Jump to content

Enermax Liberty 620W Vs Tagan EasyConXL 600

deninho

Recommended Posts

Ποιο από τα δύο προτείνετε; Και γιατί, φυσικά... Το Seasonic 600W, αξίζει τα 15-18 ευρώ παραπάνω, καθώς και τα περισσευούμενα καλώδια;

Αρχική απάντηση από deninho

Ποιο από τα δύο προτείνετε; Και γιατί, φυσικά... Το Seasonic 600W, αξίζει τα 15-18 ευρώ παραπάνω, καθώς και τα περισσευούμενα καλώδια;

Σε θέμα αξιοπιστίας δε μπορώ να σου πω, αλλά όταν βλέπω σε ίδιο φορτίο(full load almost) σχεδόν το Tagan(όχι το 600άρι το 580,θεωρητικά μικρή διαφορά) να κουνάει 0,35V και το Seasonic κατά 0,02 μετρημένα με πολύμετρο αυτά, νομίζω ότι για μένα δείχνει μια κατάσταση σταθερότητας.ΓΙα το enermax δε μπορώ να σου ,φαντάζομαι ωστόσο ότι θα ξέρεις ότι ακούστηκαν διάφορα περίεργα για αυτό,ίσως ανάλογα αν σου κάτσει είναι που λένε....

Μεταξύ του Tagan και του Enermax, το Τagan. Γενικά όμως προτείνω το πολύ καλύτερο (σύμφωνα με πολύ λαό στο XS) OCZ GameXstream 600/700W. Αν δε θες κλασικό PSU και ψάχνεις οπωσδήποτε για Modular, αν βρεις το Corsair HX620 θα έχεις βρει το καλύτερο modular ;)

Πολύ ωραία και τα δύο τροφοδοτικά (σε εμφάνιση) Από τα λεγόμενά σου, φαίνεται σα να έχεις βρει κάπου στην Ελλάδα το OCZ. Το έχεις βρει πουθενά;

ΥΓ Ακόμη, το OCZ, είναι καλύτερο, σαν τροφοδοτικό, από το Corsair?

ΥΓ2 Νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο να βρω τροφοδοτικό :p

Δυστυχώς δεν τα έχω βρει στην Ελλάδα. Το OCZ μόνο στο overclockers.co.uk εθεάθει. Σαν αποδόσεις είναι σχεδόν ισάξια από όσο ξέρω, με προτίμηση στο OCZ. Σε πολλά reviews το εξυμνούν.

Γενικά από όσα διάβασα έξω το να πάρει κάποιος καινούριο PSU τώρα είναι ψιλοχάος μιας και οι νέες κάρτες για το DX10 μαζί με τους quad-core θα αυξήσουν αρκετά τις απαιτήσεις σε Amp, οπότε ίσως μερικά σημερινά 500-600W PSU να μην αντέξουν. Βέβαια τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο ακόμα αλλά εγώ προσωπικά δεν πήρα το Tagan Easycon 530 εξαιτίας όλων αυτών και τώρα ψάχνω να πάρω το OCZ σε 700άρι.

Κλίνω προς το OCZ (μάλλον το 700άρι), μιας και το Corsair ούτε έξω το βρήκα πουθενά (όχι πως ξέρω και πολλά μαγαζιά από το εξωτερικό), αλλά ψάχνοντας στο site της OCZ είδα ότι έχει διαφορετικό μοντέλο (κωδικό μοντέλου) για Αγγλία απ'ότι για την υπόλοιπη Ευρώπη. Οπότε το ερώτημα είναι: Πέρα από το καλώδιο ρεύματος που θα έχει το αγγλικό βύσμα, υπάρχει κάποια άλλη διαφορά; Ξέρει κανείς;:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.