Sakis_LF Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Παιδια γεια χαρα...!! Μηπως ξερετε κανενα σαιτ που να στελνεις δωρεαν sms απο το PC σε κινητο στο εξωτερικο? Κινα συγκεκριμενα... Thanks guys! :) :) :upside: :T: :jump: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 http://www.sms2u.gr/Τα δυο πρώτα SMS είναι δωρεάν. Μετά με 5 μπορείς να στείλεις 60 μηνύματα ή εναλλακτικά να βρεις γκόμενα από άλλη χώρα :ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Βρε καλως τον chosen... και moderator το πουλακι μου...Φχαριστω βρε αλλα ζατι ειρωνευεσαι ασυστολα και ευθεως ενα αγουρο και απειρο χρηστη του δε λαμπ?Ηρθα αγνος σε σας πριν λιγες μερες και ο Θεος το ξερει ειδα φως εδω μεσα!Παντως να ξερεις οτι δεν προκειται για γκομενοδουλεια αλλα για δουλεια. Γνωρισα ενα Λημουμπαϊ αποκει και ψαχνομαι. Καταστημα Ειδων Νιντζα κι ετσι. Εχω εργασθει ως skinhead στη Βηθλεεμ καποια χρονια και σκεφτομαστε να εφοδιαζουμε διαδηλωτες-απεργους να τα σπανε καλυτερα. Σκεφτομαι να τους μαθαινουμε και τεχνικες.Ρωτα λοιπον πριν βρε...Και συ μωρε ea+6 που εισαι?Μου την επεσε αυτος ο chosen.Ποιος τον διαλεξε?:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Έτσι... :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Κανενας αλλος ρε παιδια? Εκανα ενα σερτς (οπως λεμε σκοτς) στο γκουγκουγκλ αλλα εβγαλε πολλα... Εν τω μεταξυ εστειλα ενα sms στον Λη αλλα δεν εφτασε ακομα (εδω και 15 λεπτα). Θα φτασει αραγε ποτε? Ιδου η απορια...:whistling Παρακαλουνται χρηστες με AMD να απαντησουν. Ειδατε τι επαθε ο chosen με την Intel... οτι θελει λεει (και οτι θελει πινει)... :jump: (εγω στον chosen απο δω και περα θα λεω Ναι..παντα) (βρε chosen κει που με στειλες δινουν μονο 2 σμς δωρεαν! Οχι δυο την ημερα οπως φανταζομουν...) Αντε πεστε γιατι αισθανομαι suriken να ερχεται... σαν κουνουπι ακουγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 α) www.mycosmos.gr β) http://cool4u.otenet.gr/gr/ Moναδικη προυποθεση ειναι στο α) να εχεις κινητο cosmote και στο β) συνδεση απο οτενετ! 10sms/μερα στο α) και 20 στο β) [χουμορ time] Δεν ξερω αν ξερεις τον chosen προσωπικα αλλα ετσι οπως πας θα τον γνωρισεις! Aγνος δεν προκειτε να μεινεις! Nεος χρηστης και 7 ποστς???Σαν πολλα δεν εκανες??Οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να κερδισει και ο sol το στοιχημα που εβαλε. Tελος να πω οτι ειμαι χρονιος χρηστης ΑΜΔ ......................και γιατρεια δεν βλεπω ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΡΑ. [/χουμορ time] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 O Sakis είναι gorgeous, θα δείτε Θα περάσουμε φίνα :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 φιλε NTG δυστυχως ΤΙΜ και Forthnet... Ατυχησα...:cry: Ακομα ειμαι πανω στο κινητο και περιμενω αναφορα. Πριν λιγο καταλαβα ο μ.......ς οτι το εχει κλειστο... Για το στοιχημα του Σολ ντεν γκαταλαμπαινω καρτνια μου... τι τελει Ν-Τ-ΤΖΙ να πει? Τον chosen δεν τον ξερω προσωπικα αλλα ουτε και αυτος... Παραμενουμε και οι δυο κρυφοι. Καποια στιγμη θα εμφανιστουμε.Ισως τον καλεσω οταν χρεαστουμε κεφαλια-εθελοντες στην ειδικοτητα που θα ακολουθησω (ιδε και αλλο post by Sakis_LF)... Φιλε Chosen... 1)ΝΑΙ. 2) Gorgeous? I love you, too, darling! 3) :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Στο Mycosmos μονο για την εγγραφη χρειαζεται το κινητο, οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο της οικογενειας or sth, τσαμπα ειναι ετσι κι αλλιως.Βεβαια στο τελος καθε μηνυματος εμφανιζεται ο αριθμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 OT LF=LiFe; Αν ναι, ο κόσμος είναι όντως μικρός.... /ΟΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.