχιναω ολα τα τεστ 3dmark2006,ΕVEREST,SANDRA,τα αποτελεσαμτα ειναι φυσιολογικα,κλεινω τον υπολογιστη παλι αυτην την φορα χωρις να τον κλεισω και απο το τροφοδοτικο ανοιγει κανονικα και μπουταρι,κλεινω παλι τον υπολογιστη παλι αυτην την φορα και απο το τροφοδοτικο,τον ανοιγω και να ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΝΗΜΑ, AYTO TO ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΛΙ,ΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ OFF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Start->Turn off computer-> turn off είναι η σωστή διαδικασία.Μετά αφού έχει τερματίσει τα xp και κλείσει αν θες (δεν χρειάζεται) κλείνεις και από το psuΑλλά ποτέ δεν κλείνεις από το Psu με την μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 δεν ειπα οτι εκλεινα απευθειας απο το τροφοδοτικο,το εκλεινα πρωτα απο τα win Οπως το λες,μετα το εκλεινα και απο το τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 To μήνυμα στο βγάζει με το που μπαίνει στα xp ή όταν μπουτάρει το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 οταν παει να μπουταρι,και μονο αμα το κλεισω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Μήπως όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα επανέρχονται όλες οι επιλογές του bios στις default σαν να έχεις κάνει clear cmos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Μήπως όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα επανέρχονται όλες οι επιλογές του bios στις default σαν να έχεις κάνει clear cmos? ΑΚΡΙΒΩΣ:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Έλεγξε την μπαταρία της m/b λογικά αυτό είναι... Δεν έχει σχέση αν είναι καινούρια, υπάρχουν περιπτώσεις που έρχονται με προβληματικές-άδειες μπαταρίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Έλεγξε την μπαταρία της m/b λογικά αυτό είναι... Δεν έχει σχέση αν είναι καινούρια, υπάρχουν περιπτώσεις που έρχονται με προβληματικές-άδειες μπαταρίες! ΑΡΕ FROST ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ,ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΝΕΨΩ ΑΛΛΑFROST=ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Βγάλε αυτή που έχει επάνω, δες τι είναι και πάρε μια ίδια (εντάξει να έχουν βάλει λάθος μπαταρία δεν νομίζω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 γειας σας παιδια και καλο Σαββατοκυριακο,δυστηχως το προβλημα παραμενει και με την αλλαγη μπαταριας,χθες ενας φιλος τεχνικος που δουλευει στην Σουηδια μου δωσε ενα παρα πολυ καλο διαγνωστικο που χρησοιμοποιει στην εταιρια που δουλευει στην Στοχολμη,το δοκιμασα και μου τα βγαζει ολα οτι ειναι ενταξει,τι αλλο μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 φοτο2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 φοτο3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 γιατι να μου βγαζει το μυνημα μονο οταν το κλεινω και απο το τροφοδοτικο,λετε να φταιει το τροφοδοτικο?η να συμβαινει κατι με τα ρευματα?Να δοκιμασω να φλασαρο το ιδιο bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 15, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Πιθανότατα "σκασμένη" EPROM και δεν κρατάει τις ρυθμίσεις... Φοβάμαι ότι θα πας για RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Πιθανότατα "σκασμένη" EPROM και δεν κρατάει τις ρυθμίσεις... Φοβάμαι ότι θα πας για RMA Mα αν δεν το κλεισω και απο το τροφοδοτικο,και το κλεισω μονο απο τα win τις ρυθμισεις τις κραταει κανονικαδεν νομιζω να ειναι αυτοhttp://www.webopedia.com/TERM/E/EPROM.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 15, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Γιατί το τροφοδοτικό δίνει ένα μικρό ρεύμα στη μητρική κι έτσι τις κρατάει. Μόλις φύγει η παροχή, δεν έχει ρεύμα η EPROM και τις χάνει. Δουλεύει σα ram ας πούμε... Λογικά αυτό συμβαίνει με τη μπαταρία. Κάπου εκεί πιστεύω ότι κάτι φταίει. Η δεν πάει το ρεύμα από την μπαταρία, ή φταίει η eprom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Γιατί το τροφοδοτικό δίνει ένα μικρό ρεύμα στη μητρική κι έτσι τις κρατάει. Μόλις φύγει η παροχή, δεν έχει ρεύμα η EPROM και τις χάνει. Δουλεύει σα ram ας πούμε... Λογικά αυτό συμβαίνει με τη μπαταρία. Κάπου εκεί πιστεύω ότι κάτι φταίει. Η δεν πάει το ρεύμα από την μπαταρία, ή φταίει η eprom... γενικα αλλο προβλημα δεν μου παρουσιαζει,αν δεν την αλλαξω πειραζει?μεχρι τωρα που το κλεινω μονο απο τα win δεν το παρουσιαζει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 15, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Δε θα το εμπιστευόμουν... Αν σου είναι μεγάλο πρόβλημα να το πας για αλλαγή, κράτα το. Αλλά μην ξεχνάς ότι απλά θα το βγάλεις και θα το ξαναβάλεις (όχι ότι είναι λίγη δουλεια...). Δε θα χρειαστεί να περάσεις λειτουργικό/οδηγούς/εφαρμογές αφού θα βάλεις την ίδια μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.