Alkis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Γεια σας παίδες! Λοιπόν, επειδή είμαι εντλώς rookie με τον κόσμο του PS2 θέλω να ρωτήσω κάτι: Αν έχει κάποιος τσιπαρισμένη κονσόλα, μπορεί να βρει παιχνίδια από το Ιντερνετ, να τα κάψει σε ένα απλό CD και να παίξει κανονικά; Υπάρχουν προβλήματα ή όλα καλά; Θέλω να πάρω μια κονσόλα PS2(γιατί για το 3 θα πρέπει να περιμένω το εφ'άπαξ μου πρώτα!), να την κοτσάρω και στην 32αρα που θα πάρω και να πάιζω σαν άνθρωπος, αλλά βλέποντας τις τιμές για τα παιχνίδια, αποθαρρύνθηκα εντελώς! Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει;Επίσης, για το τσιπάρισμα απο πόσα λεφτά και πάνω να υπολογιζω; Να'στε καλά! ΥΓ: Ξέρετε κανέναν που να πουλάει κανα μεταχειρισμένο, τσιπαρισμένο όμως, PS2;
Vadergr Σεπτέμβριος 12, 2006 #2 Σεπτέμβριος 12, 2006 Aν και εδω απαγοτευονται οι "πειρατικες" συζητησεις φανταζομαι επιτρεπονται τα αυτονοητα.1)Θα μπορεις να κατεβασεις2)θα μπορεις να γραψεις3)Καπου στα 80-100ε εχει και θα βρεις σε καποια "υπογα" της γειτονιας σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.