Jump to content

Περί COD2 Multi...ερώτηση....

Tsunami

Recommended Posts

Υπάρχουν και CD-KEY free server. Μπορεις να τους βρείς χρισιμοποιώντας το "ALL SEEING EYE" η να ψάξεις σε μια μηχανή αναζήτησης για "Call of duty 2 private servers".

Αρχική απάντηση από Tsunami

Μια μικρή ευγενική ερώτηση...Το CoD2 για να το παίξεις multiplayer στο Internet πρέπει να είναι αυθεντικό??

Υπαρχουν αρκετοι cracked servers, αλλα συνηθως θα βρεις και αρκετους haxors σε τετοιους, οποτε καλο ειναι να εχεις αυθεντικο

Αρχική απάντηση από agribilos

Υπάρχουν και CD-KEY free server. Μπορεις να τους βρείς χρισιμοποιώντας το "ALL SEEING EYE" η να ψάξεις σε μια μηχανή αναζήτησης για "Call of duty 2 private servers".

ελα ρε?! υπαρχει τετοιο πραγμα?? παω να ψαξω τωρα...THX

Ρε σεις ποσο θεωρειται ικανοποιητικο ping για το παιχνιδι;Εγω σηκωνω 250 στη καλυτερη και βλεπω οτι χανει λιγο. :(

εγω στο cod (οχι το 2) σε server εξωτερικου επαιζα με 80-100 και εχω και 2Μbps(estia upatras rolox)

οταν σηκωναμε server(με την "κοπια" και οχι αυθεντικο) εσκαγε λαος απο παντου..

αντε μετα την εξεταστικη ,με το καλο,θα οργανωθουμε παλι..

Παίδες τελικά τα κατάφερα...Ελληνικούς σέρβερς δεν έχω δεί...Εσείς σε ποιούς παίζετε?

εγω παιζω the saxon-fighters1...Ο μεγιστος αριθμος ατομων που μαζευει ειναι 64 ατομα και ειναι tmd

επίσης τσέκαρε και το http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=2

γενικά αν ξέρεις την ip ενός server εκτός από το All Seeing Eye μπορείς να τρέξεις το multiplayer να πατήσεις ~ και στην κονσολα να δώσεις την εντολή connect xxx.xxx.xxx.xxx

όπου xxx.xxx.xxx.xxx είναι η IP του server :D

άντε και καλά καψίματα!

Αν ψαξεισ θα βρεισ μια επιλογη που λεει favorite πατα εκει κ θα σου βγουν 3 με 5 server στουσ οποιουσ μπορεισ να παιξεισ, εχουν κ μικρο ping

:jump:

Αρχική απάντηση από Μιχάλης20

Αν ψαξεισ θα βρεισ μια επιλογη που λεει favorite πατα εκει κ θα σου βγουν 3 με 5 server στουσ οποιουσ μπορεισ να παιξεισ, εχουν κ μικρο ping

:jump:

Αν δεν έχεις κάνει κάποιον server add στα favorites δεν θα σου εμφανίσει τίποτα..:unsure:

Υπάρχει fix, νμζ, με το οποίo κάνεις create server και δεν ελέγχεις το serial όσων συνδέονται (public server fix/patch)...

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Υπάρχει fix, νμζ, με το οποίo κάνεις create server και δεν ελέγχεις το serial όσων συνδέονται (public server fix/patch)...

Ω ναι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.