Jump to content

watercooling questions

Trackman

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 22:00]

Δεν έχεις τάνκ?Δώσε παραπάνω στοιχεία για τη σύνθεση του κυκλώματός σου, τι μπλοκ αντλία κτλ...

εχω ενα ετοιμο kit http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0020/cl-w0020.asp και μεσα στο block εχει λιγο κενο αερο δεν ειναι ολο το block γεματο με νερο πρεπει να ειναι γεματο με νερο ή ετσι οπως ειναι με λιγο κενο?

Δεν πρέπει να έχει αέρα μεσα το block.Για να φυγει φέρε το block σε τέτοια θέση ωστε ο αέρας να πάει πάνω και να φύγει.

Συγχρόνως μπορείς να το τραντάξεις ελαφρώς.Αν και πάλι δεν φύγει σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στην ροή.:)

εχω ενα ετοιμο kit οπως σας ειπα παραπανω http://www.thermaltake.com/product/...20/cl-w0020.asp κουνισα το block και εφυγαν οι φυσαλιδες που ειχε τωρα εχει κατι μικρες πως φευγουν εντελως??Επισης η 8ερμοκρασια που εχει ο επεξεργαστης p4 prescott 3.0ghz ειναι γυρω στους 35 βαθμους ενω παλια με ανεμιστηρα ηταν 42 εγω απο οτι ειχα ακουσει πριν το αγορασω οτι 8α ειχε πιο χαμηλες θερμοκρασίες μήπως πρεπει να κανω κατι για να κατεβει και αλλο η θερμοκρασια ή ετσι ειναι τα λογικα επίπεδα???

polone και εγώ από εκεί το πήρα από τον unseen και το μισό μπουκαλάκι μου κράτησε 3 εβδομάδες απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο άλλο που να κρατάει περισσότερο πχ 2 μήνες αλλιώς υπάρχει κάτι σε μπλε χρώμα απλό ή κάποια άλλη πατέντα που να κρατάει?

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;)

Μιλάμε για ψυγείο στο οποίο θα τρέχει νεράκι και οχι ηλεκτρόνια με όλο το σεβασμό....

’λλη υδροδυναμική συμπεριφορά παρουσιάζουν τα υγρά και άλλα τα ρεύματα στις αντιστάσεις.

Στην περίπτωση αυτή μην ξεχνάμε και την πίεση της αντλίας που δεν είναι και μεγάλη οπότε λίγο η πολύ η ταχύτητα μετριάζεται.

Η ταχύτητα του νερού στην σειρά δεν θα είναι μεγαλύτερη γιατι εμπόδιο συναντά το νερό και στο 1ο και στο 2ο ψυγείο.Το ίδιο ισχύει και για την παράλληλη διάταξη αφου μετά το σταυροδρόμι που θα συναντά το νερό η ποσότητα υποδιπλασιάζεται με αποτέλεσμα της μικρότερη έξοδο νερού στην μονάδα του χρόνου απο το κάθε ψυγείο. :sick:

Απλά τοποθέτησε τα όπως βολεύι καλύτερα χωροταξικά.:T:

Φίλε chrisnitro2000 λίγο αργά απάντησες σε σχέση με την διάταξη των ψυγείων...αν και συμφωνώ.

Οσον αφορά τώρα για το προσφατο που συζητείται , εμένα το υγρό έχει κρατήσει περίπου 6 μήνες και φυσικά συνεχίζει.

Χρώμα κόκκινο είναι

Μάρκα Cooltek

εχω ενα ετοιμο kit οπως σας ειπα παραπανω http://www.thermaltake.com/product/...20/cl-w0020.asp κουνισα το block και εφυγαν οι φυσαλιδες που ειχε τωρα εχει κατι μικρες πως φευγουν εντελως??Επισης η 8ερμοκρασια που εχει ο επεξεργαστης p4 prescott 3.0ghz ειναι γυρω στους 35 βαθμους ενω παλια με ανεμιστηρα ηταν 42 εγω απο οτι ειχα ακουσει πριν το αγορασω οτι 8α ειχε πιο χαμηλες θερμοκρασίες μήπως πρεπει να κανω κατι για να κατεβει και αλλο η θερμοκρασια ή ετσι ειναι τα λογικα επίπεδα???

Προτον μην κανεις διπλα ποστ.

Δευτερον το λινκ που εδοσες δεν δουλευει.

Εισαι σιγουρος οτι το μπλοκ παταει καλα ???

Τι παστα εχεις βαλει ???

Εχεις τανκ ???

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 18:37]

Προτον μην κανεις διπλα ποστ.

Δευτερον το λινκ που εδοσες δεν δουλευει.

Εισαι σιγουρος οτι το μπλοκ παταει καλα ???

Τι παστα εχεις βαλει ???

Εχεις τανκ ???

http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0020/cl-w0020.asp

Το μπλοκ παταει καλα για αυτο ειμαι σιγουρος.Οσον αφορα την παστα εβαλα αυτην που ειχε μαζι με το κιτ που αγορασα αλλα παιζει ρολο τοσο πολύ η παστα?Επισης η 35 βαθμοί για υδρόψυξη ειναι καλα??Και πως μπορω να βγάλω ολο τον αέρα απο σωλινάκια?

Οκ 35 βαθμους για υδροψυξη δεν ειναι λιγα.

Αλλα τι περιμενεις απο ετοιμο κιτ ???

Με μονο ενα 12 fan και τοσο μικρες σολινες....

Και το ψυγειο ειναι μονο 12 εκ ...

Αυτο το κιτ δεν το ξερω μονο για αυτα που εχει μου φαινονται λογικα οι 35 βαθμοι....

Εχεις και prescott ....

Υ.Γ Ποσο το πηρες ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.