epistimonic Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Υπάρχει περίπτωση η θερμοκρασία της ΜΟΒΟ μου να είναι συνεχώς 1 βαθμό κελσίου? Απίστευτο μου φαίνεται. Αλλα και από το ΒΙΟS και με EVEREST την ίδια θερμοκρασία βλέπω. Κάτι πάει λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Δοκιμασε το SpeedFan... http://www.almico.com/speedfan.php Μαλλον κατι δεν παει καλα.. Αν δειχνει και το speedfan ετσι δοκιμασε BIOS update... Link to comment Share on other sites More sharing options...
epistimonic Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Δεν με βοήθησε και πολύ το προγραμματάκι αυτό. Καμία άλλη προτίμηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από epistimonic [Σήμερα, στις 19:17] Δεν με βοήθησε και πολύ το προγραμματάκι αυτό. Καμία άλλη προτίμηση? Δεν εδειχνε θερμοκρασιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epistimonic Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Όχι, μόνο πόσες στροφές έχουν τα ανεμηστηράκια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από epistimonic [Σήμερα, στις 19:57] Όχι, μόνο πόσες στροφές έχουν τα ανεμηστηράκια μου. Μπορεις να ανεβασεις ενα Screenshot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.