Jump to content

Broken Sword The Angel of Death (56k warning)

unstoppable

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βγηκε το νεο Broken Sword, για να δουμε τι λεει

00155389.jpg00155385.jpg00155392.jpg

1. SYSTEM REQUIREMENTS

PC MINIMUM

Windows® XP

DirectX 9.0c (included)

Pentium 4 1.4GHz

256 MB RAM

400MB GB free hard drive space

2x DVD-ROM Drive

128 MB Shader model 1.1 compatible video card*

Windows compatible sound card*

Keyboard, Mouse

PC RECOMMENDED

Windows® XP

DirectX 9.0c (included)

Pentium 4 1.4GHz or better

512 MB RAM or above

400 MB free hard drive space

2x DVD-ROM Drive or better

128 MB Shader model 1.1 compatible video card or better*

Windows compatible sound card*

Keyboard, Mouse

*indicates that device must be compatible with DirectX 9.0c.

Αρχική απάντηση από chroma

Ωραία γραφικά.. για 2003 :sick:

αν έχει υπόθεση, μου κάνει και με τα γραφικά του larry 1.

Δε το δέχομαι ρε Σωτ όμως, τα adventure ήταν πάντα το αγαπημένο μου είδος αλλά η υπόθεση δεν αποτελεί δικαιολογία για γραφικά 2003. Ας σκιστούν οι όποιοι developers να έχει και υπόθεση και γραφικά και ήχο.

Το Adventure αν δεν είναι point and click απλά δεν λέει. Τα γραφικά και 2D να ήταν δεν θα με ένοιαζε.

Τώρα ξεκινάω και πάλι το Longest Journey το 1. Το 2 με απογοήτευσε.

Ελπίζω το BS να είναι καλύτερο :)

για μενα πρωταρχικο ρολο παιζει η υποθεση σ'ενα andventure,τωρα αν υπαρχουν και καλα γραφικα ακομα καλυτερα,αλλα μονο ωραια γραφικα(οπως το longest journey 2)και υποθεση μαπα,το αφηνω καλυτερα......

μακαρι να ειναι δυνατο το παιχνιδακι γιατι εχω να παιξω καλο adventure απο εποχης myst

Τα 3d adventures για μένα είναι :sick: :sick: με μερικές εξαιρέσεις...Πχ το Broken Sword που είχε καρτουνίστικο στύλ είναι αμαρτία που το βιάσανε. Το Amerzone όμως και το Syberia δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ 2d...

Ακόμα δεν έχω προλάβει να παίξω το προηγούμενο....

Όντως τα γραφικά δεν με χαλάνε σε adventure.

Όσο για το 3D θυμάμαι την περίπτωση του Pandora Directive ως ένα από το πιο ρεαλιστικά adventure (προτιμώ βέβαια τα στυλ Monkey Island αλλά και το πραγματικά καλό 3D - πχ το να σκύβεις κάτω από ένα τραπέζι και να βρίσκεις ένα αντικείμενο - έχει τη χάρη του) οπότε ούτε και αυτό με χαλάει.

Όλη η ουσία των adventure είναι οι γρίφοι. Αν είναι να προχωράς και να ακούς μπλα μπλα 3 ώρες και το μόνο που κάνεις είναι pick + use 2-3 αντικείμενα ανά μισή ώρα (όπως δλδ το 90% των adventure σήμερα) απλά δεν.... (προτιμώ να κάτσω να δω καμιά ταινία που θα έχει και καλύτερα ''γραφικά'' και ήχο).

ΥΓ Α και το LJ1 απλά είναι υπερεκτιμημένο κατά την γνώμη μου. Δεν θυμάμαι και τίποτα σπουδαίο από γρίφους.

Αυτή η ξανθιά ποιά είναι? Ελπίζω όχι η Nicole. Κι αυτός ο George πια, σε κάθε ένα που βγαίνει, αγνώριστος γίνεται. Μόνο το ξανθό μαλλί και την αμερικλάνικη προφορά κρατάνε.

broken sword iz back!!!!!

εποχες playstation1...........ατελειωτο λιωσιμο για να λυσεις ενα παλιογριφο και να προλαβεις να βγεις απο το δωματιο πριν μπουνε μεσα οι κακοι.......

:cry:νοσταλγησα:cry:

αν και τα γραφικα οντως δεν μετρανε σε τετοια παιχνιδια θα πρεπε τουλαχιστον να ειναι σε ενα λογικο επιπεδο και οχι αυτο το πραμα........ντροπη για την ιστορια του παιχνιδιου

Παίξτε ρε κανένα της Infocom ή της Level 9 και μετά μιλάτε για adventures....

TEXT και πάλι TEXT...

Αχ βρε Ingrid που είσαι;;;;

post-1143-1416072772,7846_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.