morpheus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Ψάχνω για κάποιο οικονομικο TV Tuner για ενα φιλο, μεχρι 60-70. Εγώ έχω την Leadtek WinFat TV XP (όχι dlx) και ειμαι ικανοποιημένος, εκτος απο το οτι δεν εχει μαμισιους WDM drivers και δεν μπορω να γραψω με το VirtualDub σε full αναλυσηΕχω δει την TERRATEC CINERGY 250 PCI που δινει το WinDVR μαζι αρα υποθετω οτι εχει WDM drivers και με το WinDVR θα κανει αξιοπρεπεις εγγραφεςΕπισης ειδα και αυτην την ASUS Που πιανει και ψηφιακα, αλλα δεν ξερω ποσο καλα ειναι τα προγράμματα που δινει. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045Γενικα πρωτίστως ενδιαφέρει η ποιότητα του δέκτη (και αρα και της εικόνας) -που νομιζω οτι ολες πλεον με καλο σημα πιανουν καλα- και η πρακτικότητα του συνόλου (προγραμμα, τηλεχειριστήριο με αρκετες λειτουργιες κλπ). Η δυνατότητα-ποιότητα εγγραφής και η λήψη ψηφιακών καναλιών έρχονται σε δεύτερη μοίρα δεδομένου οτι σε αυτο το budget ισως δε χωράνε όλα μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Το MyCinema δινει, την εχω λιγο καιρο και γω, αξιοπρεπεστατη θα ελεγα για τα λεφτα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
2nisis Σεπτέμβριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Για ρίξε μια ματια και σε αυτό Leadtek WinFast DTV2000H http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2420&v_Item=3543 δεν το έχω, αλλα εχω ακούσει καλά λόγια και λέω να το χτυπήσω κι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Εγώ έχω την AverMedia AverTV Go007 Plus και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Δεν έχω τεστάρει βέβαια άλλα tuner αλλά προσωπικά με ικανοποιεί καθώς έχει και ράδιο. Θέλεις η κάρτα να έχει ντε και καλά ψηφιακή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 οχι, απλα εφοσον η ASUS εχει και ψηφιακο σε λογικη τιμή και εφοσον το προγραμμα που εχει μαζι ειναι της προκοπής, δεν βλεπω το λογο να μην την παρω, εκτος αν μου διαφεύγει κάτι.unsto εχει WDM drivers η καρτα; Με WinDVR, VirtualDub κλπ παιζει κανονικα σε full ανάλυση; Το χειριστήριο είναι πρακτικό; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για άλλα πράγματα εκτος του MyCinema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Είχα εγώ το απλό το μοντέλο MyCinema , με αναλογικό δέκτη , το οποίο και έδωσα για να παραγγείλω αυτό που έχει και ψηφιακόΤο πρόγραμμα / σουίτα της Asus το βρήκα απαράδεκτο , κάνει αρκετή ώρα να ξεκινήσει (το φτιάξανε να μοιάζει με τα windows media center) , και παρόλο που του είχα δηλώσει ξεκάθαρα οτι δεν θέλω να γίνει default player για πληθώρα αρχειών , αυτό κάθε τρεις και λίγο "έκλεβε" όλα τα extensionsΤο χειριστήριο που είχε λειτουργούσε μόνο μέσω του μedia centerWinDVR λειτουργεί κανονικά (με αυτό έβλεπα tv) , όπως επίσης και το dscalerΕλπίζω το dual μοντέλο να έχει λύσει τα παραπάνω προβλήματα (κυρίως σε επίπεδο software) , καθώς η κάρτα παράγει ζωντανή και καθαρή εικόναΌσο και να έψαξα , άλλο φθηνό μοντέλο που να συνδυάζει αναλογικό-ψηφιακό δέκτη δεν βρήκα , οπότε αναγκαστiκά πρέπει να υπομείνουμε το software τηςΗ απλή αναλογική ΔΕΝ είχε WDM certified drivers , γιατί θυμάμαι όταν έβαζες τους drivers πετούσε το κλασσικό παράθυρο "these drivers.......continue anyway?"Παρεπιπτόντως , η σουίτα που περιείχε ήταν της intervideo Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Δεν ειναι αυτο το WDM. Έχει να κάνει με το αν ακολουθείται κάποιο standard ώστε να συνεργάζεται η καρτα με άλλα προγράμματα. πχ οι drivers της leadtek δεν ειναι wdm και το προγραμμα της καρτας δουλεύει με καποιον Proprietary τροπο.thanx για το feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Για το χειριστηριο παιζει και σε αλλα προγραμματα, Windows Media Player ας πουμε, για wdm δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 To θεμα συζητιεται και εδωwww.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27569 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 παιδιά έχω το leadtek pvr2000 και μου κάνει μεγάλο πρόβλημα στα τρειλερ θολώνει πολύ και δεν μπορώ να διαβάσω τα γράμματα:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Trackman παιδιά έχω το leadtek pvr2000 και μου κάνει μεγάλο πρόβλημα στα τρειλερ θολώνει πολύ και δεν μπορώ να διαβάσω τα γράμματα:devil: Καλημέρα μάλλον εννοείς τα μυνήματα κρόουλ (αυτά που περνάνε σφαίρα χαμηλά συνήθως στην οθόνη). Έχοντας δοκιμάσει 3 κάρτες TV μπορώ να σου πώ ότι δεν οφείλεται σε αυτές αλλά πιθανότατα στο χρόνο απόκρισης της οθόνης (σε TFT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus13 Σεπτέμβριος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Πάρε μια Avermedia , drivers , πρόγραμμα , όλα μια χαρά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus13 Σεπτέμβριος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 unsto εχει WDM drivers η καρτα; Με WinDVR, VirtualDub κλπ παιζει κανονικα σε full ανάλυση; Το χειριστήριο είναι πρακτικό; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για άλλα πράγματα εκτος του MyCinema? Το χειριστήριο πολύ πρακτικό . Δεν χρειάζεται καθόλου το mouse . Πιάνει τέλεια και εκτελεί όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες !!! Επείσης παίζει και στο media player σαν χειριστήριο deck cd player ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 25, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 pinnacle Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Φεβρουάριος 4, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 ρε παιδια μου φαινεται οτι η asus my cinema p7131/hybrid ειναι λιγο μουφα...την αγορασα απο e-shop πριν 3 μερες κ απο τοτε πρσπαθω να παισω τα ψηφιακα της Ερτ...θα την παω πισω να την τεσταρουν και θα ζητησω μια αλλη.Αν δω οτι κανει παλι τα ιδια λεω να παρω καποια αλλη παντα κ με ψηφιακο δεκτη!για πειτε καμια προταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 11, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Mία είναι η κάρτα τηλεόρασης... Leadtek Winfast DTV2000hΔεν υπάρχει καλύτερη... Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές και αυτή είναι best buy...Πιάνει και ψηφιακά και αναλογικά, ραδιόφωνο, έχει remote, φοβερό πρόγραμμα, εκπληκτικά γρήγορη εναλλαγή καναλιών.... Και άριστη ποιότητα εικόνας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Tsunami Εγώ έχω την AverMedia AverTV Go007 Plus και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Δεν έχω τεστάρει βέβαια άλλα tuner αλλά προσωπικά με ικανοποιεί καθώς έχει και ράδιο. Θέλεις η κάρτα να έχει ντε και καλά ψηφιακή? Κι εγω αυτη ειχα αλλα μου εβγαλε την πιστη! Δουλευε οποτε γουσταρε. Συνηθως κολουσε κατα τη συλληψη video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 17, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Ελατωμματική θα ήταν ... Η δική μου δουλεύει μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 19, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Τι να πω, μπορει και να ηταν ελατωματικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikpet Φεβρουάριος 20, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Και η δική μου 007 δουλεύει απροβλημάτιστα εν συγκρίση με μία Avermedia 203 που μου άλλαξε τα φώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.