cypherth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806011αυτό να λέει τίποτα?κάνει για το πρώτο το στάκερ?πώς συνδέεται? γιατίδ εν είναι και πολύ κατατοπιστική η περιγραφή του Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Σεπτέμβριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Κοιτα για κανενα REVIEW στο γουγλη μας!!!!Αν και δεν νομιζω να κανει την διαφορα....τωρα στο REVIEW θα λεει κ αν μπαινει στο πρωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Σεπτέμβριος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 κοίταξα. μπαινει μόνο στο πρώτο. απλά ήθελα και τη γνώμη κάποιοιυ από δω μέσα που πιθανώς το έχει δοκιμάσει. το παρήγγειλα σήμερα, αύριο θα το έχω.γνώρισα και ένα παληκάρι που το έχει βάλει και μου είπε ότι του κατέβασε 5 βαθμούς. θα δούμε...και είναι και αθόρυβο στην πρώτη σκάλα (από τις 3 που έχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 τσέκαρε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Σεπτέμβριος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 ευχαριστώ αλλά το έχω ήδη παραγγείλει. σήμερα το περιμένω κιόλας να μου το φέρουν να το τοποθετήσω. πάντως το παλληκάρι που το έβαλε έχει υψηλές θερμοκρασίες μέσα το στάκερ του, εγώ δεν έχω ξεπεράσει τους 39 σε idle ποτέ ακόμα και με τις μεγάλες ζέστες..... πάντως είνα εντυπωσιακά τα αποτελέσματα του κροσφλοου έστω και στο χαμηλό του.στο low που είναι αθόρυβο του την έριξε 5 βαθμούς και στο υψηλό 10.θα ποστάρω και τα δικά μου αποτελέσματα (αν έρθει σήμερα) ύστερα από 12 ή 24 ώρες δοκιμής.ευχαριστώ για το λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.