blade_pan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Παιδες το παραπανω Laptop το εχει ενας φιλος και ηθελε μια καρτα ηχου pcmcia.Ετσι πηραμε αυτη ...Τελικα ομως η θυρα δεν ειναι pcmcia αλλα xpress card....Υπαρχει ανταπτορας ή καποια προταση - εκτος αν δεν γινεται τπτ..Και επιτελους.τι ειναι αυτη η xpress card πλεον???:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTango Σεπτέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Ειναι δυο οι θυρες, μια ειναι xpress και η αλλη pcmcia.Το lapton τελικα τι ειναι, μας εχεις γραψει και Fujitsu και Siemens.Κοιταξε πιο προσεκτικα,αν ειναι ετσι οπως μας τα λες εχασες 108.00 γιατι δεν υπαρχει ανταπτορας.Προτεινω να τα δεις ολα ξανα απο την αρχη προσεκτικα μηπως και εχεις κανει καποιο λαθος.Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ LAPTOP ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ . SUPER ΚΑΡΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Λοιπον η xpress card μπαινει εκει που σου δειχνω ή σε ολη την θυρα του laptop? Διοτι το προστατευτικο πλαστικο που μπαινει σε εκεινη την θυρα ειναι σαν pcmcia απλα λειπει ενα τετραγωνακι στη μια μερια.... υγ:fujitsu-siemens μαζι εδψ και καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 δυστυχώς παίδες κι εγω έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω βρε λύση με ενα λαπτοπ Fujitsu-Siemens M4338G, αρχίστε να ψάχνετε για περιφερειακά usb2.0γιατι τα xpress προϊόντα δεν είαναι και τόσο πολλα > http://www.expresscard.org/web/site/cons_wtb.jsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTango Σεπτέμβριος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 επειδη πιαστηκα και εγω αδιαβαστος οπως και εσεις,να πω οτι οταν πηγα να αγορασω την pcmcia για το hp δεν ηξερα αν παιρνει express η pcmcia.ο πωλητης μου ειπε οτι παιρνει pcmcia και ετσι την αγορασα.ευτυχως που ταιριαξε γιατι ολα το hp δινουν express.πισρευω οτι ταιριαζει.να πως ειναι η express εδω. η pcmcia ειναι πιο μεγαλη με περισσοτερα pin.η καρτα μπαινει εκει που μου δειχνεις ειτε express ειτε pcmcia.τα γραματα της καρτας creative τα βλεπουμε και μπαινει λιγο σφιχτα.η αποφαση δικη σας.προσοχη στο setup.διαβαστε καλα τις οδηγιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 και που φαίνεται η συμβατότητα στο παραπάνω σχήμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.