Jump to content

micron D9DQW και Gigabyte DQ6 και Ε6600

blade_pan

Recommended Posts

Παιδες εχω τις συγκεκριμενες μνημες οι οποιες ειναι fatbodys και προσπαθω να τις 400ρισω...

μεχρι 330 τις πηγα απλα δεν ξερω ακριβως τι timings να βαλω...

αν μαμα ειναι 1,8 ταση εδωσα μεχρι +0,6 παραπανω αλλα @@...

ο cpu ειναι conroe E6600 pretested στα 3600,δλδ δεν ειναι το cpu.

Η μλκ ειναι οτι ειναι στα 533 αυτες και πιεζονται...?

ιδεες....Please!:...:

Φιλαράκι άσχετο μεν ουσιαστικό δε...

Πόσο είναι το MAX FSB που έχεις φτάσει με αυτή την μητρική και τις μνήμες 1:1???

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις διαιρέτη στις μνήμες και να ανεβάσεις το FSB πιο ψηλά???

Ο επεξεργαστής δεν είναι σίγουρα γιατί απ'ότι έχω δει σχεδόν όλοι οι 6600 φτανουν στα 4G για πλάκα.

Μπας και φταίει το mobo???

:...:

Αρχική απάντηση από BassJunkies

Φιλαράκι άσχετο μεν ουσιαστικό δε...

Πόσο είναι το MAX FSB που έχεις φτάσει με αυτή την μητρική και τις μνήμες 1:1???

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις διαιρέτη στις μνήμες και να ανεβάσεις το FSB πιο ψηλά???

Ο επεξεργαστής δεν είναι σίγουρα γιατί απ'ότι έχω δει σχεδόν όλοι οι 6600 φτανουν στα 4G για πλάκα.

Μπας και φταίει το mobo???

:...:

ελα ντε...

το διαιρετη τον εχω στο 2.

330*9 εχω δει...θα το δοκιμασω και με μικροτερο Multi...

καταρχην δοκιμασε με λιγοτερη ταση στις μνημες μηπως μπουκωνουν απο ταση. Επισης απο οτι θυμαμε η DQ6 ειχε προβλημα οταν εδινες ταση πανω απο 2,3V στις μνημες και δεν εκανε ουτε boot καποιες φορες και καποιες αλλες κρεμαγε στα windows. Επισης εχω δει με αυτες τις μνημες και μητρικη την p5b deluxe ενα προβλημα σε fsb μεγαλυτερα απο 320 και παιζει να υπαρχει το ιδιο θεμα και στην dq6. Τελος πες μας ποιο ΒIOS εχεις μπας και ξερει κανενας να σου πει τα τερτιπια του.

Πολλα fatbody παιζουν 500-550 με 2.0 - 2.1V με 5-5-5...

Αρχική απάντηση από blade_pan

πω δε τα ηξερα αυτα τα προβληματα...

Ουτε ο geoal τα εχει διαπιστωσει..:)

Αρχική απάντηση από geoal

Επισης εχω δει με αυτες τις μνημες και μητρικη την p5b deluxe ενα προβλημα σε fsb μεγαλυτερα απο 320 και παιζει να υπαρχει το ιδιο θεμα και στην dq6.

Θα το ψαξω και εγω αυτο με τα volt Στην μνημη και θα σας πω...αλλα αν θυμαμαι καλα με την DQ6 και F2 bios ειχα booterei με τερμα το ρευμα στην μνημη...ενω με την DS4 και F4C bios δεν με αφηνε πανω απο +0,500

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Πολλα fatbody παιζουν 500-550 με 2.0 - 2.1V με 5-5-5...

θα το δοκιμασω με 5-5-5 αλλα ουσιαστικα πηρα fatbody για κατι καλυτερο

Θα το ψαξω και εγω αυτο με τα volt Στην μνημη και θα σας πω...αλλα αν θυμαμαι καλα με την DQ6 και F2 bios ειχα booterei με τερμα το ρευμα στην μνημη...ενω με την DS4 και F4C bios δεν με αφηνε πανω απο +0,500

Δλδ να βαλω το F4 ή οχι?

Αρχική απάντηση από blade_pan

θα το δοκιμασω με 5-5-5 αλλα ουσιαστικα πηρα fatbody για κατι καλυτερο

τα fatbody θελουν ρευμα...και καμια μητρικη δεν δινει εκτος της infinity(2.65)..:(

μονο με maximizer κανεις δουλεια ή με mod..

Και παλι..ποσο να πας? τα καλυτερα πανε με 2.4 360-380 3-2-2....αλλα τα καλυτερα....

Θες 2.6 και πανω για να παιξουν τσιτα-καλα...

Και επειδη τα timmings δεν παιζουν και τοσο ρολο την μετα-netburst εποχη..αλλα η συχνοτητα μετραει περισσοτερο...κατα την γνωμη μου(εφοσον δεν σε ενδιαφερουν τα benchmarks) , να μην επαιρνες fatbody αλλα καποιες αλλες μνημες 800αρες ή 667 που να ξερεις οτι ανεβαινουν πχ kingston με elpida chips που πανε 500 με 5αρια ή τιποτα g.skill 6400hz που παιζουν στα 1000με 4-5αρια ή geil 6400...

PS το F4C bios αναφερθηκα στην DS4

Το θεμα ειναι φταινε οι μνημες ή το mobo?

δλδ το bios της gigabyte μετα απο καποια φαση μας δουλευει?

θα βαλω το F4 μπας και...

Με αυτες τις crucial θα πετυχω αυτο που θελω?

Εεεει εεει εεει.....τα bios για τις ds3 ,ds4,dq6 ειναι ιδια?

Εγω λεω για την DQ6....το F2 και για την DS4 το F4C...ο blade_pan εχω την εντυπωση οτι δεν διαβασε το DS4 και νομιζει οτι λεω για την DQ6 και ο ea6gka νομιζει οτι ο blade_pan εχει την DS4 και του λεει να βαλει το F4....

Σωστα τα λεω???:D

Tις 500αρες στο fsb τις πιανανε με το F3 Final bios....

Ενω τωρα βγηκε το f5d και μερικοι ειδαν αυξησεις..:D

Μπορει να μην μποοταρεις τοσο ψηλα επειδη δεν επαρκει η ψυξη σου..:(

Δωσε στις μνημες +0.325

vmch +0.1

vfsb +0.1

Αρχική απάντηση από blade_panΑυτα πως εξηγουνται τωρα?

Με το easytune ανεβαινει και στο bios οχι???

:help:

Μήπως έχουν τρύπα σε ένα ορισμένο εύρος MHz, και μετά από το άνω όριο (και κάτω από το κατώτερο) παίζουν κανονικά;;;

παιδες αυτα που βλεπω οτι με το προγραμμα ανεβαινει και με το ΒΙΟΣ οχι τοσο εγω δε τα πιστευω. Θα πω την αμαρτια μου , πηρα μια DS4 :o , εβαλα το νεο bios F4 final και πηγα 475 με ολα στο νορμαλ , τις μνημες στο default και TURBO και ειναι εκει με Ortho's 4 ωρες σταθερο, σημερα θα σας πω αν ειναι και μεχρι 6 ωρες που το εχω σαν κριτηριο σταθεροτητας.

Κατι δεν βαζετε σωστα στο BIOΣ ή τα τροφοδοτικα σας δεν αντεχουν τι να πω. DQ6 γραφει εδω αλλα ουσιαστικα η DS4 και η 6ρα ειναι πανομοιοτυπες, εκτος απο τη τροφοδοσια , τη ψυκτρα πισω και κατι ψιλα.

Ψαξτε το με τα BIOS. Μια συμβουλη που εχω να πω ειναι να αλλαζετε τις ρυθμισεις στο BIOS και ειδικοτερα τα C1E, EIST, VT ενα - ενα , δηλαδη αλλαζουμε το ενα και μετα save exit και μετα μπαινουμε και αλλαζουμε το αλλο κοκ. Διαφορετικα εμενα μπαινει σε φαση επαλαμβανομενων restart

χμμ...don πως εξηγεις το οτι με το easy tune ανεβηκε χαλαρα μεχρι 3600,εννοω δεν κολωσε μετα τα 320...(timings 4-4-4-12)

Κατι παιζει με τις ρυθμισεις μνημων στο bios εχω την εντυπωση...

Στο δικο σου συστημα τα timings που βαζεις σου σηκωσανε απ'οτι ειδα 450 με τις ιδιες μνημες ε??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.