Prophet Οκτώβριος 6, 2006 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 γεια σας.. λοιπον στο θεμα πηρε ενας φιλος ενα watercooler κ εχει κ οθονη lcd για να γραφει την temp του cpu εχει ενα καλωδιο ενα sencor αυτο που παει? αναμεσα block κ cpu? η αλλου? γτ στις οδηγιες λεει οχι αναμεσα.. thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Οκτώβριος 7, 2006 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Μια ερωτηση.. λοιπον πηρα το radiator ice black triple χε χε κ μου λυπουν το block tank κ αντλια..( σιγα σιγα θα παρουμε κ τα υπολιπα κοματια χε χε) Στο θεμα τωρα.. θελω το radiator να το βαλω 1.5-2μ μακρια απο το pc κ θελω να ρωτισω τι να κοιταξω οταν θα παρω την αντλια? η Ehein 1046-1048 κανουν? θα μπορεσει να σπρωξει το νερο σε τετια αποσταση? Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 7, 2006 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 μεγάλο μανομετρικό (άνω των 3 μέτρων) και υψηλή ροή (πολλά λίτρα/ώρα)Edit: άνω των 4 μέτρων το μανομετρικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 7, 2006 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 @Trackman κανε και λιγο spam ρε φιλε.... :spam: :spam: :spam: ps: sorry mates αλλα δεν αντεξα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Οκτώβριος 7, 2006 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra @Trackman κανε και λιγο spam ρε φιλε.... :spam: :spam: :spam: ps: sorry mates αλλα δεν αντεξα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 9, 2006 Author #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Επιτέλους ελεύθερος πάλι :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 9, 2006 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 δεν θα εισαι για πολυ ακομα αν συνεχισεις με τετοια ποστ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 10, 2006 Author #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Κανά νέο απο eleven ποσο θα περιμένω αυτο το μπλοκ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 10, 2006 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 στειλε μου πμ με τα στοιχεια σου για να στο στειλω εγω μπας και ησυχασουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 10, 2006 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 @ TrackmanEleven Blocks μπορεις να προμηθευεσε απο τους μεταπωλητες http://www.xtremeshop.com.gr ή http://www.hacshop.gr/ Εχουν παντα στοκ και μπορεις να προμηθευτεις και παρελκομενα!Εναλακτικα αν θες μπορεις να προμηθευτεις κατευθειαν απο τον eleven στο http://www.eleven-blocks.com/shop/Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 10, 2006 Author #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο hac shop και μου είπαν ότι το μπλοκ είναι διαθέσιμοΤο πρόβλημα μου είναι ότι οι σωλήνες μου είναι 3/8 ενώ το μπλοκ έχει υποδοχές 1/2 που μπορώ να βρω υποδοχες 3/8 για το συγκεκριμένο μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 10, 2006 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Θα αλλαξεις σωληνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Οκτώβριος 10, 2006 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από orion Θα αλλαξεις σωληνες... Εννοειτε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 10, 2006 Author #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Δεν γίνεται αλλιώς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 10, 2006 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 να αλλαξεις ρακορ στο block. αλλαξε του σωληνες μια και καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 11, 2006 Author #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Τελικά παρειγγεiλα το μπλοκ της thermaltake Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 11, 2006 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Επιτέλους να ηρεμήσεις κιόλας λίγο...Αντε να δούμε νούμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 12, 2006 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 καλά ρε trackman στις 2 απο τις 4 σελιδες φαγώθηκες για να βρεις block του eleven... τα παιδιά σου ειπαν υπομονή ο ιδιος ο eleven σου είπε οτι μετακομίζει και να περιμενεις λίγο, ο unseen σου είπε να στο στείλει αυτος.. κ εσυ πήγες και πήρες αλλο????:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 12, 2006 Author #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Να σου πω ψιλοξενέρωσα γιατί δεν ήθελα να αλλάξω σωλήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 12, 2006 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Trackman [Σήμερα, στις 01:45] Τελικά παρειγγεiλα το μπλοκ της thermaltake :wassat: :wassat: :boxed: τι να πει κανεις???? την αποδοση την σκεφτηκες????? μαλλον τελικα δεν θα μπορω να καταλαβω ποτε μου καποιοα πραγματα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.