unstoppable Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Βγηκε το νεο Broken Sword, για να δουμε τι λεει 1. SYSTEM REQUIREMENTS PC MINIMUM Windows® XP DirectX 9.0c (included) Pentium 4 1.4GHz 256 MB RAM 400MB GB free hard drive space 2x DVD-ROM Drive 128 MB Shader model 1.1 compatible video card* Windows compatible sound card* Keyboard, Mouse PC RECOMMENDED Windows® XP DirectX 9.0c (included) Pentium 4 1.4GHz or better 512 MB RAM or above 400 MB free hard drive space 2x DVD-ROM Drive or better 128 MB Shader model 1.1 compatible video card or better* Windows compatible sound card* Keyboard, Mouse *indicates that device must be compatible with DirectX 9.0c.
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2006 #3 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Ωραία γραφικά.. για 2003 :sick: αν έχει υπόθεση, μου κάνει και με τα γραφικά του larry 1.
chroma Σεπτέμβριος 12, 2006 #4 Σεπτέμβριος 12, 2006 Δε το δέχομαι ρε Σωτ όμως, τα adventure ήταν πάντα το αγαπημένο μου είδος αλλά η υπόθεση δεν αποτελεί δικαιολογία για γραφικά 2003. Ας σκιστούν οι όποιοι developers να έχει και υπόθεση και γραφικά και ήχο.
jpavly Σεπτέμβριος 12, 2006 #5 Σεπτέμβριος 12, 2006 Το Adventure αν δεν είναι point and click απλά δεν λέει. Τα γραφικά και 2D να ήταν δεν θα με ένοιαζε. Τώρα ξεκινάω και πάλι το Longest Journey το 1. Το 2 με απογοήτευσε. Ελπίζω το BS να είναι καλύτερο
madg Σεπτέμβριος 12, 2006 #6 Σεπτέμβριος 12, 2006 για μενα πρωταρχικο ρολο παιζει η υποθεση σ'ενα andventure,τωρα αν υπαρχουν και καλα γραφικα ακομα καλυτερα,αλλα μονο ωραια γραφικα(οπως το longest journey 2)και υποθεση μαπα,το αφηνω καλυτερα......μακαρι να ειναι δυνατο το παιχνιδακι γιατι εχω να παιξω καλο adventure απο εποχης myst
Tsunami Σεπτέμβριος 12, 2006 #7 Σεπτέμβριος 12, 2006 Τα 3d adventures για μένα είναι :sick: :sick: με μερικές εξαιρέσεις...Πχ το Broken Sword που είχε καρτουνίστικο στύλ είναι αμαρτία που το βιάσανε. Το Amerzone όμως και το Syberia δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ 2d...
spc Σεπτέμβριος 13, 2006 #8 Σεπτέμβριος 13, 2006 Ακόμα δεν έχω προλάβει να παίξω το προηγούμενο....Όντως τα γραφικά δεν με χαλάνε σε adventure.Όσο για το 3D θυμάμαι την περίπτωση του Pandora Directive ως ένα από το πιο ρεαλιστικά adventure (προτιμώ βέβαια τα στυλ Monkey Island αλλά και το πραγματικά καλό 3D - πχ το να σκύβεις κάτω από ένα τραπέζι και να βρίσκεις ένα αντικείμενο - έχει τη χάρη του) οπότε ούτε και αυτό με χαλάει.Όλη η ουσία των adventure είναι οι γρίφοι. Αν είναι να προχωράς και να ακούς μπλα μπλα 3 ώρες και το μόνο που κάνεις είναι pick + use 2-3 αντικείμενα ανά μισή ώρα (όπως δλδ το 90% των adventure σήμερα) απλά δεν.... (προτιμώ να κάτσω να δω καμιά ταινία που θα έχει και καλύτερα ''γραφικά'' και ήχο).ΥΓ Α και το LJ1 απλά είναι υπερεκτιμημένο κατά την γνώμη μου. Δεν θυμάμαι και τίποτα σπουδαίο από γρίφους.
JimmyFox Σεπτέμβριος 13, 2006 #9 Σεπτέμβριος 13, 2006 Αυτή η ξανθιά ποιά είναι? Ελπίζω όχι η Nicole. Κι αυτός ο George πια, σε κάθε ένα που βγαίνει, αγνώριστος γίνεται. Μόνο το ξανθό μαλλί και την αμερικλάνικη προφορά κρατάνε.
greekfragma Σεπτέμβριος 13, 2006 #10 Σεπτέμβριος 13, 2006 broken sword iz back!!!!!εποχες playstation1...........ατελειωτο λιωσιμο για να λυσεις ενα παλιογριφο και να προλαβεις να βγεις απο το δωματιο πριν μπουνε μεσα οι κακοι.......:cry:νοσταλγησα:cry:αν και τα γραφικα οντως δεν μετρανε σε τετοια παιχνιδια θα πρεπε τουλαχιστον να ειναι σε ενα λογικο επιπεδο και οχι αυτο το πραμα........ντροπη για την ιστορια του παιχνιδιου
Snips Σεπτέμβριος 13, 2006 #11 Σεπτέμβριος 13, 2006 Παίξτε ρε κανένα της Infocom ή της Level 9 και μετά μιλάτε για adventures.... TEXT και πάλι TEXT... Αχ βρε Ingrid που είσαι;;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.