Jump to content

πραγματα που σας εκνευριζουν....

tolis861416003225

Recommended Posts

Τι ενδιαφέρον????? Αυτό που λέει ο Downfoot όντεψε να με τρελάνει...Ειδικά εκεί προς το τέλος του NFS:U που έτρεχες τις πίστες με τους 7 γύρους (όχι πίτες,μερίδες :p) να είσαι πρώτος και στους 7, και 3μ πριν την γραμμη να σου βγαίνει το κωλάμαξο μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα και οι άλλοι να σε περνάνε στο νήμα....

Το γ@μ@ς ή δεν το γ@μ@ς???

αμ το ***** ανετοτατα.......

εμενα μου την δινουν πολυ στα νευρα οταν βλεπω σε καλοσχεδιασμενα παιχνιδια αυτα τα low res textures..δεν ξερω,μου χαλαει ολη την εικονα....

και οταν ενα παιχνιδι δεν εχει quick saves και τετοια..

A.I.??? Λίγα παιχνίδια απ'ό,τι έχω καταλάβει χρησιμοποιούν πραγματικά Α.Ι.!!! Τα περισσότερα νομίζουμε ότι χρησιμοποιύν... Κι ας μη ξεχνάμε ότι "μηχανική τύχη" δεν υφίσταται, άρα δεν μπορεί να υλοποιηθεί σωστά 1 ζάρι και ούτω καθεξής... Εγώ μιλάω για περιπτώσεις που αποδικνύεται και μαθηματικά το σπάσιμο που σου κάνει το μηχάνημα!!! Πχ, δεν προλαβαίνεις χρονικά με τίποτα να αποφύγεις το αμάξι που σου πετάγεται, ό,τι και να κάνεις θα το φας το ρημάδι το γκολ γιατί έτσι θέλει ο προγραμματιστής που έγραψε τον κώδικα, θα ξεσκιστεί στις εξάρες το τάβλι για να σου σπάσει τα νεύρα κλπ κλπ κλπ.

They r between us.... They r here....

They control our computers όπως έχω ξαναπεί...

Εντάξει είναι εκνευριστικό και μένα μου την σπάει(έχω σπάσει και πληκτρολόγιο) όταν τρώω 2 γκολ απανωτα στο fm μετα το 80 ή όταν στο xcom ο εξωγήινος με τρεις σφαίρες σκοτώνει 3 άτομα απο αποσταση και εσυ με 6 άτομα δεν τον πετυχαίνεις, αλλά το προτιμο απο το να βάλω 6 γκλολ στο fm με τον ’ρη στην Inter.

Όταν λέω Α.Ι εννοω τον τροπο σκέψης του υπολογιστη αναλογα με το επιπεδο δυσκολίας. Ξερώ ότι λίγα παινίδια έχουν πραγματική Α.Ι.

Μιας που αναφερε κάποιος τα Saves και με ενοχλει όταν ένα παιχνίδι έχει λίγα saves ή Saves σε συγκεκριμμέα μόνο σημεια και αναγκαζεσαι αν χάσεις να ξαναπάιξεις όλο απο το προηγούμενο save.

Αρχική απάντηση από blkik

Εντάξει είναι εκνευριστικό και μένα μου την σπάει(έχω σπάσει και πληκτρολόγιο) όταν τρώω 2 γκολ απανωτα στο fm μετα το 80 ή όταν στο xcom ο εξωγήινος με τρεις σφαίρες σκοτώνει 3 άτομα απο αποσταση και εσυ με 6 άτομα δεν τον πετυχαίνεις, αλλά το προτιμο απο το να βάλω 6 γκλολ στο fm με τον ’ρη στην Inter.

Όταν λέω Α.Ι εννοω τον τροπο σκέψης του υπολογιστη αναλογα με το επιπεδο δυσκολίας. Ξερώ ότι λίγα παινίδια έχουν πραγματική Α.Ι.

Μιας που αναφερε κάποιος τα Saves και με ενοχλει όταν ένα παιχνίδι έχει λίγα saves ή Saves σε συγκεκριμμέα μόνο σημεια και αναγκαζεσαι αν χάσεις να ξαναπάιξεις όλο απο το προηγούμενο save.

πωπω τι μου θυμισες τωρα!!!! το μοναδικο πραγμα που εχω σπασει απο τα νευρα μου(εκτος απο το ξυλινο συρταρι που καθεται το πληκτρολογιο και το ποντικι γιατι αυτο εχει σπασει απειρες φορες) ειναι ενα ποντικι οταν επεζα fm!!!!! να το κοπαναω απο τα νευρα μου με τρομερη μανια...αν θυμαμε καλα καταφεραν τα ζωα μου να χασουν ματς οπου προηγουμουν με 2 ή 3 γκολ μεσα σε 10 λεπτα, δηλαδη καταφεραν να φανε 3 ή 4 γκολ απο το 80 και μετα!!! μετα νευριαζεις ή δεν νευριαζεις, το σπας ή δεν το σπας...

ο κακος χειρισμος σε καποια παιχνιδια αγωνιστικων αφτοκινιτων...πχ τα νιντ φορ σπηντ ειναι αρκειντ ετσι... δε μαρεσει...δεν ειπα να ειναι και εξομοιωση γιατι θα ηταν και πολυ δυσκολο σαν παιχνιδι μετα και δε λεει και στο ειδος που ειναι κιολα αλλα οχι και με 200 να περνω αναστοφη ρε παιδι μου.....τα παιχνιδια που οντως δεν εχουν γρηγορη αποθηκευση ειναι οντος βλακια... πχ θυμαμαι τομμπ ραιντερ καποια πιο παλια εκδοση που επεζα ειχε μονο καποια συγκεκριμενα σημια που ειχανε κατι μπλε πολυγωνα.... ελεος...τα ταχι που πεταγωνται απο το πουθενα ειναι σπασιμο πραγματικα νευρων....δηλαδη τετειο σπασημο δε περιγραφεται....επεζα στο χβοχ θημαμαι καλοκαιρι 2004 το nfsu και να ειμαι πρωτος ολο τον αγωνα και να πεταγωνται τα ταξι απο κατι κρυμενες στοφες και να πεφτεις πανω τους αντε και πες αμα ξερεις τη πιστα ξερις πως ισως πεταχτει και κοβεις λιγο ή πας απο την αλλη αλλα στις ανηφορες που δε βλεπεις? να τρεμω απο τα νευρα μου....νευρικο κλωνισμο!!!!!

Τα καλα παιχνιδακια τα οποια εκτος του οτι ειναι προβλεψιμα, καθε φορα που παιζεις την ιδια πιστα ξερεις ποτε, που και ποσοι εχθροι θα βγουν :sick: :mad::getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.